• Üyelikler Hakkında:

SDN Forum üyelikleri yönetici onayına tabidir. Şüpheli işleme sahip üyelikler onaylanmayacaktır.

ben yeni bir pc topladım ve parçalar uyuyormu yardım edebilirmisiniz?

sepetcioguzhan0

Öğrenci
işlemci:AMD FX X8 8350 Soket AM3+ 4GHz 16MB Önbellek 125W 32nm İşlemci - Vatan Bilgisayar

anakart:ASUS M5A99FX PRO R2.0 AMD 990FX/SB950 DDR3 2133MHz(O.C.) Anakart - Vatan Bilgisayar

ram(belek):GSKILL 16GB (2x8GB) Trident X DDR3 2400MHz CL10 1,65V Dual Kit Ram - Vatan Bilgisayar

ekran kartı:http://www.vatanbilgisayar.com/sapp...-gddr5-256bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti.htm

sabit disk:Wd 3.5" 2Tb Purple Sata 3.0 64Mb Cache Güvenlik Harddisk - Vatan Bilgisayar

SSD:Corsair 240GB LE Serisi SATA 3.0 SSD (560MB Okuma / 530MB Yazma) - Vatan Bilgisayar YADA GALAXY GAMER L 240 GB 2,5 SATA 3 560/500

KENDİ KASAM VAR HIGH POWER (HPG-750BR-H12S) 750W 80 PLUS BRONZE ATX PSU 12CM GÜÇ KAYNAKLI

BEN BU PC İLE GTA V STAR WARS BATTLEFRONT VEYA BU TARZ YENİ ÇIKAN OYUNLAR OYNAYABİLİRMİYİM BİDE BU PARÇALAR BİRBİRLERİYLE UYUMLUMUDUR?

ŞİMDİDİEN TEŞEKKÜR EDERİM.

Oynayabilirsiniz tabiki.Parcalardada uyun sorunu olacağını zannetmiyorum. ..

internette anakart modelini araştır orada görürsün zaten kaç gb kadar ram destekler işlemci kaç watt lık vs.

Madem vatandan aldırdın bedava topluyorlar ve uyumlu mu değil mi söylüyorlar neden sormadın kardeşim

Saygılar

HDD depo alan olarak kullanılacağı için yada oyunlar yüklenip çalıştırılacağı için 2 Tb Purple iş görür yavaşlama sorunu olmaz. Bu amaç için 1 Tb'ye düşüp fiyatı diğerine göre uçurmaya gerek yok çünkü amaç hız değil, bence ama arkadaş kararını vermiş biz yine de önerimizi sunalım.

Kardeşim bu PC ile yeni çıkacak şimdiki bütün oyunların hepsini oynarsin sıkıntı yasamassin yakın zamanda çıkacak bütün oyunları oynarsin da su HDD ve SSD ler SATA 3 gbts mis onların 6 gbts olanlara bak islemciyide skylake bi i5 Alsan fiyat biraz artabilir ama geleceğe daha iyi bi yatırım olur 4 5 yıl sinra sadece ekran kartını degistirek bi 3 4 yıl daha götürur

Geri