Yeni Nesil All in One Kasalar

caprice

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yeni nesil all in one kasalar hakkında bilgisi olan veya kullanan kimse var mı? Performans olarak, donanım değişikliği olarak kısacası tüm detaylarına hakim olan arkadaşlar varsa aramızda düşüncelerini paylaşırsa sevinirim.

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Özellikle beğendiğin bişey varsa ona göre daha kolay yorum alırsın. Bunda bilinmeyecek bişey yok.
Farklı donanım olmuyor içinde bildiğin bilgisayar parçaları...

Ancak oyun vs konularda özellikle piyasa malı diyeceğimiz bilgisayarlar sıkıntı çıkartabilir.

O bilgisayarlar fazla zorlanmak için tasarlanmamış basit ev/ofis bilgisayarı gibi kullanmak lazım.

Daha mesela geçen hafta şu all in one PC yi tamir ediyordum :D :D :D
cqqrq.jpg

caprice

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hmm o zaman şöyle söyleyim 3D modelleme yapıyorum ben grafik özellikleri yüksek bi pc olmalı ki iyi performans alayım mesela daha önce ki tecrübelerime göre Ati ekran kartı kullandığım programı pek desteklemiyor ama Nvidia da gayet güzel performans alabiliyorum diyelim aldığım pc Ati ekran kartlı ben onu Nvidiaya çevirebilirmiyim? Ram kapasitesini arttırabilirmiyim yani kısacası donanım değişikliği yapılabiliyor mu?

ikspi

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Özellikle beğendiğin bişey varsa ona göre daha kolay yorum alırsın. Bunda bilinmeyecek bişey yok.
Farklı donanım olmuyor içinde bildiğin bilgisayar parçaları...

Ancak oyun vs konularda özellikle piyasa malı diyeceğimiz bilgisayarlar sıkıntı çıkartabilir.

O bilgisayarlar fazla zorlanmak için tasarlanmamış basit ev/ofis bilgisayarı gibi kullanmak lazım.

Daha mesela geçen hafta şu all in one PC yi tamir ediyordum :D :D :D
cqqrq.jpg

Disket sürücülerini özleyeceğiz. 5-10 yıl sonra muhtemelen çok az geliyor. Eski pc'yi formatlaması işkence oluyor. Çok yavaşlar.

YeniJenerasyon

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Oldum olası şu all in one pc olayını hiç anlamadım. Madem o kadar malzemeyi sıkıştıracaksın laptop yap değil mi ama ? Belki de bu benim cahilliğimden kaynaklanıyor da olabilir tabi.