Yeni telefon önerisi

Chees1cake

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar, yeni bir telefon bakıyorum da yardım eder misiniz

-Dayanıklı olmalı. benim için çok önemli bir düşüşte paramparça olmamalı.
-İyi bir kamerası olmalı bulanık veya kötü bir kamerası olmamalı.
-Batarya konusunda powerbank var batarya sorun değil.
-Birkaç ay sonra birden yavaşlamamalı donmamalı kasmamalı.
-Bütçe konusunda fazla çıkamam 2300 küsür

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
Merhaba arkadaşlar, yeni bir telefon bakıyorum da yardım eder misiniz

-Dayanıklı olmalı. benim için çok önemli bir düşüşte paramparça olmamalı.
-İyi bir kamerası olmalı bulanık veya kötü bir kamerası olmamalı.
-Batarya konusunda powerbank var batarya sorun değil.
-Birkaç ay sonra birden yavaşlamamalı donmamalı kasmamalı.
-Bütçe konusunda fazla çıkamam 2300 küsür
Sizin istediğiniz telefon bana göre Apple . 3-4 yıl gider . Batarya da sorun değilmiş size göre . Apple Iphone SE ye bak derim . Ama android istersen o fiyat bandında bir suru telefon var .. Biraz daha detaylandır..

Chees1cake

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sizin istediğiniz telefon bana göre Apple . 3-4 yıl gider . Batarya da sorun değilmiş size göre . Apple Iphone SE ye bak derim . Ama android istersen o fiyat bandında bir suru telefon var .. Biraz daha detaylandır..
Note 5 düşünüyorum ama note 4 te fena değil. ara sıra oyun oynama youtube da video izleme film veya yabancı dizi izleme vs

Charmander1903

Doçent
Reaksiyon puanı
160
Dayanıklı diyorsunuz note 5 tercih ediyorsunuz cam telefon s7 yazacaktım bu yazınızı yazdıktan sonra s7 ye bakın derim daha güncel daha performanslı daha iyi bir cihaz note 5 e göre benim önerim P9 dur hem donanım hem kamera hem yazılım hem batarya çok dengeli bir cihazdır tasarımıda metal kasa olduğundan kırılma gibi bir durum gerçekleşmez.

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
Dayanıklı diyorsunuz note 5 tercih ediyorsunuz cam telefon s7 yazacaktım bu yazınızı yazdıktan sonra s7 ye bakın derim daha güncel daha performanslı daha iyi bir cihaz note 5 e göre benim önerim P9 dur hem donanım hem kamera hem yazılım hem batarya çok dengeli bir cihazdır tasarımıda metal kasa olduğundan kırılma gibi bir durum gerçekleşmez.
Ayrıca bunun Yanında Mate 8 e de bakabilirsiniz . Lg V10 da bakabimeceğiniz telefondur ...

Charmander1903

Doçent
Reaksiyon puanı
160
Ayrıca bunun Yanında Mate 8 e de bakabilirsiniz . Lg V10 da bakabimeceğiniz telefondur ...
V10 Çok iyi bir tercih olur özellikle note serisi düşündüğünüze göre büyük ekran seviyorsunuz demek hem dayanıklı askeri kalitede dayanıklılıktan bahsediyoruz hem de güzel kamerası olan bir telefon tek sıkıntısı batarya powerbank varmış sıkıntınız yok eğer çok oyun oynuyorsanız içinde ki GPU zayıf V10 da ki sıkıntı olabilir uzun kullanımda şuan ki oyunları çalıştırır çatır çatır ama sonra ki yeni çıkacak oyunlarda sıkıntı olabilir Mate 8 gayet güzel telefon ama dayanıklılık konusunda düz bir telefon olduğundan ve ne kadar büyükse o kadar dayanıksız olur kavisli olmadığından v10 gibi direk gider ekran bir de dümdüz yerde değilde hafif taşlık yerde düşündün mü sıkıntı olabilir V10,P9 arasında tercih yapmanızı öneririm :)

Charmander1903

Doçent
Reaksiyon puanı
160
Abi telefonu nakit alıcam ben niye satmıyorlar ya ? Gidip Turkcell'den falan telefon almam ben. Vallahi bu hafta sattılar sattılar satmadılar Note alıyorum :D
P9 daha ülkeye giriş yapmadı yarın giricek Mate 8 resmi olarak girmedi ithalatçı garantili mevcut internette.

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
Abi telefonu nakit alıcam ben niye satmıyorlar ya ? Gidip Turkcell'den falan telefon almam ben. Vallahi bu hafta sattılar sattılar satmadılar Note alıyorum :D
Ya abi bende Huawei G8 istiyorum . Tek engel annem :D Şu an ki telefonum Lumia 2 yıl oldu aldığım güne lanet okuyorum . Bu sene çok çalıştım ama yok :( Elindeyken al abi :) :D

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,403
P9 daha ülkeye giriş yapmadı yarın giricek Mate 8 resmi olarak girmedi ithalatçı garantili mevcut internette.

P9 yarın girecek demişsin de teknoloji marketleri satacak mı bilgin var mı ? İthalatçı garanti olayına sıcak bakmıyorum zaten =)