Merhaba arkadaşlar uzun zamandır yeni bir sistem için para biriktiriyordum şimdi sistemi toplamaya geldi sıra fakat pek anlamıyorum bu işten başka bir forumda konu açtım fakat yardım alamadığım için burada da konu açma ihtiyacı duydum, sistemi şu şekilde yaptım;
İşlemci:
www.vatanbilgisayar.com
Anakart:
www.hepsiburada.com
HDD:
www.hepsiburada.com
SDD: sonra takviye yapacağım.
Kasa:
www.hepsiburada.com
PSU:
www.hepsiburada.com
Ekran Kartı: sonra takviye yapacağım muhtemelen rtx2070
Monitör:
www.hepsiburada.com
Merak ettiklerim sistem anakart ve işlemci uyumlu mu ve Psu yeterli mi? yardım ederseniz sevinirim.
İşlemci:
Intel core i7 9700k işlemci fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Intel core i7 9700k işlemci kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleri ile sadece Vatan Bilgisayar'da. Satın Al.
Intel core i7 9700k işlemci fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Intel core i7 9700k işlemci kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleri ile sadece Vatan Bilgisayar'da. Satın Al.

Anakart:
Gigabyte Z390 GAMING X 4266MHz DDR4 Soket 1151 ATX Anakart Fiyatı
Gigabyte Z390 GAMING X 4266MHz DDR4 Soket 1151 ATX Anakart en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
HDD:
WD Blue 1TB 7200RPM Sata 3.0 64Mb 3,5" Sabit Disk (WD10EZEX) Fiyatı
WD Blue 1TB 7200RPM Sata 3.0 64Mb 3,5" Sabit Disk (WD10EZEX) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
SDD: sonra takviye yapacağım.
Kasa:
Asus IN-WIN 303 Siyah ATX Kasa Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Asus IN-WIN 303 Siyah ATX Kasa en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin!
PSU:
Cooler Master Watt 700W 80+ Aktif PFC 120mm Fanlı PSU Fiyatı
Cooler Master Watt 700W 80+ Aktif PFC 120mm Fanlı PSU en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Ekran Kartı: sonra takviye yapacağım muhtemelen rtx2070
Monitör:
MSI Optix MAG27C 27" 1ms (Display+HDMI+DVI) Full HD FreeSync Fiyatı
MSI Optix MAG27C 27" 1ms (Display+HDMI+DVI) Full HD FreeSync en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Merak ettiklerim sistem anakart ve işlemci uyumlu mu ve Psu yeterli mi? yardım ederseniz sevinirim.
Son düzenleme: