Yeni nesil fareler çok yetenekli

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ozgurky
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
O tarayıcı fare hepsiburadanın reklamlarında çıkıyordu son 3 gün fiyatı şu kadar diye :) bence sen inceleme videosunu izlee :D

xyz1234

Profesör
Reaksiyon puanı
13
apple magic çok pahalı ya, 250TL civari fiyatı var. notebook kullanıcılarına bluetoothlu microsoft presenter 8000 mouse i tavsiye ederim. çok yetenekli.

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Aynısını kullanıyordum. Rengi farklı sadece turuncu siyah benimki. Hediye gelmişti 4 sene önce. Sonunda sağ tuşu basmaz oldu. Gittim aynısından bidaha aldım :)

Geçenlerde benimki de sapıtıyordu az daha. Klasörü seçmek için tek tıklıyorum gidip içine giriyor. İçini açıp temizledim bir güzel. Düzeldi sonra.

Yalnız bozulursa aynısını almam. Sıkıldım artık aynı fareyi kullanmaktan :)

racon48

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar benim microsoft wireless mobile mouse 1000 var. am 1 veya 2 saat kullandıkdan sonra fare birden yukarı çıkıyor ve sağ , sol yapı yor sadece, yukarı aşağı yapımıyor . driver buldum microsoftdun kendi sitesinden ama yine olmadı ne yapa bilirim bi yardım ederseniz ??????

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
logitech G500 kullanıyorum. mükemmel. fakat gönlümdeki mouse razer naga molten edition

--- Mesaj Güncellendi ---

arkadaşlar benim microsoft wireless mobile mouse 1000 var. am 1 veya 2 saat kullandıkdan sonra fare birden yukarı çıkıyor ve sağ , sol yapı yor sadece, yukarı aşağı yapımıyor . driver buldum microsoftdun kendi sitesinden ama yine olmadı ne yapa bilirim bi yardım ederseniz ??????
çok basit. servise gönder

morlard

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Roccat kone plus kesinlikle almayın:) üzerindeki top bi süre sonra aşağı çekiyorsun yukarı hamleler yapıyor. ne kadar temizlesen de düzelmiyor.

TeknikServisci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Apple magic mouseleri çok iyi ama herkesin alabilecek gücünün olduğunu düşünmüyyrm bunları piyasaya cıkarırken benc eilk once fiyat klonusunda brseylerin olması gerekli. Yoksa bizim insanimiz cok merakli ama gider yine en ucuzunu alır :=))))