Yeni MSN Böyle Olacak!

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
Microsoft, anında mesajlaşma yazılımı Windows Live Messenger'ın yeni sürümünde önemli yenilikleri sunacak. Bunların başında MSN ve Facebook birlikteliği var. İşte sızdırılan o görüntü.

Windows Live Messenger 2010 olarak da adlandırılan gelecek sürümde sunulacak en büyük yenilik, sosyal ağlara MSN üzerinden ulaşmak olacak.

Windows Live Messenger'ın son sürümünü
indirmek için buraya tıklayın.

Facebook, bu sosyal ağların başında geliyor. Diğer yeniliklerden biri de Windows Live hizmetlerinden biri olan ve SkyDrive olarak adlandırılan ücretsiz web alanı ve fotoğrafları da yine MSN üzerinden kolayca yönetebilmek olacak.

msn1266602896.jpg

Henüz netleşmeyen ama beklenen bir başka değişiklik ise MSN'de kullanılan ifadelerin yeniden tasarlanması.

:: Yeni MSN'den beklentileriniz neler?

Yazan: Hakkı Alkan
SDN - http://shiftdelete.net

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
İstediğim tek şey tüm uygulamalarda Jump List desteği olsun...

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Bana çok karışık ve anlamsız geldi. Gereği var mıydı ?

maiwesiyah

Profesör
Reaksiyon puanı
11
tek isteğim yeni sürümü dikte etmemeleri !

ben istediğim sürümde kalmak istiyorum , onların zorladıkları sürüme geçmek değil

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
ben size bomba bir istekte bulunacağım, microsoft da iyi dinlesin.

şimdi bir mesaj aldım diyelim yanıp sönüyor, yani okumadım. o arada pc kilitlendi, ya da elektrikler gitti. ne oldu? aldık babayı. yani mesajın ne olduğunu okuyamıyorsun.

bana bak microsoft :) sayın msn :D sevgili bill...

bu mesaj kurtarılan mesaj olsun ve ben yeniden login olduğumda yeniden bana gelsin.

sözüm bitmiştir.

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60

şimdi bir mesaj aldım diyelim yanıp sönüyor, yani okumadım. o arada pc kilitlendi, ya da elektrikler gitti. ne oldu? aldık babayı. yani mesajın ne olduğunu okuyamıyorsun.

bu mesaj kurtarılan mesaj olsun ve ben yeniden login olduğumda yeniden bana gelsin.

sözüm bitmiştir.

Olmasın :) benim işime gelmez :)

ilahiyatci

Doçent
Reaksiyon puanı
10
en saçma sürüm gibime geliyor. bütün masaüstünü kaplayan bir msn ne işime yarar ki. dursun bir kenarda mesaj gelince yazarım

iboturka

Asistan
Reaksiyon puanı
1

sözüm bitmiştir.

Olay bitmiştir :D

Silence

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
Benim msnmi açınca 2 oturum açıldı yazıyor iletileriniz iki taraftada görüntülenecek gibi şeyler yazdı özetle eskisi bile açılmıyor yenisi hayır olsun ne diyeyim :(

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
İstediğimiz düzenlemeleri yapacağımız canım :D her zaman o kadar yer kaplamayacak :)

garantisi var mı almi :huh: sade bi msn hep daha çok dikkat çeker gibi me geliyor. ve çoğu insan özelliklede kızlar bu ayarlarla hiç uğraşmazlar sadece ne varsa onu kullanırlar. kızları msnden soğutacaklar ondan korkuyorum :D

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
en saçma sürüm gibime geliyor. bütün masaüstünü kaplayan bir msn ne işime yarar ki. dursun bir kenarda mesaj gelince yazarım

bu görsel msn'in ana gövdesi değil. sadece sosyal penceresi.

mesajlama penceresinde radikal değişiklikler beklemiyorum ben.

o değil de google talk yalan oldu. meğer biz ona güvenmiştik... meğer biz...

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
garantisi var mı almi :huh: sade bi msn hep daha çok dikkat çeker gibi me geliyor. ve çoğu insan özelliklede kızlar bu ayarlarla hiç uğraşmazlar sadece ne varsa onu kullanırlar. kızları msnden soğutacaklar ondan korkuyorum :D

:D:D Garantiyi ben veriyorum :D Sen ne zaman seçeneksiz bir tasarım gördün.Örneğin; Windows 7 Görev çubuğu aynı durum söz konusu seçenek sunulacak....

zuvay nidya

Doçent
Reaksiyon puanı
8
SUSUN hele yaav ne hemen satasiyorsunuz.size sunu söyliyeyim.örnegim msn ilk kurdugunda sana soruyor msn sohbetiniz bilgisayara kaydetilsin mi edilmesin mi eger sen ettiysen ozaman sorun yok git ayarlarina ve tüm sohbet edilen yazilar kaydedildi.problem nerde.begenmiyorsan git skybe a.hem edi nerdeyse ayni msn yüklicektim.sandim ki en son sürümü 2010,en azindan senesini de yazsaydin.benim 8 sene mi dolduruyor msn.merakla bekliyorum yeni sürmünü....

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Benim msnmi açınca 2 oturum açıldı yazıyor iletileriniz iki taraftada görüntülenecek gibi şeyler yazdı özetle eskisi bile açılmıyor yenisi hayır olsun ne diyeyim :(

Başka bir bilgisayarda daha açılmış oturumun. Şifreni değiştir hemen. :D

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
son sürümü inmiyorki aynı sürümü tekrar indirmeye çalıştı ama indirmedi illa silmemmi gerek msni

Freude

Asistan
Reaksiyon puanı
2
gerek yok böyle şeylere. meboo gibi siteler yeterli. herşey basit ne güzel.böyle ağırlaştırmalara karşıyım.

La Edri

Asistan
Reaksiyon puanı
2
ben facebook kullanmıyorum...

çokta umrumda değil ne olacağı...

xmRipper

Doçent
Reaksiyon puanı
0
bu görsel msn'in ana gövdesi değil. sadece sosyal penceresi.

mesajlama penceresinde radikal değişiklikler beklemiyorum ben.

o değil de google talk yalan oldu. meğer biz ona güvenmiştik... meğer biz...

Google Talk kullanıyorum ben bilgisayarım açık olduğu sürece oda açık.
Ancak çevrimiçi listemde yalnızca 5-6 kişi var. Pek yaygın değil malesef.

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
yeniliklere açık olmak gerekiyor ne kadar kullanmasam da yenilik iyidir iyidirr :)

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
böyle kalsın gayet ii :D

blgram

Profesör
Reaksiyon puanı
18
msn kullanmiyorum yahoo skype ve ichat uclusu goturuyor beni her birinde ayrı kisiler var ne olur ne olmaz diyede msn var ama ne zamandır acmiyorum acmayida dusunmuyorum.

forsaken1x

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Ben Gtalk kullanıyorum. MSN kullanmıyorum. Ama sosyal ağlara karşı duyarsız kalamamış MSN. Bence bu pek etki etmez.

8.1 ve 8.5 sürümleri gibi olsaydı MSN kesinlikle taktir edebilirdim. Ama klasik microsoft zihniyeti, bir yeni sürüm çıkardılar ve herşeyi komple değiştirdiler ve kullanıcılara dayattılar. İnsanlara seçme hakkı vermediler.

Microsofta ait hiçbir ürün kullanmadığım için rahatım fakat yaptıklarını beğenmek saçma olur. Yeni MSN'niz hayırlı olsun :sleep: