- Reaksiyon puanı
- 119
Hayırlı olsun dostlar 

Bi ben kaldım mod olamayan
Ben de mod olacamm
Başta bana web tasarım konularında yardımlarını esirgemeyen çok değerli hemşom kaberdey e,
Foruma girdiğimden beri beni muhabbetinden mahrum etmemiş kardeşim spybot a,
ve sokaklarda dolaşan serseri, kişiliksiz, bi elinde sigara mafya babalığına özenen yeni nesile örnek olarak gösterebileceğim Peter kardeşime,
Birtakım sürtüşmelerimiz de olsa kendini geliştirmek için doğru bir ortamı bulmuş olan PC MERAKLISI na görevlerinde başarılar diliyorum...
Ya dün yolladım başvuruyu hala cevap gelmedi?
Aynen öyle spy, okullar açılmaya başladı zaten, SDN yönetiminin de bizim yüzümüze bakacağı yok, herkese zevkli forumlar diliyorum, sizlerle tanışmak güzeldi, çok iyi arkadaşlıklar edindim, nerdeyse sitenin yarısıyla bi muhabbetim var ama biraz da sosyallik lazım değil mi ama ?Teşekkür ederim romantic veda eder gibi yazmışsın..![]()
Aynen öyle spy, okullar açılmaya başladı zaten, SDN yönetiminin de bizim yüzümüze bakacağı yok, herkese zevkli forumlar diliyorum, sizlerle tanışmak güzeldi, çok iyi arkadaşlıklar edindim, nerdeyse sitenin yarısıyla bi muhabbetim var ama biraz da sosyallik lazım değil mi ama ?![]()
İnşallahbirgün inşaallah bende moderator olucam![]()
Teşekkürler RomanticBi ben kaldım mod olamayan
Ben de mod olacamm
Başta bana web tasarım konularında yardımlarını esirgemeyen çok değerli hemşom kaberdey e,
Foruma girdiğimden beri beni muhabbetinden mahrum etmemiş kardeşim spybot a,
ve sokaklarda dolaşan serseri, kişiliksiz, bi elinde sigara mafya babalığına özenen yeni nesile örnek olarak gösterebileceğim Peter kardeşime,
Birtakım sürtüşmelerimiz de olsa kendini geliştirmek için doğru bir ortamı bulmuş olan PC MERAKLISI na görevlerinde başarılar diliyorum...
Mod olmadın ama seni hep mod olarak gören birileri hala var :yes:Mod. olmak yetki sahibi olmak değildir her zaman.Samimiyetlik ister,Copy/Paste istemez.Aynen öyle spy, okullar açılmaya başladı zaten, SDN yönetiminin de bizim yüzümüze bakacağı yok, herkese zevkli forumlar diliyorum, sizlerle tanışmak güzeldi, çok iyi arkadaşlıklar edindim, nerdeyse sitenin yarısıyla bi muhabbetim var ama biraz da sosyallik lazım değil mi ama ?![]()
Eyvallah @Pesimistyle! bana bi reklam filminin repliğini hatırlattı bu mesaj ama şuan hatırlayamııyorumMod olmadın ama seni hep mod olarak gören birileri hala var :yes:Mod. olmak yetki sahibi olmak değildir her zaman.Samimiyetlik ister,Copy/Paste istemez.