Yeni numara ile whatsapp kullanmak hakkında bir soru

ugurcan90

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yeni hat aldım, whatsapp dedi numaranız değişti hesabınızı taşımak istermisiniz, taşıdım başarıyla taşındı dedi, rehberimde olan eski kişileri whatsapp'ımda görebiliyorum. Onlar da benim hiç etkilenmeden yeni numaramı görebilecek mi? Hiç numara değiştirmemiş gibi whatsapp üzerinden yazabilecekler mi bana? Umarım öyle olmaz :confused1::confused1:

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Bu konuda bilgim yok fakat bir mesaj yazıp '' bu yeni numaram ben buraya isminizi yazın '' o mesajı kopyalayıp herkese yollayın, onlarda sizi eklerlerse görebilirler.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Hayir tasidiginizda kisiler size gelir siz onlara mesaj yazabilirsiniz ama onlar numaraniz olmadan size mesaj yazamaz

ugurcan90

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hayir tasidiginizda kisiler size gelir siz onlara mesaj yazabilirsiniz ama onlar numaraniz olmadan size mesaj yazamaz
hmm yani ben onları eskisi gibi görebiliyorum, çünkü numaraları var fakat ben yeni hat aldığım için onlar göremiyorlar... Peki whatsapp hesabımdan numaram değiştiği halde de göremeyecekler mi dersiniz?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu konuda bilgim yok fakat bir mesaj yazıp '' bu yeni numaram ben buraya isminizi yazın '' o mesajı kopyalayıp herkese yollayın, onlarda sizi eklerlerse görebilirler.
Teşekkürler, de ben bilmelerini istemiyorum. Yani deneyebileceğim kimsem yok :D herkesi sildim :/

hasimsahin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sadece numarandaki bilgileri, mesajları taşımış oluyorsun. Onların atacakları mesaj ise eski numaranın kaydolduğu whatsappa gidiyor. Şuan numaranı bilmedikleri için mesaj atsalarda şuanki numarana gelmez.

ugurcan90

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sadece numarandaki bilgileri, mesajları taşımış oluyorsun. Onların atacakları mesaj ise eski numaranın kaydolduğu whatsappa gidiyor. Şuan numaranı bilmedikleri için mesaj atsalarda şuanki numarana gelmez.
teşekkür ederim :)

cuvaldız

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Karşı tarafda numaranız kayıtlı ise görünürsünüz kayıtlı değilse görünmezsiniz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya birşey sormak istiyorum yanlışlıkla sohbetimi arşive taşıdım ama arşiv neresi bilmiyorum ve o sohbeti bulmam lazım . Yardım eder misiniz ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sen onları aktarabilirsin ama onlar seni göremez. Çünkü senin yeni numaranı telefon rehberlerine kayıt etmedikleri için.