Yeni, seviyeli, kaliteli bir forum...

redyellow

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Yeni kurulan, seviyeli, kaliteli paylaşımların yapılacağı, seviyeli tartışmaların yapılacağı bir forum tavsiye etmek istiyorum.

Siyasetten spora, resimden şiirlere, sağlıktan şarkı sözlerine, yemek tariflerinden komik şeylere, Atatürkden dini bölümlere onlarca konu başlığının olduğu bir forum.

Ve asla hakarete, küfre vs. müsaade edilmeyen bir forum.

Beklerim.

http://www.forumsever.net/index.php

BLacK+

Profesör
Reaksiyon puanı
18
[TABLE="class: tborder, width: 100%, align: center"]
[TR]
[TD="class: theadforum, bgcolor: #CED7E5, align: left"]Forum[/TD]
[TD="class: theadforum, width: 55, bgcolor: #CED7E5"]Konular[/TD]
[TD="class: theadforum, width: 60, bgcolor: #CED7E5"]Mesajlar
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: alt1Active, bgcolor: #EFF1F3, align: left"]Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk İle İlgili Herşey
[/TD]
[TD="class: alt2, width: 65, bgcolor: #E4E6E9"]0[/TD]
[TD="class: alt1, width: 65, bgcolor: #EFF1F3"]0[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Baştan kaybeti benim için :D

Buarada site zaten hazır, uğraşması gereken logo banner tarzı birşeydi.Yaptığı çok başarısız olmuş. Forum Sever ama önce sever okunuyor ilk bakışta. Sağ alt köşesine doğru gelmesi, yada en kötü ortalamak yerine sağa doğru yazılması gerekirki ilk bakışta forum okunsun.
IPBPvBLogo.gif

Vbulletin yüklenip servis edilmiş uğraşılmadan.

En kısa sürede geliştirirler, ve istediği kitleyi kazanırlar umarım. Bol şans :)

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Foruma kayıt ol-Forum kurallarını okudum kabul ettim diyeceğiz de?
Forum Kuralları nerede ? Okumadığımız bir şeyi Nasıl kabul edeceğiz.
Yani okunacak kural falan yok.

redyellow

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Eleştirilerinizi admin arkadaşa aktarıyorum, tüm eleştirileriniz için teşekkür ederim. Eleştirilerinizle daha güzele inşaallah.

El-Mümit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Daha yeni olmasına karşın güzele benziyor, bi deneyelim :)
Teşekkürler üyeliğinizi gördüm.

[TR]
[TD="class: theadforum, bgcolor: #CED7E5, align: left"]Forum[/TD]
[TD="class: theadforum, width: 55, bgcolor: #CED7E5"]Konular[/TD]
[TD="class: theadforum, width: 60, bgcolor: #CED7E5"]Mesajlar[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: alt1Active, bgcolor: #EFF1F3, align: left"]Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk İle İlgili Herşey[/TD]
[TD="class: alt2, width: 65, bgcolor: #E4E6E9"]0[/TD]
[TD="class: alt1, width: 65, bgcolor: #EFF1F3"]0[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Baştan kaybeti benim için :D

Buarada site zaten hazır, uğraşması gereken logo banner tarzı birşeydi.Yaptığı çok başarısız olmuş. Forum Sever ama önce sever okunuyor ilk bakışta. Sağ alt köşesine doğru gelmesi, yada en kötü ortalamak yerine sağa doğru yazılması gerekirki ilk bakışta forum okunsun.
IPBPvBLogo.gif

Vbulletin yüklenip servis edilmiş uğraşılmadan.

En kısa sürede geliştirirler, ve istediği kitleyi kazanırlar umarım. Bol şans :)

Site 10 gün olmadı açılalı birsürü uğraş vardı konular zamanla açılır. Teşekkür ederim olumlu sözleriniz için

Foruma kayıt ol-Forum kurallarını okudum kabul ettim diyeceğiz de?
Forum Kuralları nerede ? Okumadığımız bir şeyi Nasıl kabul edeceğiz.
Yani okunacak kural falan yok.

1 haftadır uğraşıyorum orası aklıma gelmedi işlerden .Kuralları koymuştum birkaç gün önce sadece register.php ye koymamışım . Ekledim hemen. Teşekkürler.

