alig_6
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 27
Arkadaşlar selam,
Çok yakın bi arkadaşıma dün masaüstü dizdik. Yakında ben de dizeceğim
Önce sistem özelliklerini belirteyim:
- Intel i7 4970K işlemci
- MSI Z97 Gaming 5 anakart
- MSI GTX970 ekran kartı
- 240GB SSD
- 16GB Corsair RAM
- Zalman Z12+ kasa
- Asus 27" 1080p 75Hz monitör
Şimdi gelelim sıkıntıya;
Eve getirdik büyük heyecanlarla kurduk falan USB'den Win 8.1 yükleyeceğiz.
Açtık BIOS'a girdik USB'den boot yaptık onayladık.
Windows kurmak için ilk aşamaya geldiğinde hem klavyenin hem mouse'un elektriği gitti. Ne yaptıysak ne ettiysek olmadı. Başka portlar denedik USB 3.0 2.0 hepsini denedik.
Ne mouse'u ne klavyeyi görmedi PC. DVD-Rom da olmadığı için yükleme yapamıyoruz. Tek çare SSD'yi başka PC'ye takıp oradan sistem kurmak gibi gözüküyor. Ama neden oluyor bu sıkıntı?!
Daha önce yaşayan var mı? İnternette arattım eski yuvarlak uçlu klavye veya mouse ile çözmüşler bazıları. Onu denedik o da olmadı. Bi yardımcı olabilir misiniz??
Çok yakın bi arkadaşıma dün masaüstü dizdik. Yakında ben de dizeceğim

Önce sistem özelliklerini belirteyim:
- Intel i7 4970K işlemci
- MSI Z97 Gaming 5 anakart
- MSI GTX970 ekran kartı
- 240GB SSD
- 16GB Corsair RAM
- Zalman Z12+ kasa
- Asus 27" 1080p 75Hz monitör
Şimdi gelelim sıkıntıya;
Eve getirdik büyük heyecanlarla kurduk falan USB'den Win 8.1 yükleyeceğiz.
Açtık BIOS'a girdik USB'den boot yaptık onayladık.
Windows kurmak için ilk aşamaya geldiğinde hem klavyenin hem mouse'un elektriği gitti. Ne yaptıysak ne ettiysek olmadı. Başka portlar denedik USB 3.0 2.0 hepsini denedik.
Ne mouse'u ne klavyeyi görmedi PC. DVD-Rom da olmadığı için yükleme yapamıyoruz. Tek çare SSD'yi başka PC'ye takıp oradan sistem kurmak gibi gözüküyor. Ama neden oluyor bu sıkıntı?!
Daha önce yaşayan var mı? İnternette arattım eski yuvarlak uçlu klavye veya mouse ile çözmüşler bazıları. Onu denedik o da olmadı. Bi yardımcı olabilir misiniz??