Yeni Telefon

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EmreCtk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

EmreCtk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben bu hafta içi yeni telefon alacağım, ihtiyaçtan dolayı olduğu için yeni model bekleyemiyorum. Samsung Note 5 ve iPhone 6sPlus arasında kaldım sizce aradaki farka iPhone almak değer mi yoksa Note5 almak mı mantıklı, sitedeki karşılaştırma videosunu izledim ama hani kafamda ''şunu'' alacağım diye bir karar oluşmadı, yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Note 5 + ozellikleri
Ekrani kamerasi tasarimi (note 5 te cok stabil ancak ios un artılarına yazarim stabiliteyi)
Iphone + ozellikleri
Ios stabilitesi
Basit ve kullanisli arayuz
Uyguluma kalitesi
Durum bu ben note 5 kullanicisiyim

SMaraz

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Aralarında ciddi manada faark olmadığından fark etmez hatta fiyat açısından note 5 daha mantıklı. Daha önce iphone kullandıysan iphone 6s Plus al Android kullandıysan Note 5 ten vazgeçme

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhaba,

Iki cihazinda kendine gore basarili oldugu konular var. Iki urunu kiyasladigimizda; islemcileri goz onune aldigimizda iphone 6s plus'in islemci gucunun daha iyi performans verdigini goruyoruz. Ekranlari kiyasladigimizda samsung note 5'in daha basarili oldugu bariz ortada. Kamera performanslarina baktigimizda samsung note 5 ile cekilen fotolarin daha iyi oldugu goruyoruz. Kamera platformunda bir diger konuda video cekim sonuclari. Bu konuda iphone 6s plus in ios desteginin daha iyi calistigini, yuksek cozunurluklerde cekim yaparken fps atlamalarinin olmadigini daha akici cekimler yapilabildigini goruyoruz. Batarya komusunda ise iphone 6s plus daha basarili. Kiyaslamanin bir diger konusu ise dahili hafiza. Eger iphone 6s plus in 16gb lik.varyasyonunu almayi dusunuyorsaniz onermem. Cihazlar iyice hayatimizin tamami oldu. Gundelik isler icin neredeyse pcleri acmaz olduk. O nedenke 16gb hafiza yetersiz kalmaya basladi. Bu konuda da daha uygu fiyata daha cok hafiza ile note 5 daha iyi duruyor.

Cihazlarin durumu ortada. Acikcasi iphone 6s plus in guzel.bir urun oldugunu ama butce olarak cok yukarilarda oldugunu.dusunursek samsung note 5 guzel bir tercih olucaktir. Acikcasi 3500 tl iphone 6s plus 16gb urnunu almaktansa 3300 tlye samsung s7 edge alirim daha iyi.

Tommy Vercetti

Profesör
Reaksiyon puanı
1,648
Note 5 çok efektif bir telefon sayısız arayüz özelliği kullanışlı s pen uygulamaları var dopdolu ve pc yi aratmayan bir cihaz iphone ise oldukça boş bir yapıda ve daha pahalı ama ''stabil'' karar sizin.