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Körler sağırlar birbirini ağırlamış :)

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Körler sağırlar birbirini ağırlamış
sözüm, bu konuda reklam amaçlı açan, üye olup yazan ve birbirinin yorumlarını beğenip, alkış tutan, mesaj sayısı bir elin parmağını geçmeyen kişilerin bizlere izlettirdiği tiyatroya yöneliktir :) Kamuoyuna duyrulur.

efehakan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
sözüm, bu konuda reklam amaçlı açan, üye olup yazan ve birbirinin yorumlarını beğenip, alkış tutan, mesaj sayısı bir elin parmağını geçmeyen kişilerin bizlere izlettirdiği tiyatroya yöneliktir :) Kamuoyuna duyrulur.

Ne güzel izliyorduk tiyatroyu niye bozdun şimdi :)

redyellow

Doçent
Reaksiyon puanı
17

Yazı yazdığın başlıktan haberin var mı: TAVSİYE ETTİĞİNİZ SİTELER!

Sen ise gelmişsin REKLAM AMAÇLI yazanlar vs. diyorsun.

Reklam yapmadan nasıl tavsiye edeceğiz?

komiksin:)

El-Mümit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yazı yazdığın başlıktan haberin var mı: TAVSİYE ETTİĞİNİZ SİTELER!

Sen ise gelmişsin REKLAM AMAÇLI yazanlar vs. diyorsun.

Reklam yapmadan nasıl tavsiye edeceğiz?

komiksin:)

komik değil sazan arkadaş :) bölüm başlığına bakmadan post kasmak için uğraşan birisi.

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Tamamiyle haber ve din üzerine olmuş forum,katagoriler biraz daha artırılabilir ki zaten aratacaktır zamanla ister istemez. :)

Onun dışında gözüme takılan BR-RİP film uploadı da başlıyacak heralde ama tüm mesajların başında ne işi var onu anlamadım :)

Başarılar yeni forumunuzda

El-Mümit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tamamiyle haber ve din üzerine olmuş forum,katagoriler biraz daha artırılabilir ki zaten aratacaktır zamanla ister istemez. :)

onun dışında gözüme takılan br-rip film uploadı da başlıyacak heralde ama tüm mesajların başında ne işi var onu anlamadım :)

başarılar yeni forumunuzda

haber siyaset ve din her forumda en çok tartişilan forum bu yüzden biraz öyle oldu. Hollanda hostu zaten yasak yok bu nedenle filmde başlayabilir. O images sadece yeni gif eklemeyince otomatik ataniyor ona belki düzeltirim renklilik katiyor :)

dediğiniz gibi bölümler arttirilacak :) teşekkürler yorumunuz için.

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Onlarca forum var, çoğuda tabiri caizse abidik-gubidik :D
Daha yenisiniz, bu işi tutturabilmeniz için güzel bir tasarım olması lazım. Vbulletin 5 gayet hoş, kullanabilirsiniz örneğin.
Keşke daha güzel bir ad olsaymış;
Neyse, yolunuz açık olsun.

El-Mümit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Onlarca forum var, çoğuda tabiri caizse abidik-gubidik :D
Daha yenisiniz, bu işi tutturabilmeniz için güzel bir tasarım olması lazım. Vbulletin 5 gayet hoş, kullanabilirsiniz örneğin.
Keşke daha güzel bir ad olsaymış;
Neyse, yolunuz açık olsun.

forum sever daha ne olsun :) forumu sevenler gelsin işte :) büyük forumların hangisi güzel isim ? frmtr , shiftdelete, donanimhaber :)

Bu forum benim bütün ihtiyacımı karşılıyor.. :)
Başarılar.

eyvallah hacı :)

OnLT

Dekan
Reaksiyon puanı
149
Arkadaşlar bir hevesle forum açmış. [MENTION=351952]El-Mümit[/MENTION], [MENTION=47824]redyellow[/MENTION] 'a demiş ki "Senin SDN de bol mesajın var, Tavsiye Edilen Siteler bölümünde reklamımızı yapsana. Ben yapamıyorum hem üyeliğim yok hem de mesaj sayısı kasmayayım o kadar." demiş. Konu açtıktan sonra [MENTION=351952]El-Mümit[/MENTION] de SDN foruma üye olup konuyu güncel tutmak adına mesajlar atılmaya başlanmış. Olay bundan ibaret [MENTION=142972]tambjk[/MENTION]. Abartma. :)

El-Mümit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bir hevesle forum açmış. @El-Mümit, @redyellow 'a demiş ki "Senin SDN de bol mesajın var, Tavsiye Edilen Siteler bölümünde reklamımızı yapsana. Ben yapamıyorum hem üyeliğim yok hem de mesaj sayısı kasmayayım o kadar." demiş. Konu açtıktan sonra @El-Mümit de SDN foruma üye olup konuyu güncel tutmak adına mesajlar atılmaya başlanmış. Olay bundan ibaret @tambjk. Abartma. :)

tam olayı kavrayamamışsın ve burada sallamasyon yaparak birşeyler üretme bence zihninden :)

