BJKolik
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 6,756
Ayıp ediyorlar kimse istemiyor işte bunu birazda kullanıcıların isteklerine göre hareket etsinler. Neyse sağlık olsun diyelim.Maalesef o özellik kalkmayacak
Ayıp ediyorlar kimse istemiyor işte bunu birazda kullanıcıların isteklerine göre hareket etsinler. Neyse sağlık olsun diyelim.Maalesef o özellik kalkmayacak
Sohbetler sekmesinde, üstten yeni mesaj simgesine basarsan, tüm kişiler karşına gelir. Kişiler sekmesini oraya simge olarak koymuşlar. Aynı işi görüyor.En son gelen hikayeler özelliğini kaldırsınlar, kişiler sekmesini görmek istiyoruz.
Hakikaten böyle bir olay olsa geçerim bütünlükle olabilir çok kullanılıyor diye bir programım kendini bozması çok saçma
Ben kurdum etrafımda da 4 kişiye kurdurdum sizede bunu yapmanızı öneririm. Hiç kimse kullanmıyor diyip kurmazsak olduğu yerde kalır. Bir kişi bir kişidir dersek ilerler.Hakikaten böyle bir olay olsa geçerim bütünlükle olabilir çok kullanılıyor diye bir programım kendini bozması çok saçma
--- Gönderi Güncellendi ---
Bir mesajlaşma uygulamasında böyle özelliğe neden gerek olsun internet paketlerini zaten yettiremiyoruz adam nereye resim atacağını şaşırır madem yapacan bari şu kişiler sekmesini geri getirsinler 2 saat mesaj atacağım insanı arıyorum
Bende onu kastedtim zaten artık belli başlı şeyleri değiştirmekte gerekli kimse bu programlara mahkum değil üretilen bşr hayli mesajlaşma programı varBen kurdum etrafımda da 4 kişiye kurdurdum sizede bunu yapmanızı öneririm. Hiç kimse kullanmıyor diyip kurmazsak olduğu yerde kalır. Bir kişi bir kişidir dersek ilerler.
Telegram'ı daha ne kadar kopyalayabilir? Merakla izliyorum.Arkadaşlar WhatsApp 2.17.93 beta sürümü ile tasarımda ufak değişiklikler yaptı.Bu değişiklikler yakın bir zamanda stabil sürümde bizlerle olacak.
Kaynak: DroidApp
Ekli dosyayı görüntüle 19161 Ekli dosyayı görüntüle 19162
--- Gönderi Güncellendi ---
Fotoğraflarda sıkıntı olmuş tekrar yüklüyorum
Ekli dosyayı görüntüle 19169 Ekli dosyayı görüntüle 19170
Devam etsin inşallah kendi başını yiyecek.Bu arada arkadaşlar Telegram'a geçmek için bir sebep daha geliyor.Resmen uygulamamızı kullanmayın dermişcesine 2. skandal yenilik geliyor.WhatsApp for Business isimli yenilik hergün bıkkınlık getiren reklam mesajlarının WhatsApp'a uyarlanmış hali.Yani yakında WhatsApp'da rahatsız edici reklam mesajları alacağız.Bu,İşletmeler için WhatsApp özelliği Hindistan'da test edilmeye başlandı bile.WhatsApp'ın şirketlerin reklamlarını kullanıcılarına ileterek kazanacağı paranın yorumunu size bırakıyorum
Kaynak:Forbes
Bende var, telefondan, uygulamalardan pek anlamayanlarla whatsapp'tan, anlayanlarla Telegram'dan konuşuyorum.onu bunu bırakın telegram ve whatsapp ikisi beraber olmaz mı? ikisini de kullanın...
bizimkiler de teno özürlü...Bende var, telefondan, uygulamalardan pek anlamayanlarla whatsapp'tan, anlayanlarla Telegram'dan konuşuyorum.
Telegram'ı ne kadar anlatsam da anlamıyorlar çünkü, ön yargıları çin seddinden daha güçlü..
Bu özellikler güzelmiş, mesaj silme özelliği olmalı gerçekten bazen keşke dediğimiz oluyor.Arkadaşlar 2.17.147 beta sürümünde fotoğraf gönderirken,fotoğrafı çevirme özelliği gelmişti.Şimdi de son beta güncellemesinde (2.17.148 beta sürümü) bold,italic gibi fontlar geliyor.WhatsApp Web'in 0.2.4077 beta sürümünde,eğer gönderdiğiniz mesaj karşınızdakine 5 dakika içinde ulaşmaz ise mesajı iptal etme seçeneğiniz var.Bu özellik için hala çalışılıyor.Kullanılabilir olduğunda buraya yazacağım
Kaynak:WABetaInfo
Ekli dosyayı görüntüle 20956 Ekli dosyayı görüntüle 20957 Ekli dosyayı görüntüle 20958
Merak etmeyin o da gelir. Telegram'da var çünkü. Telegram gibi rakibi olmasa Whatsapp kendini 1 gram geliştirmezdi.Bu özellikler güzelmiş, mesaj silme özelliği olmalı gerçekten bazen keşke dediğimiz oluyor.
Rekabeti bu yüzden seviyorum.Kaliteyi arttırıyorMerak etmeyin o da gelir. Telegram'da var çünkü. Telegram gibi rakibi olmasa Whatsapp kendini 1 gram geliştirmezdi.
BİP'te vardı bu da. Anlaşılan whatsapp, tüm özellikleri kendi bünyesinde toplayıp zirvede kalmanın peşinde.WhatsApp'ın Android için olan yeni Beta sürümüne bir özellik daha geldi.WhatsApp Beta 2.17.150 sürümünde kişiler arası canlı konum paylaşabilme özelliği geldi.
Kaynak:WABetaInfo
Ekli dosyayı görüntüle 21011
WhatsApp kendini iyiden iyiye geliştiriyor bu özellikte iyi bence. Bekliyoruz bakalım ne zaman gelecek.WhatsApp'a albüm özelliği geliyor!
WhatsApp'ın yeni özelliği 5 veya daha fazla fotoğraf gönderdiğinizde,bunların albüm olmasını sağlayacak.Albüme girildiğinde fotoğraflar şuan ki hali gibi listelenecek.Bu özellik şuan da devre dışı fakat yakın bir zamanda kullanıma sunulacak.
Kaynak: WABetaInfo
Ekli dosyayı görüntüle 21270 Ekli dosyayı görüntüle 21271