Yeni Telefon Alıcam

EmreSntrk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar e72 almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlar nasıl telefon olduğunu yazabilirler mi ? Bide telefon günümüzdeki telefonlarla kıyasladığımızda nasıl ? beni 1,2 yıl götürür mü ?

EmreSntrk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İkinci el alıcağım 350 liraya

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Sormuşsun ya bu telefon beni 1-2 yıl götürür mü diye cevap veriyorum: bu telefon seni ancak 1-2 yıl geriye götürür :D

Yıl olmuş 2012, bu saatten sonra symbian telefon alınmamalı. Al Android işletim sistemli bir akıllı telefon keyfini sür.​

EmreSntrk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tasarım olarak,özellik olarak e72 kadar iyi olan bir android telefon varsa söyleyin onu alayım ?

Fearlees

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Sormuşsun ya bu telefon beni 1-2 yıl götürür mü diye cevap veriyorum: bu telefon seni ancak 1-2 yıl geriye götürür :D

Yıl olmuş 2012, bu saatten sonra symbian telefon alınmamalı. Al Android işletim sistemli bir akıllı telefon keyfini sür.​

Haklısın ama arkadaşda diğer nokiacılar gibi nasihatlara kapalı gibi gözüküyor :)

--- Mesaj Güncellendi ---

tasarım olarak,özellik olarak e72 kadar iyi olan bir android telefon varsa söyleyin onu alayım ?
Senin bu dediklerine anca gülerim dostum piyasayı biraz araştır çok zor değil...

EmreSntrk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Haklısın ama arkadaşda diğer nokiacılar gibi nasihatlara kapalı gibi gözüküyor :)

Dostum Nakia'cı olduğum falan yok. Şuan kullandığım telefon Samsung wave II amacım qwerty klavyeli bir telefon almak

Senin bu dediklerine anca gülerim dostum piyasayı biraz araştır çok zor değil...

Ne alayım Samsung galaxy y pro mu ? 550 lira verip görüntülü konuşması olmayan multitouch'u olmayan bir telefon mu ?

Fearlees

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Dostum Nakia'cı olduğum falan yok. Şuan kullandığım telefon Samsung wave II amacım qwerty klavyeli bir telefon almak

Ne alayım Samsung galaxy y pro mu ? 550 lira verip görüntülü konuşması olmayan multitouch'u olmayan bir telefon mu ?

Kardeşim bu dediklerin e72 de varmı ?

Kardeşim ben tam dokunmatik telefon almak istemesem bunu alırdım.Eğer amacın gerçekten klavyeli bir telefon almaksa işini fazlasıyla görür Samsung
B7510 Galaxy Pro
http://www.hepsiburada.com/Liste/sa...Id=telcepsamb7510&categoryId=371946#Gorseller

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Arkadaşın dediği gibi Samsung B7510 Galaxy Pro, E72 ile aynı fiyat aralığında bir telefon. Ben olsam E72 yerine Galaxy Pro'yu tercih ederdim ama bu ben olsam. Seçim senin :)

EmreSntrk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar tesekkurler ama konu saptı benım sorum e72 nasıl bır telefondur ?

Fearlees

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Arkadaslar tesekkurler ama konu saptı benım sorum e72 nasıl bır telefondur ?
Arkadaşım gördüğün gibi,e72 iyi bir telefon olsa başka tavsiyelerde,önerilerde bulunmazdık.Ama sen iyi düşün galaxy pro yu e72 yi unutursan kendine en büyük iyiliği yapmış olursun.Dediklerimi düşün...

EmreSntrk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım gördüğün gibi,e72 iyi bir telefon olsa başka tavsiyelerde,önerilerde bulunmazdık.Ama sen iyi düşün galaxy pro yu e72 yi unutursan kendine en büyük iyiliği yapmış olursun.Dediklerimi düşün...

arkadasım ben ıs adamı degılım ogrencıyım ogrencıye ne lazım olur
kamera
oyun uygulama
muzık mesajlasma
bunları ıyı bır sekılde karsılasın yeterlı.
galaxy pronun ekran cozunurlugu dusukmus her oyunu acmazmıs androıd marketın pek mı ozellıgı kalmıcak
bıde kız arkadasımla whatsapp uzerınden bedava mesajlasacagız
goruntulu konusucagız
e72 bunları karsılıyor bıldıgım kadarıyla aynı fıyatta aynı donanımı karsılıyan androıd bır telefon varsa soyleyın onu tercıh edeyım

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
kamera
oyun uygulama
muzık mesajlasma
galaxy pronun ekran cozunurlugu dusukmus her oyunu acmazmıs androıd marketın pek mı ozellıgı kalmıcak
goruntulu konusucagız
e72 bunları karsılıyor bıldıgım kadarıyla aynı fıyatta aynı donanımı karsılıyan androıd bır telefon varsa soyleyın onu tercıh edeyım
İnsanlar Symbian işletim sistemini kullanan telefonları ellerinden çıkarmak için uğraşırken, senin 350 TL verip e72 alman bence kulağa hoş gelmiyor. Samsung Galaxy Y almanı öneririm, ille klavyesi olsun istiyorsan Samsung Galaxy Y Pro modeline göz at istersen, 350 veren 500 de verir :D

