Yeni Oyunumuz GORGON Şuan Android'de

KeremKaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Merhaba arkadaşlar, yeni mobil oyunumuz GORGON Google Play'de yayında. Bağımsız geliştiriciler olarak başladığımız yolda ilk oyunumuzu yayınladık ve çok heyecanlıyız. Kendimizi geliştirmek için geri dönüşlerinizi, iyi ve kötü yorumlarınızı bekliyoruz. Hepsi bizim için çok değerli.

Eğer korku oyunlarını seviyorsanız veya etkileyici bir atmosfer görmek istiyorsanız oyunumuzu aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

Android link: Gorgon: Scary - Survival Horror Game - Apps on Google Play

basit

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,510
Çok uğraşıyorum oyun yapmak için ama yapamıyorum bir türlü. Taktik verir misiniz?

mahmut ince

Asistan
Reaksiyon puanı
171
Merhaba arkadaşlar, yeni mobil oyunumuz GORGON Google Play'de yayında. Bağımsız geliştiriciler olarak başladığımız yolda ilk oyunumuzu yayınladık ve çok heyecanlıyız. Kendimizi geliştirmek için geri dönüşlerinizi, iyi ve kötü yorumlarınızı bekliyoruz. Hepsi bizim için çok değerli.

Eğer korku oyunlarını seviyorsanız veya etkileyici bir atmosfer görmek istiyorsanız oyunumuzu aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

Android link: Gorgon: Scary - Survival Horror Game - Apps on Google Play

Oynayıp geri dönüş yapacağım umarım çok korkmam?

KeremKaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Çok uğraşıyorum oyun yapmak için ama yapamıyorum bir türlü. Taktik verir misiniz?
Öncelikle iyi bir ekip ve anlaşabileceğin insanlar gerekiyor bence. Gerisi çok çalışmayla geliyor..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oynayıp geri dönüş yapacağım umarım çok korkmam?
İyi oyunlar dilerim, güncellemeler ile birlikte daha çok korkacağına eminim. Geri dönüşlerini bekliyorum