Yeni Web Sitem

mutsuz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Dostum guzel sıte yapmıssın. Hayırlı olsun. Bak buda benım Donanım Yardımı ıcın acmıs oldugum sitem. Seni ve bütün ShiftDelete ailemi bekliyorum

mustafa22

Asistan
Reaksiyon puanı
2
arkadaşım tebrik ederim ve hayırlı olması dilerim... görünüş itibari ile gerçekten de hoş olmuş.... zaten yorum yapan arkdaşlar herşeyi söylemiş aynı şeyleri tekrarlamaya gerek yok sanırım... umarın başarılı olursun :D

msa52

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Takip ediyordum arada bakıyordum güzel ve akıcı gayet anlaşılır konular vs. başarılar :)

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
herkeze yorumları için teşekkür ederim. Sizler sayesinde sitede birçok değişiklikle siteyi daha kullanışlı hala getirdiğimi düşünüyorum. Site host firmamı değiştirdik ve dahada hızlandık. Bilgi verici makalelerimize artık daha çok ağırlık vereceğiz ve bilgilerimiz paylaşmaya devam edeceğiz.

Başka yorum, öneri ve eleştrisi olan arkadaşlarda varsa çekinmeden yapabilirler. sonuçta bende insanım herşeyi mükemmel yapamıyorum benim görmediklerimi sizler görüyorsunuz.

Tekrardan herkeze Teşekkür Ederim....

way_be

Dekan
Reaksiyon puanı
12
başarılı bir site. güzel anlatımlar var

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
herhangi bir sorun yoktur. Tekrar deneyiniz.

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Veritabanı hatası veriyor :(

web sitenize ulaşılamıyor

arkadaşlar pardon ya bende bakıyorum bakıyorum bi sorun bulamıyorum. İlk mesajda yazan adres eski adres o adresi iptal ettik yeni adresimize taşındık. Yeni adresimiz www.bilgileniyoruz.com

ilk mesajdaki adresi benim düzenleme yetkim olmadığı için değiştiremedim. Bi moderatöre bilgi veriyim değiştirsin.

Yeni adresimiz www.bilgileniyoruz.com

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Teşekkürler spybot ilk mesajdaki değişklik için