S.B.T
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 3
Yeni üye oldum, forum hakkında sizden bilgi almak istiyorum. Havası, suyu nasıldır, kuralları katı mıdır?
Teşekkür ederim, siyaset yasakmış, onu biliyordum. Yazılı kuralları genelde kimse okumaz Bilindik kurallar denir, önemli olan forumun ruhu nasıl, adalet açısından, siyaset dışında serbest ve adil bir ortam sağlanabiliniyor mu? Bunu zaman içerisinde öğreneceğiz ama üyelerin değerli fikirlerinden yeni üyecikler olarak faydalanabiliriz.Samimi olmak gerekirse gayet güzel ve sakin bir takım konularda da sabit kurallar var siyaset gibi.
Siyaset serbest tam değil malesef partili kavgalı falanTeşekkür ederim, siyaset yasakmış, onu biliyordum. Yazılı kuralları genelde kimse okumaz Bilindik kurallar denir, önemli olan forumun ruhu nasıl, adalet açısından, siyaset dışında serbest ve adil bir ortam sağlanabiliniyor mu? Bunu zaman içerisinde öğreneceğiz ama üyelerin değerli fikirlerinden yeni üyecikler olarak faydalanabiliriz.
Hoşbulduk, teşekkür ederim. Siyaset yasak demişsiniz ama "siyasi bir slogan" sanırım takma adınızın altında yazmakta. Ben de yazabilir miyim bu şekilde, tarafımı belli etsem ceza alır mıyım ya da bir antipati oluşur mu tarafıma karşı?Hoşgeldiniz,
Forumumuzda en önde gelen şey saygıdır, seviyedir. İmla, kural hatası vs hepsi düzeltilir ama seviyeli bir ortam olmazsa burada durulmaz. Ki forumumuz şuanda gayet seviyeli bir ortama sahiptir. Tartışmalar, konuşmalar hep bir çerçevede gerçekleşir ki bu bence en önemlisidir.
Siyaset yasak çünkü siyaset konusu açıldığı zaman saygı yok oluyor, fikirler önemsenmiyor ve yol hakarete kadar gidiyor.
Bir süre burada bulunduktan sonra o samimi ortamı farkedeceksiniz ki bu da forumu bırakılmaz yapacaktır. Tekrardan hoşgeldiniz. İyi forumlar.
Anlayamadım? Adımın altında yazan bir şarkı sözü. İlk defa sizden duyuyorum bunu.Hoşbulduk, teşekkür ederim. Siyaset yasak demişsiniz ama "siyasi bir slogan" sanırım takma adınızın altında yazmakta. Ben de yazabilir miyim bu şekilde, tarafımı belli etsem ceza alır mıyım ya da bir antipati oluşur mu tarafıma karşı?
Efenim hemen pat diye ceza veren forumlardan değiliz.O şarkı güzel bir şarkı ve siyasi olarak kullanılabilmektedir. Açıkcası daha fazla konuşursam siyasete girmiş olurum diye ceza yemekten korkuyorum. O yüzden konumuza dönelim.
Ceza vermiyorlarda konu kapatıyorlar niyeyse?O şarkı güzel bir şarkı ve siyasi olarak kullanılabilmektedir. Açıkcası daha fazla konuşursam siyasete girmiş olurum diye ceza yemekten korkuyorum. O yüzden konumuza dönelim.
İstediğinizi söleyebilirsiniz dediniz ama ülkücü olmayın sakın diye konu açtım pek siyasetli sölemedim ama birerek kapatıldı ÆSir diye arkadaş ben 1 kez birerek banlandı 2 side konuyu birerek kapattı bu moderatör olurmu bilmem?Efenim hemen pat diye ceza veren forumlardan değiliz.
Evet bu şarkı zaman zaman pek çok yerde kullanılmış ama amacım burada propaganda yapmak değil emin olun.
Burada her düşünceden insan vardır. Rahat olabilirsiniz. İstediğinizi söyleyebilirsiniz. Sadece saygı çerçevesinde olması yeterli. Tekrardan iyi forumlar.
Tartışma çıkmasını istemiyoruz.Ceza vermiyorlarda konu kapatıyorlar niyeyse?
Siyaset yasak çünkü siyaset konusu açıldığı zaman saygı yok oluyor, fikirler önemsenmiyor ve yol hakarete kadar gidiyor. O yüzden siyasete kayabilecek bir konu dahi açsanız her ne olursa olsun anında kilit.
Salaş bir balıkçı havasında...Yeni üye oldum, forum hakkında sizden bilgi almak istiyorum. Havası, suyu nasıldır, kuralları katı mıdır?
Müslüm baba napıyon baba?Salaş bir balıkçı havasında...
Hoş geldiniz. Forum ortamımız sıcak ve sohbet doludur. Eğleneceğinizi umuyorum. Keyifli forumlar!Yeni üye oldum, forum hakkında sizden bilgi almak istiyorum. Havası, suyu nasıldır, kuralları katı mıdır?
Sırf bu konuya mesaj yazmak için üye oldum. Doğrusu burada çokça din karşıtı ve dini duygulara karşı düşmanlık var. Siyaset adamına göre, çıkarına göre işlem yapılıyor. Hiç adil değil, zaten hemen mesajımı silerler. Eleştirel bakanları hemen afaroz ediyolar. Saygılar diliyorum, bu mesajı okuyan samimi üyelere.
Şuanki forumlar genel itabari ile böyle, sadece buraya ait bir mesele değil bahsettiğiniz. Çokça defa forumlara bakarım, al birini vur ötekine, hepsi aynı.Sırf bu konuya mesaj yazmak için üye oldum. Doğrusu burada çokça din karşıtı ve dini duygulara karşı düşmanlık var. Siyaset adamına göre, çıkarına göre işlem yapılıyor. Hiç adil değil, zaten hemen mesajımı silerler. Eleştirel bakanları hemen afaroz ediyolar. Saygılar diliyorum, bu mesajı okuyan samimi üyelere.
O neki ?SDN okurları ve SDN yazarları özelliği artık yok.
Eskiden olan bir özellik ama kapatılması iyi oldu.O neki ?
Kaç yıldır burada yazıyorsun?Eskiden olan bir özellik ama kapatılması iyi oldu.
1 yıl oldu işte geçen yıl böyle bir özellik yoktu ki eski konulara bakarsan görürsün.Kaç yıldır burada yazıyorsun?