1)mesaj çok reklam yapsana ne komediye bak :)
2)bu siteye 1-2 kez girdim hayatımda. ( forum olarak. yoka teknoloji tanıtım videolarına bin kere girmişimdir.)
3)konu açılıp yorumlar gelince redyyellow bana bak birkaç kusur buldular bakta yazılanları yap dedi. Bende girip üye oldum sorunları çözmek için ve teşekkür mesajı yazmak için.
4)ama gel görki birkaç çocuk post kasmak için alakasız mesaj attı. Mesela tavsiye siteler bölümünde niye reklam yapıyorsun diye :) Bölümün amacını anlayamamış arkadaş .

XAFER37

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ya bırakında adamlar forumunu tanıtsın,siz eleştiri yapın onlarda düzeltsin,

hayırlı olsun demek düşer bana.

redyellow

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Arkadaşlar bir hevesle forum açmış. @El-Mümit, @redyellow 'a demiş ki "Senin SDN de bol mesajın var, Tavsiye Edilen Siteler bölümünde reklamımızı yapsana. Ben yapamıyorum hem üyeliğim yok hem de mesaj sayısı kasmayayım o kadar." demiş. Konu açtıktan sonra @El-Mümit de SDN foruma üye olup konuyu güncel tutmak adına mesajlar atılmaya başlanmış. Olay bundan ibaret @tambjk. Abartma. :)

Güzel bir senaryo yazmışsın ama tutturamadın:)

İnanın el mümit arkadaş bana hiç bir şey demedi.

Ben bu başlığı biliyordum zaten, forumu tavsiye ettim DAHA SONRA EL MÜMİT arkadaşa bilgi verdim, eleştiriler vs. var cevapla diye.

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59

ne çetrefili bir olay.biz masumca açılmış.bir konu zannediyorduk.bilim kurgu flimi gibi.:D

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Yazmaz olaydım, unutulup gidecekti konu :) Ergenin teki sayemde kıçı kırık forumunun reklamını yaptı. Reklamın iyisi kötüsü olmazdı unutmuşum.

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
ergene bak ya. Sanki senin sayende mesaj atıldı :) sen başkaları yorum attı diye gördün senden önde kaç yorum var bir bak :) Körler ağırlar dedin ama kör sensin senden önceki yorumları bile görmüyorsun :D

Anladığım kadarı ile bahsedilen sitenin ya adminisin ya da yöneticisisin.
Burada siteyi tavsiye etmen bana göre yanlış değil.
Güzelde bir iş yapıyorsunuz, çok yönlülük iyidir sanal dünyada.
Ama öyle veya böyle yapılan eleştirilere bu şekilde tahammülsüz olman ve seviyesiz cevaplar yazman hoş değil.

Biz yeri geldiği zaman bu sitedeki yönetici arkadaşları kurallar çerçevesinde acımasızca eleştirebiliyoruz.
Senin gibi tahammülsüz olsalardı bu sitede de kimse kalmamıştı emin ol.

Bu şekilde ne kadar antipatikleştiğinin farkında olman açısından yazdım bunları.
İstersen bana da ergen veya post kasıyor diyebilirsin, başımla beraber. :)

El-Mümit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Anladığım kadarı ile bahsedilen sitenin ya adminisin ya da yöneticisisin.
Burada siteyi tavsiye etmen bana göre yanlış değil.
Güzelde bir iş yapıyorsunuz, çok yönlülük iyidir sanal dünyada.
Ama öyle veya böyle yapılan eleştirilere bu şekilde tahammülsüz olman ve seviyesiz cevaplar yazman hoş değil.

Biz yeri geldiği zaman bu sitedeki yönetici arkadaşları kurallar çerçevesinde acımasızca eleştirebiliyoruz.
Senin gibi tahammülsüz olsalardı bu sitede de kimse kalmamıştı emin ol.

Bu şekilde ne kadar antipatikleştiğinin farkında olman açısından yazdım bunları.
İstersen bana da ergen veya post kasıyor diyebilirsin, başımla beraber. :)

yorumların hepsini okumalısın. Adam saldırıyor ve ilk o ergen diyor. Bende haddini bildiriyorum. Saçma mesajlar yazmak için girmesin kimse konuya. Elestirenlerin tüm dediklerini yaptım ve teşekkür etti iyi bakarsan.