laramio
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Evet benimde artık bir s3üm var. Lanet motorola atrixten kurtuldum. Sormak sitediğiniz soru varsa yardımcı olabilirm
Evet benimde artık bir s3üm var. Lanet motorola atrixten kurtuldum. Sormak sitediğiniz soru varsa yardımcı olabilirm
+1.Valla şimdiden geçmiş olsun diyeyim o zaman ben sana,1,5 yıllık S3 kullanıcısıyım,Samsung'dan mıdır Android'den mi bilinmez çok şikayetçiyim. Donma,takılma,yanıt vermeme,internet&oyunlardan atma,eskiden yağ gibi çalıştırdığı oyunlarda takılma,Minion Rush'ta bile kasıyor telefon yahu. Yeni formatlamama rağmen bunların olduğunu belirteyim telefonumdada taş çatlasın 10 uygulama vardır benim indirdiğim. İlerde ''Lanet S3'ten kurtuldum'' diye bir konu açarsan lütfen hatırla beni![]()
Hatırlarım, merak etme zaten yılda 1 kez elefon değiştiriyorumValla şimdiden geçmiş olsun diyeyim o zaman ben sana,1,5 yıllık S3 kullanıcısıyım,Samsung'dan mıdır Android'den mi bilinmez çok şikayetçiyim. Donma,takılma,yanıt vermeme,internet&oyunlardan atma,eskiden yağ gibi çalıştırdığı oyunlarda takılma,Minion Rush'ta bile kasıyor telefon yahu. Yeni formatlamama rağmen bunların olduğunu belirteyim telefonumdada taş çatlasın 10 uygulama vardır benim indirdiğim. İlerde ''Lanet S3'ten kurtuldum'' diye bir konu açarsan lütfen hatırla beni![]()
Atrixe laf yok ama sapıttı o yaAtrix'e laf yok
Yeni telefonunuz hayırlı olsun![]()
Hatırlarım, merak etme zaten yılda 1 kez elefon değiştiriyorumzaten oyun oynamıyorum ben facebook-instagram yani
atrixten buna geçme= eşekten inip lamborginiye binmek gibi
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Atrixe laf yok ama sapıttı o ya![]()
hepsi buradadan 1149 tlye aldımSormasi ayiptir kaca aldin
hepsi buradadan 1149 tlye aldım
hepsi buradadan 1149 tlye aldım