Yeni Web Sitem

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Site adresi: www.bilgileniyoruz.com
Sitenin açılış tarihi: Mayıs 2011
Açılış amacı: Sadece Teknoloji içerikli ve öğrenme ve öğretmeye dayalı bi sitedir. Pek uğraşamadım. Hem kendimi geliştirmek amaçlı hemde joomla bilgimi geliştirmek amaçlı yaptığım bir sitedir. Yaptığım 2. Sitedir. Yorum, Öneri ve Eleştrilerinizi bekliyorum.

Joomla hakkında soracağınız soruları cevaplayabilirim. Merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz.

Şimdiden Teşekkür ederim...

ddddddddddd

Profesör
Reaksiyon puanı
19
hoş olmuş ama sorun mu var

3298.png

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
site şu an bende öyle gözükmüyor bi sorun yok yani :S şu anda gördüm ie den girince böyle oldu :S chrome kullanıyorum ben onda düzgün çıkıyor ie için ise hemen bakıyorum yaparım umarım

---------- Post added at 07:50 ---------- Previous post was at 07:45 ----------

firefox tada düzgün çıkıyor sorun yok ie de neden öyle olduki :S

---------- Post added at 08:09 ---------- Previous post was at 07:50 ----------

firefox ta arada düzeliyo arada bozuluyo anlamadım bu işi. Araştırmalara devam.

---------- Post added at 08:15 ---------- Previous post was at 08:09 ----------

olayı çözdüm tüm tarayıcılarda hata varmış ama http://www.engingulgor.com/home olarak girerseniz sorun yok.

---------- Post added at 08:35 ---------- Previous post was at 08:15 ----------

şu anda sorun düzelmiştir arkadaşlar.

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
sorun çok basitmiş ama baya uğraştırdı. Arayan buluyor kısaca :)

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
yokmu başka yorum arkadaşlar.

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
hayırlı uğurlu olsun dostum , güzel görünüyor.. :)

zeren

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
sitenizin ftp destegi varmı

way_be

Dekan
Reaksiyon puanı
12
hayırlı olsun gerçekten güzel olmuş siten. öncelikle her şeye kolay ulaşılabiliyor küçüçük küçük değil bazı bölümler,yazılar.

konu olarak bu son dönemde internetten düzenlenen yarışmalar çok moda onlarla ilgili bir bölüm açabilirsin. facebook üzerinden yarışmalar yapılıyor, işletmeler kendi sitelerinden yapıyor,acunn comun yarışması var onlarda ilgi çekebilir.

daha aklıma geldikçe yazarım. ama siteni çok beyendim şık ve kolay ulaşılabilir duruyor

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
hayırlı olsun gerçekten güzel olmuş siten. öncelikle her şeye kolay ulaşılabiliyor küçüçük küçük değil bazı bölümler,yazılar.

konu olarak bu son dönemde internetten düzenlenen yarışmalar çok moda onlarla ilgili bir bölüm açabilirsin. facebook üzerinden yarışmalar yapılıyor, işletmeler kendi sitelerinden yapıyor,acunn comun yarışması var onlarda ilgi çekebilir.

daha aklıma geldikçe yazarım. ama siteni çok beyendim şık ve kolay ulaşılabilir duruyor

Teşekkürler. yorumun için. yarışma aklıma gelmedi değil ama daha yarışmayı kendim yapmam için epey bi yol katetmem gerekiyor. ama işte başka bişeylerde olabilir değişik şeyler aklıma geldikçe ekliyorum bişeyler. umarım daha güzel şeyler ortaya çıkar

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
arkadaşlar sitemi biraz daha düzenledim yeni yorumlarınızı önerileriniz eleştrilerinizi bekliyorum...

malibumali

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Forumda paylaştığına göre olumlu ya da olumsuz yorumlara açık olduğun anlamına geliyor. Başlıyorım;

Olumsuzlar :
- Logonun yanındaki yazı okunmuyor. Daha açık ton kullanmalısın.
- Resimlerin oranını bozmadan küçültürsen esnemez. Bu şekilde çok basık görüntüler oluşmuş. Ayrıca Resize ederken smooth edersen resimde kırılmalar olmaz.
- SDN anasayfasından örnek alırsak biraz, her haberde farklı bi resim (ikon) olursa daha iyi olur. Gerçi site yeni ama bu bi öneri sadece.

Olumlular :
-İçerik iyi, tuttum.
-Renkler (template) güzel seçilmiş.

10 üzerinden 6 :)
Başarılar...

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
tabi açığım tüm yorumlarınıza eksiklerimi söyleyinki orayı düzeltmeye çalışıyım kendimi geliştiriyim. Yorumun için Teşekkürler @malibumali

10 üzerinden 6 da fena değil gibi sanki :)

Reaksiyon puanı
68
hayırlı olsun arkadaşın dediği gibi biraz daha üzerinde uğraşırsan daha iyi olacak:)

aruchan.blog

Profesör
Reaksiyon puanı
56
ben de bir kaç yorum yazayım...öncelikle yazdığım olumsuz yorumlar hevesini kırmasın diye önce olumlu yorumlarımı yazmak istiyorum:D
tasarım güzel olmuş...renk seçimin de iyi:)
olumsuzluklara gelince:
1-sitenin üst tarafı çok boş görünüyor...neyle nasıl doldurursun bilmem ama dolması gerek bence:)
2-kendi isminle domain alman pek iyi olmamış...daha güzel bir isim seçebilirdin:)
3-teknoloji konusunda haber sitesi şeklinde değil de bildiklerini paylaşım şeklinde bir site olsa bence daha hoş olurdu

gene de cesaretin takdir edilmeli:) hayırlı olsun

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
ben de bir kaç yorum yazayım...öncelikle yazdığım olumsuz yorumlar hevesini kırmasın diye önce olumlu yorumlarımı yazmak istiyorum:D
tasarım güzel olmuş...renk seçimin de iyi:)
olumsuzluklara gelince:
1-sitenin üst tarafı çok boş görünüyor...neyle nasıl doldurursun bilmem ama dolması gerek bence:)
2-kendi isminle domain alman pek iyi olmamış...daha güzel bir isim seçebilirdin:)
3-teknoloji konusunda haber sitesi şeklinde değil de bildiklerini paylaşım şeklinde bir site olsa bence daha hoş olurdu

gene de cesaretin takdir edilmeli:) hayırlı olsun

Olumsuzlara cevap veriyim :)

1- Bende çok dolu olmasın istedim zatende çok boşsa 1-2 bişey daha eklemeye çalışırım yeterlidir benim için :)
2- Domain değiştiririz sorun değilde bu domaini almadan önce epey denedim ama maş millet uyumamış domainleri almış .com .net .org lar hep dolu. Yeni bi domain bulursam değiştiririm.
3- Zaten genelde kendi bildiklerimi yazıyorum herşey bana ait ben yazıyorum ama araya bi kaç tane haber ekledim çokta boş kalmaması için bu haberler gün geçtikçe azalacaktır.

Yorumların için teşekkür ederim.

knightx

Profesör
Reaksiyon puanı
15
hayırlı olsun abi istediğin gibi olur inşallah:)

Fırat Şahin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
öğrenme ve kendini geliştirme amaçlı yapmışsın herhalde. başlangıç için gayet iyi.

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
evet öğrenme amaçlı yaptım birazda uğraştım işte. Zaten ilk sitem bu. Yorumunuz için teşekkürler.

yokmu başka yorum