EmreSntrk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İnsanlar Symbian işletim sistemini kullanan telefonları ellerinden çıkarmak için uğraşırken, senin 350 TL verip e72 alman bence kulağa hoş gelmiyor. Samsung Galaxy Y almanı öneririm, ille klavyesi olsun istiyorsan Samsung Galaxy Y Pro modeline göz at istersen, 350 veren 500 de verir :D

dostum benım saydıgım ozellıklere baksana bı senın o dedıgın telefonda goruntulu konusma yok sacma sapan cevaplar vermeyın Allah askına

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
dostum benım saydıgım ozellıklere baksana bı senın o dedıgın telefonda goruntulu konusma yok sacma sapan cevaplar vermeyın Allah askına

Bence de sen gidip E72 al dünyadaki en iyi telefon. Hiçbir eksik yanı yok, zaten saydığın tüm özellikler var. Fiyatı da gayet iyiymiş, hiç kaçırma.

EmreSntrk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefon onerısı beklemıyorum kullanıcı yorumları beklıyorum.

Fearlees

Doçent
Reaksiyon puanı
1
kamera
oyun uygulama
muzık mesajlasma
goruntulu konusucagız
Yahu arkadaşım şuan biz sana ne dersek diyelim kafana koymuşun nokia yı sen git al nokia yı.Ayrıca e72 kullananlardan yorum bekliyorum de milleti vakit kaybına uğrata!

Witcher

Asistan
Reaksiyon puanı
2
[MENTION=105290]erenberk[/MENTION] söylenmesi gerekeni söylemiş bize laf düşmez :)

EmreSntrk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
laf dusmezse yorum yapmana gerek yok burda sızden hangı telefonu alayım demedım e72 nasıl dedım sız nasıl anladıysanız telefon onermeye basladınız
amacınız post kasmak.
sacma sapan cevap verıceksenız hıc vermeyın !

Yahu arkadaşım şuan biz sana ne dersek diyelim kafana koymuşun nokia yı sen git al nokia yı.Ayrıca e72 kullananlardan yorum bekliyorum de milleti vakit kaybına uğrata!

evet kafama koydum e72 alıcam bunu konusmak sana dusmez ! benım yazdıgım soruya bak cevabına bak ne alıyım dıye soran olmadı !

Fearlees

Doçent
Reaksiyon puanı
1
laf dusmezse yorum yapmana gerek yok burda sızden hangı telefonu alayım demedım e72 nasıl dedım sız nasıl anladıysanız telefon onermeye basladınız
amacınız post kasmak.
sacma sapan cevap verıceksenız hıc vermeyın !

evet kafama koydum e72 alıcam bunu konusmak sana dusmez ! benım yazdıgım soruya bak cevabına bak ne alıyım dıye soran olmadı !
Erenberk ne güzel sölemiş e72 kral işte git al f/p kralı maşallah...(!)lafıda daha fazla uzatma hadı sen nokia ya ben yoluma yeterki uzatma.Ben binlerce sayfada yazsamda ntnm ...

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
''E72 çok güzel bir telefon mutlaka almalısın bence Symbian s60 ve kamera var telefon edebiliyorsun mesaj atabiliyorsun mp3 çalıyor internete giriyor üstelik Nokia kalitesi tartışılmaz ikinci eli de artık çok kolay elden çıkar yeri geldimi nakit para sayılır hem, ben olsam kaçırmam'' demek isterdim ama maalesef dilim varmıyor tanbi senin bileceğin iş illa alacağım sadece biraz gaza ihtiyacım var diyorsan koyu yazan yerleri ciddiye alıp yeterince gaza gelebilirsin yok eğer cidden vereceğim paraya değer mi diyorsan ilk kısıma gül geç. :)

EmreSntrk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Galaxy pro değilde Galaxy Y Pro nasıl ?

EmreSntrk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
blackberryler güzel ama çok pahalı

ercnshn'

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefon önerisi değil bura Nokia alcam destekleyin gibi olmuş

Fearlees

Doçent
Reaksiyon puanı
1
''E72 çok güzel bir telefon mutlaka almalısın bence Symbian s60 ve kamera var telefon edebiliyorsun mesaj atabiliyorsun mp3 çalıyor internete giriyor üstelik Nokia kalitesi tartışılmaz ikinci eli de artık çok kolay elden çıkar yeri geldimi nakit para sayılır hem, ben olsam kaçırmam'' demek isterdim ama maalesef dilim varmıyor tanbi senin bileceğin iş illa alacağım sadece biraz gaza ihtiyacım var diyorsan koyu yazan yerleri ciddiye alıp yeterince gaza gelebilirsin yok eğer cidden vereceğim paraya değer mi diyorsan ilk kısıma gül geç. :)
Adamsın yaa :D

Nick Rey

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bizim arkadaşta var pişman aldığına bende pek beğenemedim nedense tavsiye etmiyorum .