Yeni Windows Live Messenger hata veriyor

Noctivagant

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Arkadaşlar yeni Windows Live Messenger indirip kurdum fakat programı çalıştırıp kullanıcı adımı ve şifremi yazıp bağlantı yapmak istediğimde bağlanırken resimdeki hatağı verip bağlanmıyor. Defalarca denedim olmadı tekrar kurdum düzelmedi hatağı nasıl giderebilirim olmazsa bir önceki versiyonu nasıl bulabilirim

hataea8.jpg

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
download.microsoft.com/download/9/B/5/9B5F7E2B-6AE8-447C-8301-1ABC77A9E5FB/tr/wlsetup-all.exe buradan indirip kurmanı tavsiye ederim ;)

winstoncash

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Eski versiyonun setup dosyası duruyor bende, silmedim daha.İstersen gönderebilirim bir şekilde.Dosya boyutu çok büyük değil, 2,29 mb.Sorununu çözemezsen özel mesajdan ulaş bana, yardımcı olmaya çalışırım.

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Ya ben de indirdim ama bir türlü oturum açamadım. Dns değiştirdim ne yaptımsa olmadı.

Oturum aç der demez "şu anda hizmet veremiyoruz" gibi bşeyler diyordu. Ben de sistemi geri yükledim. Bir süre daha eski msn ile devam...

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
verdiğim link 179 mb gibi bir boyuta sahip arkadaşlar en az 20 farklı cihaza kurdum ve çalışıyor msn 9 içinde hertürlü eklentisi mevcut (eklentiden kastım toolbar aile koruma filitresi falan eklemişler writer falan ) bence bi deneyin derim ;)

tudRoY

Profesör
Reaksiyon puanı
1
freewill acaba o setup dosyasını açamıyor musun? sadece msn messenger ı içinden çıkartmak mümkün mü?

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
kurulumda soruyor ancak çıkarmak mümkünmü denemedim ;)

Düzeltme: Maalesef dosya ayıklanmıyor mecburen bunu indirmek gerekiyor ;)

tudRoY

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Demek ki ayrı ayrı işleme sokuyor bunları, seçim şansımız olduğuna göre :) winrar ile bir dener misin setup dosyasını açmayı :)

Bunu ayıran böyle bir katılımsız kurulum yapan çok büyük hayıra girecek yahu :)

winstoncash

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Demek ki ayrı ayrı işleme sokuyor bunları, seçim şansımız olduğuna göre :) winrar ile bir dener misin setup dosyasını açmayı :)

Bunu ayıran böyle bir katılımsız kurulum yapan çok büyük hayıra girecek yahu :)

Kardeş bende ayrılmış şekli var, sadece messenger içeren.1,10 mb boyutu da.İstersen gönderebilirim.(WLM 9 sürümünden bahsediyorum.)

tudRoY

Profesör
Reaksiyon puanı
1
kesekci ister özel mesaj ister buraya yazarsan sevinirim :)

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
Kardeş bende ayrılmış şekli var, sadece messenger içeren.1,10 mb boyutu da.İstersen gönderebilirim.(WLM 9 sürümünden bahsediyorum.)
1.10 mb olması zor büyük bir ihtimal net üzerinden kuruyor zaten onla da uğraşmak yerinde bunu indirip elinizin altında olması daha mantıklı ;) Winrar la açılmıyor maalesef :angry: 7zip görüyor ama 1 tane dosya atıyor msi dosyası olduğundan galiba :wassat: indirme işlemi bu arada oldukça hızlı herhangi bir indirme işlemi yapmıyorsanız bağlantınızın tamamını kullanıyor ;)

tudRoY

Profesör
Reaksiyon puanı
1
1.10 mb olması zor büyük bir ihtimal net üzerinden kuruyor zaten onla da uğraşmak yerinde bunu indirip elinizin altında olması daha mantıklı ;) Winrar la açılmıyor maalesef :angry: 7zip görüyor ama 1 tane dosya atıyor msi dosyası olduğundan galiba :wassat: indirme işlemi bu arada oldukça hızlı herhangi bir indirme işlemi yapmıyorsanız bağlantınızın tamamını kullanıyor ;)

En sonunda zaten bir arama işine girecem bu şekilde bakalım olmazsa.. Mesela benim kullandığım msn 8,5 direk 16 mb kendi kuruyor, internetten birşeyler indirmek için uğraştırmıyor :) Bakayım kesekcinin verdiği olmazsa bu şekilde benim bir katkım olsun net alemine :D

