İsimyok0808
Profesör
Ryzen 3 3200G'mi Pubg Mobile açamaz ? Açamıyorsa testi yapan arkadaş nasıl testi yaptı ?Sen fps testlerine bakma açamaz
Ryzen 3 3200G'mi Pubg Mobile açamaz ? Açamıyorsa testi yapan arkadaş nasıl testi yaptı ?Sen fps testlerine bakma açamaz
Sallıyor işte. Bende r3 2200u vega 3 laptop var o bile açıyor.Ryzen 3 3200G'mi Pubg Mobile açamaz ? Açamıyorsa testi yapan arkadaş nasıl testi yaptı ?
?Sen fps testlerine bakma açamaz
Aman aga dövdüler beni filozof abimize birşey demeyin.Cahil olursunuz sonra dikkatRyzen 3 3200G'mi Pubg Mobile açamaz ? Açamıyorsa testi yapan arkadaş nasıl testi yaptı ?
Aman aga dövdüler beni filozof abimize birşey demeyin.Cahil olursunuz sonra dikkat
Sallıyormu klavyeden ne kadar kolay edebiliyorsun o lafları gel birde yanıma gel söylede göreyimSallıyor işte. Bende r3 2200u vega 3 laptop var o bile açıyor.
Sen kiminki İstanbul'a gel falan diyorsun ? Üslubuna dikkat et. Asıl sen bilip bilmeden konuşma. R3 3200G ile PubgM oynanmaz öyle miHadi açın bir de göreyim ben gt840m i5 4210u laptoptan 30fps zor oynuyordum (eski laptopum)
Öyle oturduğunuz yerden boş laf yapmayın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sallıyormu klavyeden ne kadar kolay edebiliyorsun o lafları gel birde istanbul öyle söyle bir daha
Gel istanbul ağırlayayım seni güzelce Sen o işlemci ile tek başına emülatörü zor açarsınSen kiminki İstanbul'a gel falan diyorsun ? Üslubuna dikkat et. Asıl sen bilip bilmeden konuşma. R3 3200G ile PubgM oynanmaz öyle miRaporladım seni dostum. Yolun Artvin'e düşerse ağırlarım.
Gel istanbul ağırlayayım seni güzelce Sen o işlemci ile tek başına emülatörü zor açarsın
BilmiyormuyumTamam dostum. Yolum düşerse ağırlarım. Ama lütfen donanım bilgisi bilmiyorsan yorum yapma.
Demek ki eksiğin varmış. R3 3200G emulator açabilecek bir işlemci .BilmiyormuyumKOMİK en az 5 kişiye donanım bilgimle aldırdım ve çok uygun fiyatlarla hepsi çok memnun discordlarını vermemi istermisin?
Açar ama rahatça oynatamaz pubg mobileDemek ki eksiğin varmış. R3 3200G emulator açabilecek bir işlemci .
Pubg mobile' in işlemcinin üzerine yüklendiğini biliyorsun demi?Gel istanbul ağırlayayım seni güzelce Sen o işlemci ile tek başına emülatörü zor açarsın
Emülatöründe ekran kartına yüklendiğini biliyormusunPubg mobile' in işlemcinin üzerine yüklendiğini biliyorsun demi?
Dostum. R3 3200G ile rahatça Pubg Mobile oynayabilirsin.Açar ama rahatça oynatamaz pubg mobile
Demek emülatorler ekran kartına yükleniyor. Peki.Emülatöründe ekran kartına yüklendiğini biliyormusun
Dostum i5 4210-u gt840m ile zor oynuyordum diyorumDostum. R3 3200G ile rahatça Pubg Mobile oynayabilirsin.
Bildiğin yeri söylermisin ?Dostum i5 4210-u gt840m ile zor oynuyordum diyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende sallamıyorum yani bir bildiğim varki konuşuyorum