Yeni moderatörümüz WaterBoy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşım, moderatörlüğün hayırlı olsun. Gerçi en son ben duydum ama olsun :D Atatürk Köşesi'ni ben yokken gözüm kapalı emanet edebileceğim bir arkadaşımın bölümüme mod olması beni gerçekten sevindirdi. Konulardaki hassasiyetine ve konu hakimiyetine güveniyorum. Tekrar hayırlı ve uğurlu olsun.

Not: Ben mod olduğumda bu kadar tebrik mesajı almamıştım. Gerçi ben tebrik mesajıda almadım :( Kıskanmadım değil hani :D :D

WaterBoy

Profesör
Reaksiyon puanı
5
teşekkürler vacip42 :)

Çok teşekkür ederim onair ustam :)

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
yeni görevin hayırlı olsun kardeşim.gerçekten değerli bir bölüm , sana yakışır...:icon_:

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Ayhh yani gördüm valla şaşırdım yahuu 2 haftadır giremiyoruz neler değişmişş ...

Tüühh tüüühhh o kadar emeklerim boşa gitti ... Sen aç o kadar konu gelsin waterboy mod olsun olcak işmi bu yahuuuuu DEERRRRMİŞŞİİMMM :p )

Tebrik ederim =) Valla hayırlısı olsun bakalım

WaterBoy

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Heheheh sağolasın Be5tE :D

Ancak kendimi pembe dizilerin kötü dolandırıcıları gibi hissetim yahu :D

ESDİEN

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Ya isteyeni yapmıyosunuz.İstemeyeni yapıyosunuz.

ESDİEN

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Beni banladılar bide moderatör olmak istedim diye ama.

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Beni banladılar bide moderatör olmak istedim diye ama.

Bende kendi isteğimle ayrılmıştım. Neymiş kısa süre banlı gözükmüşüm. O yüzden mod olamazmışım =) Aman herkes mod oldu ( Sözüm meclisten dışarı) bazıları kanımca gereksiz yere ama napalımmm adminlerin falan fikri ....

Bize de mod olanlara başarılar dilemek düşer ...

chimera

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
577
ESDİEN sen forumda amatörce davranışlar sergileyip mod olmak istiyorum bilmem ne olmak istiyorum dersen ve bunun için son derece gereksiz olan konular açarsan konuların sonlandırılır ve sende uzaklaştırılırsın.
Eğer bir isteğin var ise yöneticilerle irtibata geçmen gerekirdi.

Beste herkes mod oluyor demişsin bu güne kadar seçilen her moderatör emin ol çok çok iyi bir şekilde araştırılıyor. Ayrıca moderatör alırken üyelerde aradığımız kriterler var ve onlar doğrultusunda moderasyon ekibini genişletiyoruz. Sen her ne kadar söz meclisten dışarı desen de ucu azcık buraya dokunuyor. ;)

Ayrıca bu tarz konuşmaları taze moderatörümüzün konusunda yapmanız da pek doğru değil ;)

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
ESDİEN sen forumda amatörce davranışlar sergileyip mod olmak istiyorum bilmem ne olmak istiyorum dersen ve bunun için son derece gereksiz olan konular açarsan konuların sonlandırılır ve sende uzaklaştırılırsın.

Beste herkes mod oluyor demişsin bu güne kadar seçilen her moderatör emin ol çok çok iyi bir şekilde araştırılıyor. Ayrıca moderatör alırken üyelerde aradığımız kriterler var ve onlar doğrultusunda moderasyon ekibini genişletiyoruz. Sen her ne kadar söz meclisten dışarı desen de ucu azcık buraya dokunuyor. ;)

Ayrıca bu tarz konuşmaları taze moderatörümüzün konusunda yapmanız da pek doğru değil ;)

Özür dilerim abicim. Tabikide modlar çok iyi araştırılıyordur mutlaka ama ben kendi fikrimi söyledim ama haklısın bunun konuşulması gereken yer burası değil. Kusura bakma WaterBoy :flowers:

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73

bu arada merakımdan soruyorm

nedir bu kriterler

DaY_WalkeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Besteye katılıyorum.. Sadece yetki için moderatör olanlar var. Torpille hemde.. :)

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153
Konu gereğinden fazla sapmış

KİLİT

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...