Adamsın. MAHİR HÜSEYİN ULAŞ!sarhoş olarak girdim
Allah rahmet eylesin hocam.Cuma sabahı anneannem öldü alışamıyorum şimdiden onu çok özledim. Tabutunu taşıdım toprak attık gömdük hala kabullenemiyorum biri bana şaka desin![]()
Cuma sabahı anneannem öldü alışamıyorum şimdiden onu çok özledim. Tabutunu taşıdım toprak attık gömdük hala kabullenemiyorum biri bana şaka desin![]()
Cuma sabahı anneannem öldü alışamıyorum şimdiden onu çok özledim. Tabutunu taşıdım toprak attık gömdük hala kabullenemiyorum biri bana şaka desin![]()
Aynen öyleEvde ailemle ve en yakın arkadaşlarımla en önemlisi görevimin başında bir yılbaşı oldu... Gerçi izinliydik bugün amaDeğil mi @Fragger
Kardeşim kız arkadaşının yıl başı gecesi dışarda eğlenmesine nasıl izin verdinBen evimdeydim, kız arkdaşların eğlenceleri bittikten sonra yurtlarına bırakarak geçti.
Samimi olduğum kız arkadaşları yurtlarına bıraktım.Kardeşim kız arkadaşının yıl başı gecesi dışarda eğlenmesine nasıl izin verdin
sanki böyle daha iyi oldu gibiSamimi olduğum kız ARKADAŞLARI yurtlarına bıraktım.![]()
Pardon kardeşim ben yanlış anlamışımSamimi olduğum kız arkadaşları yurtlarına bıraktım.![]()
Problem değilPardon kardeşim ben yanlış anlamışım