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
verdiğim link messenger 9 için sürüm numarası 10.8050.1202 dir MS tarafından verilen Türkçe Tamamlanmış sürümdür 8.5 değildir haberiniz olsun ;)şimdiye kadar indirsen sorun kalmayacaktı zaten :D

credo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yeni Windows Live Messenger indirip kurdum fakat programı çalıştırıp kullanıcı adımı ve şifremi yazıp bağlantı yapmak istediğimde bağlanırken resimdeki hatağı verip bağlanmıyor. Defalarca denedim olmadı tekrar kurdum düzelmedi hatağı nasıl giderebilirim olmazsa bir önceki versiyonu nasıl bulabilirim

hataea8.jpg

Dostum PC'ni önce Malware programlarıyla tarama yaptır. Ya da ekstra bir tema uygulaması kullanıyorsan (Windowsblins vb..) MSN'i kurmadan önce bunu pasif konuma getir ve öyle dene bakalım..

Kolay gelsin..

tudRoY

Profesör
Reaksiyon puanı
1
verdiğim link messenger 9 için sürüm numarası 10.8050.1202 dir MS tarafından verilen Türkçe Tamamlanmış sürümdür 8.5 değildir haberiniz olsun ;)şimdiye kadar indirsen sorun kalmayacaktı zaten :D

senin verdiğin link 127 mb mi 179 mb mi karar ver :D kesekcininkinden indirdim kişi listem puff :D

by_erdal21

Asistan
Reaksiyon puanı
0
verdiğim link 179 mb gibi bir boyuta sahip arkadaşlar en az 20 farklı cihaza kurdum ve çalışıyor msn 9 içinde hertürlü eklentisi mevcut (eklentiden kastım toolbar aile koruma filitresi falan eklemişler writer falan ) bence bi deneyin derim ;)

Sadece mesengeri kurabildim diğer eklentileri kuramadım xp ye.Nasıl becerdin ?179 mb yi boşa indirmiş oldum.

Noctivagant

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Anlaşılan yeni msng kullanamıyacam. Verilen linkden indirdim sonuç aynı değişen hiç bir şey yok

djfour

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynısı bendede oldu sizin ilacınız messenger plus'ı kaldırmak, ben de de sürekli kapanıyordu hatta bir ara kurulmamaya başladı sonra bir hata mesajı aldım vista'da internete bağlandım karşıma hata messenger plus'tan kaynaklanıyor dedi,

sistemden messenger plus'ı kaldırınca hiçbir sorun kalmıyor messenger plus'ın yaptıklarının fazlasını a-patch sağlıyor zaten

teknobaycan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
bende de aynı hata verdi ilk yüklediğimde ve sistem aynı durdurdu.
bende kalktım arka planda çalışan ne varsa (sistem hariçi) kapattım..
sonra takır takır kurdu..:)

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
Sadece mesengeri kurabildim diğer eklentileri kuramadım xp ye.Nasıl becerdin ?179 mb yi boşa indirmiş oldum.

sp 3 yüklü olmamasından kaynaklanabilir çünkü xp yüklü cihazlara kuruyorum herhangi bir hata vermedi ya da dotnetfx eksikse kurmayabilir ama dediğim gibi sanırım sp3 yüklü olmadığı için hata vermiş olabilir çok laf salatası oldu ya :D

tudRoY dostum kafa kalmadıki ben tahmini boyut verdim 1 kere indirdiğim için tam boyutu aklımda değilde sadece o civarlarda olduğunu biliyordum hatamız olduysa affola :innocent: bu arada msn discover gibi legal olmayan msn eklentilerini kaldırın :sorcerer:

eylem_kaplan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dostum PC'ni önce Malware programlarıyla tarama yaptır. Ya da ekstra bir tema uygulaması kullanıyorsan (Windowsblins vb..) MSN'i kurmadan önce bunu pasif konuma getir ve öyle dene bakalım..

Kolay gelsin..

credo haklı, bende windowsblinds kuruluydu, onu iptal ettim sorun çözüldü, başka tema programları da sorun yaratıyo olabilir.

taxim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar benimde şöyle bur sorunum var.. Msn 7.5 kullanıyordum web cam görüntüm gayet iyiydi şimdi şu bela yeni msn'i yükledim görüntü bende ve karşı tarafta buğulu ve küçük küçük kareler var yani görüntü kalitesi düşük.. Karşı tarafa soruyorum arkadaşımda yeni msn benim görüntüm net diyor.. Ayarlara giriyorum görüntü net bir sorun yok ama görüntülü arama başlatınca kalitesiz oluyor sizce neden olabilir herşeyi denedim düzelmiyor..

calpsizz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben msn live kuruyorum 1603 hatası veriyo deli oldum yaw yardım edin lütfen

mavi_genc

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar sorun Sp3 Kurulmadığından Kaynaklanıyor Aynı sorunu bende yaşadım

hataea8.jpg