Soru Yeni sistemde GTA VC oynayamama sorunsalı.

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,659
Merhaba. RTX 3060 - Ryzen 5 5600G sistemim var. Eski GTA oyunlarını hatasız şekildr oynayamıyorum. Çok sinirleniyorum bazen. Gta San Andreas ve Vice City'de oluyor bu.

Her türlü fixpack'i kurdum her türlü ayarı denedim olmuyor. Ya kamera hatası oluyor, ya araba kendi kendine fren yapıyor ve geri gitmiyor, frame limiter açmayınca ara sahnelerde oyun donuyor, durduk yere atıyor falan. Düzelmiyor hiç bir şekilde. Her şeyi denedim. Bunun sebebi nedir? Nasıl çözerim? Çok istiyorum oynamak.

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,972
Merhaba. RTX 3060 - Ryzen 5 5600G sistemim var. Eski GTA oyunlarını hatasız şekildr oynayamıyorum. Çok sinirleniyorum bazen. Gta San Andreas ve Vice City'de oluyor bu.

Her türlü fixpack'i kurdum her türlü ayarı denedim olmuyor. Ya kamera hatası oluyor, ya araba kendi kendine fren yapıyor ve geri gitmiyor, frame limiter açmayınca ara sahnelerde oyun donuyor, durduk yere atıyor falan. Düzelmiyor hiç bir şekilde. Her şeyi denedim. Bunun sebebi nedir? Nasıl çözerim? Çok istiyorum oynamak.
Eski oyun sorunsalı :(

as1m

Asistan
Reaksiyon puanı
80

60fps sorunsuz bir şekilde oynuyabilirsin..

as1m

Asistan
Reaksiyon puanı
80
Oyunlar Steam di mi?
Steam olması farklı sürümden dolayı sorun yaratıyor,çözüm ise oyunun sürümünü downgrade etmek.Kullandığı işletim sistemide win7 de yukarı yani (win8.1,win10,win11) ise uyumluluk sorunu oluyor.Benim yukarıda verdiğim video ile arkadaş sorununu çözmüştür,çözmemesi imkansız başka yolu yok.Aynı sorun GTA SA da olursa belirtsin görürsem yardım ederim.Steam den alması önemsiz,bende steam de aldım 3 lü paket olarak ama hiçbir önemi yok sadece kütüphanede görünsüz diye alıyor millet,sen oyunu alıp downgrade yani sürüm düşürme yapınca zaten internetteki sürümlere düşüyor :)
Crack işi normalde çok temiz iş.Sorunlu olursa başkasını denersin.Ama satın aldıktan sonra onu al bunu al olmaz.İnsan niye aldığı oyuna tekrar para versin ki?
Steam den Crysis,Aoe Serisi,prince of persia serisi vb. bi ton oyun satın aldım hiçbiri açılmadı direk siyah ekran veriyor veya EA oyunlarını almayın kesinlike origin de aktifleştirilmesi çok uğraştırıyor,ben belirttiğim oyunları iade ettim ve crack indirdim hiç sorun deil benim için,çalışmayan oyuna niye kütüphanede gözüksün diye yüzlerce lira veriyim demi.