Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşım tebrik ederim ve hayırlı olması dilerim... görünüş itibari ile gerçekten de hoş olmuş.... zaten yorum yapan arkdaşlar herşeyi söylemiş aynı şeyleri tekrarlamaya gerek yok sanırım... umarın başarılı olursun
herkeze yorumları için teşekkür ederim. Sizler sayesinde sitede birçok değişiklikle siteyi daha kullanışlı hala getirdiğimi düşünüyorum. Site host firmamı değiştirdik ve dahada hızlandık. Bilgi verici makalelerimize artık daha çok ağırlık vereceğiz ve bilgilerimiz paylaşmaya devam edeceğiz.
Başka yorum, öneri ve eleştrisi olan arkadaşlarda varsa çekinmeden yapabilirler. sonuçta bende insanım herşeyi mükemmel yapamıyorum benim görmediklerimi sizler görüyorsunuz.
arkadaşlar pardon ya bende bakıyorum bakıyorum bi sorun bulamıyorum. İlk mesajda yazan adres eski adres o adresi iptal ettik yeni adresimize taşındık. Yeni adresimiz www.bilgileniyoruz.com
ilk mesajdaki adresi benim düzenleme yetkim olmadığı için değiştiremedim. Bi moderatöre bilgi veriyim değiştirsin.