Yeni telefon

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar ben galaxy ace 5830i yi alalı daha 5 ay olmadı ama telefonum bazı oyunları açmıyor ve çok sinirim bozuluyor telefonum yavaşladı ve bir çok daha sorun bu aralar 4.1 andorid sürümleri çıktı ama bir türlü samsung yeni çıkarttığı ama kendisinin eski sandığı telefonlara güncelleme bile vermiyor bende samsung dışında htc den almayı düşünüyorum

benim istediğim özellikler amoled ekran 4.1 jelly bean felan filan işte arkadaşlar 600-900 arası limitim var telefon önerilerinizi bekliyorum

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
Xperia sola veya Ace 2 olabilir.

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
arkadaşlar ben galaxy ace 5830i yi alalı daha 5 ay olmadı ama telefonum bazı oyunları açmıyor ve çok sinirim bozuluyor telefonum yavaşladı ve bir çok daha sorun bu aralar 4.1 andorid sürümleri çıktı ama bir türlü samsung yeni çıkarttığı ama kendisinin eski sandığı telefonlara güncelleme bile vermiyor bende samsung dışında htc den almayı düşünüyorum

benim istediğim özellikler amoled ekran 4.1 jelly bean felan filan işte arkadaşlar 600-900 arası limitim var telefon önerilerinizi bekliyorum

htc desire x çikacak ama amoled ekran mı bilmiyorum büyük ihtimalle değildir galaxy ace 2 veya sola al solaya jelly bean kesinlikle gelecek ama ace 2 yi bilmiyorum bu arada ekranı amoled değil ama oyun konusunda mükemmeldir

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
:D telefon önerilerine devamm :) bekliyorum sizlerden daha çok öneri

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
o civara başka yok ama 900 liraya düşer galaxy s advance var onu alabilirsin hatta bazı internet sitelerinde 900 tl amoled ekran 1 ghz dual core işlemci 765 mb ram

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
İnternette 930 TL civarında Xperia P var.

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
30 lira gibi ek ücretler günlük harçlığım yani pek fazla önemli bişey değil :) 50 30 farketmiyor arkadaşlar :)

ryodo

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Xperia Sola aradığın telefon :)

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
30 lira gibi ek ücretler günlük harçlığım yani pek fazla önemli bişey değil :) 50 30 farketmiyor arkadaşlar :)
O zaman Xperia P al ama onun hafıza kartı desteği yok.Haberin olsun ama 16 gb dahili hafızası var.16 gb'da iyi bir miktar.

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
:D hoppaa bi inceleme videosuna bakalım solanın :D

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
htc nin fiyat performans konusunda dediğin aralıkta güzel telefonu yok bence sony xperia sola al veya htc desire x i bekle yanlız söyliyim bence sola ondan da iyi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sola iyi falat ben sony xperia serisinin telefonlarının tip olarak beğenmiyorum bana sorarsan galaxy ace 2 al senin telefonun üstü ve özellikleride iyi yanlız incelemelerde gördüğüm kadırıyla arka kapağını samsung dandik yapmış dandik dediğim plastik neyse ace2 iyi samsung un stilini sevmediğim için onu almadım ben ama sana tavsiye

yavuz_4106

Dekan
Reaksiyon puanı
51
sola düşünebilirsin ama bütçe varsa bende experia p' yi öneririm
1 gb ram 8mp kamera + görüntülü sohbet avantajlarıyla :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben de en fazla 900liralık telefon almayı planlıyorum ve karar verdim ace 2 alıcam sony'nin telefonlarının sar değerleri çok yüksek genelde htc one v ve ace 2 karşılaştırması izledim ace 2 daha iyi çıktı kısacası ace 2 şuan adından da anlaşılacağı gibi sınıfının birincisi :)

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bencede ace 2 sınıfının en iyisi ama samsung ace2 yide unutacak bizim halimiz o zaman ne olacak onu düşünüyorum biliyorsunuz samsung birçok telefon çıkardı o kadar telefon çıkardıki haddi hesabı yok ve bu telefonların yarısını daha zamanı gelmeden eskitti bundan şikayetçiyiz biz kullanıcılar çok nankör oluyoruz :D telefon çıkmıyor diye biryerimizi yırtar sonrada çok telefon çıkıyor diye şikayet ederiz :) Ah.. ah. ama sola ve ace 2 den birini alacağım gibi gözüküyor :)

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
Bencede ace 2 sınıfının en iyisi ama samsung ace2 yide unutacak bizim halimiz o zaman ne olacak onu düşünüyorum biliyorsunuz samsung birçok telefon çıkardı o kadar telefon çıkardıki haddi hesabı yok ve bu telefonların yarısını daha zamanı gelmeden eskitti bundan şikayetçiyiz biz kullanıcılar çok nankör oluyoruz :D telefon çıkmıyor diye biryerimizi yırtar sonrada çok telefon çıkıyor diye şikayet ederiz :) Ah.. ah. ama sola ve ace 2 den birini alacağım gibi gözüküyor :)
Xperia P al.O ikisini de eziyor. :D

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
@16 Lütfen kendi egolarımızı tatmin etmek için telefon önermeyelim :D

Tekno Çocuk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sony Ericsson Xperia arc S al,800-900 TL arasında Hepsiburada'da var ;)

images

joker3232

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
desire x al derm hem yeni cikan bi tel ozellkleri bakimndanda seni tatmn edecektr 4.1.1 gncellemeside alck

desire x al derm hem yeni cikan bi tel ozellkleri bakimndanda seni tatmn edecektr 4.1.1 gncellemeside alck

joker3232

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hakkatten o kadr cok telefon ckardi ki samsung, ace 2 ye ne zmn guncelleme gelir belirsiz ama performans aciisndan alinasi bir telefon desire x e gore ,samsung fobiniz yksa tbi :))