Yeni telefonumda hafif kasma ve takilmalar var.

nicksizadam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dun lenovo a7000 model telefonu aldım.Menüsü hızlı ancak ara sıra hafif kasmalar oluyor. internette gezinirken sayfayı aşağı yukarı indirirken hızlıca kayması gerekirken arada takilmalar oluyor.Acaba benim kullandığım cihazdan mi kaynaklanıyor bu sorun?Önerilerini nedir?

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Aslinda bunun birkac sebebi olabilir. bu sorun telefonunuzdan kaynaklanabilcegi gibi dolastiginiz web sitesinin mobil cihaza uyumlulugundan kaynaklanabilir. Mobil veri veya wifi baglati hizinizdan yeteri kadar hizli veri akisi olmadigindan hizli onyukleme yapamamaktan olabilir. urunu biraz inceledim de mediatek islemcili oldugunu gordum mesela bundan da kaynaklanabilir. Cunku mediatek islemciler androidde snapdragon islrmciler kadar uyum saglayamiyor. telefonunuzu fabrika ayarina dondurun. Ve hicbirsey kurmadan o kasan hangi siteyse ona girin. Bakin eger kasma olmuyorsa kurdugunuz cok fazla uygulamaya 2 gb ram yetersiz kaliyor demektir. eger kasma telde hicbirsey yuklu olmasada devam ediyorsa o zaman islemci uyumsuz calisiyor veya o kasan sitede mobil cihazlara uyum yok. Her girdiginiz site mobil uyumlu degildir. bu nedenle mobil uyumlu olmayanlarda akicilik biraz daha dusuk olabilir.