Yeni Türkçe Online FPS Oyunu Renaissance Heroes

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan boon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

boon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir mmo sitesinde gördüm (reklam olarak algılanmasın diye yazmiyim ismini) rho.arkarena.com adresinde yayınlanıyor adı Renaissance Heroes (Röneasans kahramanları denebilir). Ücretsiz olarak yarın açılıyormuş, kapalı beta anahtarları bir kaç sitede dağıtılıyor. 2.1 gb falan boyutu var ben indirdim yarın açılınca denemek için.

Benden başka duyan gören, bilen var mı bilmiyorum ama hem Türk karakter olması, hem de Türk haritası olması, bir de seslendirmelerin de Türkçe olması ilgimi çekti bir şans vermek gerek.

Sabah 10 gibi açılacakmış sonucular facebookta burada son haberleri var merak eden olur oynamak isterse nick bırakırsınız oyun içi konuşabiliriz.

Burası Türk hamamı haritası :biggrin:

261Concept_Art_Hamam.jpg

bu da oyun içinden bir görüntü

renaissance-heroes-161.jpg

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Reklam işte yeme bizi mmo sitede gördüm filan yemezler burda:D

Ama eline saglık iyide oldu arıyordum ne zamandır yeni mmo,akşam indirecem yarın denicem. :)

boon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
valla başka sitelerin ismini verip reklam yapmak istemedim :D ama oyunun reklamını kendim de oynayacağımdan yapmakta sakınca görmedim açıkçası, ne kadar çok oyuncu o kadar iyi :D

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
valla başka sitelerin ismini verip reklam yapmak istemedim :D ama oyunun reklamını kendim de oynayacağımdan yapmakta sakınca görmedim açıkçası, ne kadar çok oyuncu o kadar iyi :D

Açılsında Türk hamamı moduna girip kese attıralım:P

EsPriTüeL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bana nedense ilk bakışta Quake hatırlattı.

Bowen32

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Rönesans dönemi filan mı eski çağalar mı çok karmaşık bir oyun gibi o zaman hangi silah var ki ? denemek lazım

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Grafik Quake 3'ü anımsattı. Keyfide onun gibiyse süper.

boon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Rönesans dönemi filan mı eski çağalar mı çok karmaşık bir oyun gibi o zaman hangi silah var ki ? denemek lazım

valla karışık değil esasında, silahları aldıktan sonra upgrade ediyorsun, zaten çok aşırı silah değil 2-3 saat oynayınca çözdüm gibi ben.

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Oynayan varsa görüşlerini alalım, grafikler,silahlar,ateş hassasiyeti ve en önemlisi 1 2 ay sonra oyuna sadece para yatıracakların oynayabilecegi digerlerinin üvey evlat muamelesi bile göremeyecegi oyunlar dan olma ihtimali varmı? :)

herifz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler bn oynuyorum nickim Solie. Oyun içindeki silahları isterseniz para ile isterseniz de oyun içi alabiiyorsunuz. Öyle hani parası olmayan oynayamaz gibi Wolfteam oyunlarından falan da değil. :)

Grafikleri Unreal Engine 3 ile yapılmış kan efektleri falan çok aşırı iyi duruyordu. Silahlar orta çağ silahlarıymış benm hoşuma gtti açıkçası. Bence bir indirip deneyin. Oyun çok hızlı QUake'ye benziyor gerçektn. Ben hızı severm daha keyifli oluyor tin tin yürümektense hemen olaya dahil oluyorsnz. :D

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Dün akşam denedim bende sürekli öldüm oyun gerçekten hızlı :) Begenmedigim yanları oyunun hızından olsa gerek 5 tane adam vurmuşum ilk oyunumda,ama nasıl vurdugumu bilmiyorum :) Başlangıçta verilen silah öyle bir sekiyorki kendimi bir an tavana ateş ederken buldum:D

boon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Level 7'de falan sarsılmaz diye bir silah açılıyor aman diyim :D sekme olayı falan kalkıyor baya güzel biraz kasıp onu al bence.

herifz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oyun çok güzel ve severek oynuyorum buradan da umarım Renaissance sevecek arkadaşlar çıkar ve beraber oynarız. :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Oyunu indirdim açık beta için bakım yapılıyormuş şans yok arkadaş

truetr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gerçekten çok güzel oyun herkese tavsiye ederim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kapalı betasında bende oynadım hevesle açık betanın gelmesini bekliyorum gerçekten kaliteli ve eğlenceli bir oyun Quake severler tavsiye ederim arkadaşlar :)

bartwo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kapalı betasında çok eğlendik. Adrenalini yüksek bi oyun :drool: Yarına ne kaldı ki şurda :clap:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:wub:karşı gelmek istemem ama wolf team oynayın tavsiye ederim :)