[Yeni] Xperia Sp'ye Güncelleme

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Sony bugün itibariyle Xperia Sp'ye 12.0.A.2.254 kodlu güncellemesini kullanıma sundu. Öncelikle şunu söyleyeyim . Bu güncelleme sürüm güncellemesi değil bir mini güncellemedir. Hemen heyecan yapmayın yani :D Update Service veya Pc Companion aracığıyla cihazını güncelleyebilirsiniz.

Biraz inceleyip değişiklikleri daha sonra yazacağım .

srdrgkc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu telefon almasın zaten 4.2.2 güncellemesini bende Xperia Z var acayip ram tüketiyor ve şarj tüketimi oldukça fazlalaştı 4.3 güncellemesi ile bu sorunun ortadan kalkacağını düşünüyorum. 4.3 4.2ye oranla daha hızlı ve stabil olan bi işletim sistemi olarak göze çarpıyor, SP de bundan faydalanacaktır kesinlikler.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben xperia sp kullanıyorum ve bu güncellemeyi yaptıktan sonra telefonuma mesaj geldiğinde bildirim ışığı yanmaz oldu. bu sorun nasıl düzeltilebilir bilen var mı

ruhenzenci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu güncelleme henüz update center'a gelmedi. Acaba sadece bendemi bu yoksa diğer cihaz sahiplerinde de var mı bu?? Pc ile mi yapmam gerek yoksa??

S

SDN Okuru

SDN Okuru
birer ay ara ile gelen iki tane mini güncelleme ne diye yapıldı anlamadım ama belli başlı problemler yaşamaya başladım.
1- herkesin şikayet ettiği gibi stamino mod etkin durumda iken bildirim ledleri yanmıyor. normal modda da seyrek aralıklarla yanıyor.
2- telefon çalarken ekran açılmıyor, ışığı açılıyor ekranın ama siyah ekran geliyor. arayanı göremiyorsun, ayrıca konuşma bitince de aynı problem, çağrıyı sonlandır demek için on off tuşunu kullanmak gerek beni deli ediyor bu durum. telefon, asli görevi olan konuşma da problem yaratır hale geldi.
3- konuşurken hoparlör sesi az gelmeye başladı sanki ama bundan emin değilim. yıllardır sony ericssin ve sony kullanırım bunu aşamadılar.
4- telefonun şarj süresi kısaldı
5- takılma donma yokken artık küçük takılmalar başladı, subway surfers ı bir arkadaşım deneme amaçlı on beş dk kadar oynamıştı tek takılma yapmadı ama şu an takılmalar oluyor güncellemelerden sonra.
6- ekranı açmak istediğimde on düğmesine basınca görüşmelerde olduğu gibi siyah ekran açılıyor.
ilk orijinal sürümü yüklemeyi bilen varsa yardım etsin ona dönelim. bu sorunların hiçbiri kalmasın.
telefona güncelleme diye gönderiyorlar yazılımı, bozuyorlar, stabilitesi kayboluyor ve diyorlar ki bir üst modelini alın.. bundan sonra güncelleme yüklemek mi? töövbe..