Yeni Pc Hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan deaw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

deaw

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Herkese merhabalar arkadaşlar. Yeni bilgisayarımı 9 sene sonra bu forumda 4 konu açarak alabildim sonunda. Ama birkaç sorum olacak;

1-Pc açılırken anakart üzerinde sırayla 4 adet led yanıyor sonra sönüyor onları sürekli yakmanın imkanı var mı ? Ses kartının üstündeki ve anakarta güç geldiğine dair ledler yanıyor ama hepsi yansın istiyorum.

2-BIOS Güncellemesi yapacağım fakat 2-3 sürüm çıkmış üstüne hepsini tek tek mi yapayım yoksa en son sürümü hepsini içinde barındırıyor mu ?

3-Yakında GTX 980 alacağım bu güç kaynağım yeterli olur mu ? Ayrıca ileride çıkacak Pascal ekran kartlarını bu sisteme takabilir miyim ?

Not:
Intel i7 4790k
Corsair Vengance Pro 1866 Mhz 16GB
ASUS Z97 Pro Gamer
Corsair Vs650 80+ Bronze
Power Color Amd HD7730 4GB
1TB 7200 RPM

the grudge

Profesör
Reaksiyon puanı
49
her zaman en yenisini yükle... + güç kesilmesine önlem al... talimatlarına tam uy... o ledlerin hepsini yakman olası değil işlevi ne ise ona göre yanar... bir ayar olmasını beklemiyorum...

deaw

Asistan
Reaksiyon puanı
10
her zaman en yenisini yükle... + güç kesilmesine önlem al... talimatlarına tam uy... o ledlerin hepsini yakman olası değil işlevi ne ise ona göre yanar... bir ayar olmasını beklemiyorum...
BIOS güncellemesini tek tek mi yükleyeyim yani 3 tane sürüm var yeni çıkmış, en son sürüm hepsini kapsıyor mu ?