Evet, uygundur.Ryzen 3 1200 işlemci
MSI A320M-A Pro anakart
Radeon RX550 ekran kartı
16 GB Ram
Bu sistem Win 11 için uygun mudur?
Daha az göster
Şu an için resmi olarak uyumsuz. Yüklemek için dosyalarla biraz oynamanız gerekiyor. İşlemciniz desteklemiyor çünkü Windows 11'i.Ryzen 3 1200 işlemci
MSI A320M-A Pro anakart
Radeon RX550 ekran kartı
16 GB Ram
Bu sistem Win 11 için uygun mudur?
Daha az göster
ama yüklenir aynı işlemci bende var şuan win 11Şu an için resmi olarak uyumsuz. Yüklemek için dosyalarla biraz oynamanız gerekiyor. İşlemciniz desteklemiyor çünkü Windows 11'i.
Yüklenmez demedi hiç kimse zaten. Dosyalarla oynayıp yükleyebilirsiniz ama stabil bir performans elde edemezsiniz. Microsoft o işlemciye yüklenmesini tavsiye etmiyor.ama yüklenir aynı işlemci bende var şuan win 11
ben dosyalaela oynamadan yükledim uyaeı vermediYüklenmez demedi hiç kimse zaten. Dosyalarla oynayıp yükleyebilirsiniz ama stabil bir performans elde edemezsiniz. Microsoft o işlemciye yüklenmesini tavsiye etmiyor.
Windows processor requirements Windows 11 supported AMD processors
This specification details the AMD processors that can be used with Windows 11 customer systems that include Windows products, including custom images.docs.microsoft.com
Tabii vermez çünkü SoC'a bakmıyor. Sadece Secure Boot, TPM 2.0, RAM ve UEFI Boot'a bakar.ben dosyalaela oynamadan yükledim uyaeı vermedi