Yeni Teoman albümü ekimde

trauma

Doçent
Reaksiyon puanı
1
14960.jpg

Yaklaşık iki senedir yeni albüm çıkartmayan Teoman, Ekim ayında hayranlarını sevindirmeye hazırlanıyor.Alper Erinç tarafından düzenlemeleri ve prodüksiyonu yapılan yeni Teoman albümü 12 şarkıdan oluşacak.Yapılan açıklamada şu anda 5 şarkının tam olarak hazır olduğu söyleniyor. Albümdeki şarkıların çoğu Teoman'a ait...

Albümde "Burçlarına Göre Kadınlar" ve "Mavi Kuş İle Küçük Kız" adlı parçaların ön plana çıkacağı gelen haberler arasında.Sanatçının 8. stüdyo albümü olacak yeni albümünün adının ise kesin olmamakla birlikte "İnsanlık Halleri" olacağı söyleniyor.

Kaynak

Wolker

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Best of tarzı bir albüm yayınlandı yakın zamanda teoman şarkılarını unlu sanatçılar yorumluyor ama yeni albümünü merakla beklemekteyim ...

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
72
Bende meraklandım eminim klasiklerin arasına girer gene şarkıları....

trauma

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Wolker dedi ki:
Best of tarzı bir albüm yayınlandı yakın zamanda teoman şarkılarını unlu sanatçılar yorumluyor ama yeni albümünü merakla beklemekteyim ...

Eğer o albüm hakkında yorum yapcak olursam, Teoman tamamen kendini sözde efsane türevi birşey yapmak için çıkardığını iddia ediyorum. Sonuçta Teomanın önünde yol uzun hadi yıllarca bu camiaya emek verirsin, büyük işler yaparsın da ondan sonra Hayko Cepkin'inden Yavuz Bingöl'üne kadar zıt kutuplardaki insanlara şarkılarını söyleterek best of yaparsın, fakat Teoman daha o seviyeye gelmedi bunu herkes biliyor. Daha önünde uzun yol var diye düşünüyorum. Bakalım ne kadar bana hitap etmesede dinleyip görecez önümüzdeki albümü :)