willkommen
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 156
Fosil.
Ben sert konuşunca anarşist, herşeye muhalif oluyorum. Zaman öldürüyoruz işte. Aman neyse.Evet ya, kapandı gitti bu konu. Ufuk reyiz umarım bir tespit aşamasındadır.
Profesyonel PlusÜyecik ile başlayan ve sonrasında Asistan, Doçent, Profesör, Dekan, Rektör ve Guru ile devam eden bir rütbe sistemimiz mevcut biliyorsunuz ki?
Forum içerisinde bulunan Guru arkadaşlarımız fazlalaştı gibi geliyor, bunun için yeni bir rütbe mi eklesek diye düşündüm.
Peki bu rütbenin adını ne koyalım? Sizlerin fikirlerini bekliyoruz.
Ona göre bir değerlendirme yapmak istiyorum, ankete katılırsanız sevinirim.
Rutbeyi alan kazanca ortak olmak isterse ??Hissedar nasıl?
O kadar mesaj yazana versinler canım.Rutbeyi alan kazanca ortak olmak isterse ??
Saka bir yana guzel ?
Bu çok hoşuma gitti açıkçasıMadem asistan, prof, rektör vs diye gidiyoruz "Ordinaryüs" olsun.
Ordinaryüs, Türk üniversitelerinde 1933 reformu ile oluşturulan ve 1981 yılında çıkarılan 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ile lağvedilen akademik unvan. Ordinaryüs payesi en az beş yıl profesörlük yapmış, bilimsel çalışmalarıyla kendini tanıtmış öğretim üyeleri arasından seçilerek bir kürsünün yönetimiyle görevlendirilen kimselere verilirdi.
Bence rütbe sistemi tümüyle değiştirilmeliÜyecik ile başlayan ve sonrasında Asistan, Doçent, Profesör, Dekan, Rektör ve Guru ile devam eden bir rütbe sistemimiz mevcut biliyorsunuz ki?
Forum içerisinde bulunan Guru arkadaşlarımız fazlalaştı gibi geliyor, bunun için yeni bir rütbe mi eklesek diye düşündüm.
Peki bu rütbenin adını ne koyalım? Sizlerin fikirlerini bekliyoruz.
Ona göre bir değerlendirme yapmak istiyorum, ankete katılırsanız sevinirim.
üstat iyiymiş haSatrançta da kullanılan -Grand Master- ve Türkçesi "büyük usta, üstat" olan rütbe eklenebilir.
bence bu kadar egolu olmamalısınbence xPhoenix06-Çırağı olsun son seviye çünkü benim seviyeme çıkmak biraz zor en azından yaklaştıkları belli olsun Sakın düşündüğüm cevabı vermeyin
Bence her şeyi ciddiye almamalısınbence bu kadar egolu olmamalısın