Yeni moderatörlerimize merhaba deyin!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Tebrik eden arkadaşlara candan teşekkürler ederim
benimde şimdi haberim oldu :D

Her neyse tüm yeni moderatorlerimize başarılar dilerim.

prof.

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Alıntı:
MeLankoLia´isimli üyeden Alıntı
hayırlı olsun
artık AliA değil AliAğa :D

+1 :thumbup:

Hayırlı olsun..

ryu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
PC MERAKLISI FOREVER. :cool:

Görevini layığıyla yerine getireceğinden eminim.
Aldığı yetkiyle umarım ilk bizi banlamaz :D
Tebrik ederim tüm arkadaşları.

globy7

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Diğer Arkadaşlarımı Tebrik ederim Canı Gönülden

Birtek PC MERAKLISI nı Tebrik Edemicem Bu Kadar Çok Hata Yapan Üyelerle Diyaloğu Bu kadar Zayıf olan Bir Mod. ne Zaman Yükseltilmiş !! Veya Neden Yükseltilmiş ?

PC MERAKLISI nı Tanımam etmem Şahsı Hiç Bir Meselemde Yoktur Olamazda

Ya bunu niye bu kadar ciddiye aliyorsunuz?
PC MERAKLISI isini gayet iyi yapiyor, yasinin 18 yada altinda olmasi beceremeyecegi anlamina gelmez.

Ayrica bu kadar ciddiye almaya gerek yok bu tur seyleri, moderatorluk gibi gorevler yukumluluk getirir, zaman harcamanizi gerektirir.
Yapacaginiza gozunuz kesiyorsa ve sartlari karsiliyorsaniz bas vurun ama burada kisileri bu sekilde elestirmek yanlis.
Ve son zamanlarda forumda moda oldu bu, mod olsun olmasin kisi ismine baslik aciliyor yada mesaj yaziliyor.
Nedense ceza konusuna girmemis bu.:thumbdown:
Sanal alemde gercekten kaybolmayalim :mrgreen:

:w00t:/|sDn|
/▌
/ \

NikeSteeL arkadaşıma katılıyorum daha 15 yaşındaki birisi nasıl böyle bi foruma mod olabilmiş gerçekten ilk duyduğumda dumura uğradım ki ben üye olmadığım takip ettiğim süre içerisinde biliyorumki PC MERAKLISI günde 40-50 konu açıyordu ama hepside copy-paste chip.com.tr'den vs. ki bunlar daha sonradan bunlar yasaklandı telif hakkı vs.(PC MERAKLISI bu konular sayesinde mod olabildi) ve geçenlerde romantic'e verdiği ceza yüzünden açılan konuda o kadar yoruma karşı çıkıp tek kelime edemedi en azından ufak bi özür mesajı vs. tek kelime bi cevap bile veremdi peki neden çünki yaşı daha ufak ve tam olarak nasıl cevap verebileceğini kendisini bi konuda nasıl savunabileceğini bilmiyor ağzı daha laf yapamıyor o yaştaki bir kişi aklı ve mantığıyla değil duygularıyla hareket eder daha doğrusu karşılıklı bi konuyu tartışamaz sadece kendini haklı görür ve kendisine yapılan bi eliştiride bi yorum yapmasa bile o eleştiriyi yapan kişiye kin güder sakın yanlış anlaşılmasın bu dediklerim kendisi ile bi alıp veremediğim yok ama bi foruma mod olacak bir kişi ki sadece bu forum değil en aşağı 20 yaşlarında olsunki her konuda ağırlığını koyabilsin kendisine yapılan eleştiriler olsun vs. olsun en uygun cevabı kırmadan ve çekinmeden verebilsin başkasının korumasına onu savunması gerek olmadan işini yapabilsin ben mod olmasına şaşırırken nasıl süper mod olmuş çok şşaırdım yani baktım kaldım

napalım artık hayırlısı neyse o olsun demek düşer bize :D

FY2005

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Hayırlı olsun, artık adımlarımızı daha dikkatli atacağız mod sayısı gittikçe artıyor :D

ryu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
NikeSteeL arkadaşıma katılıyorum daha 15 yaşındaki birisi nasıl böyle bi foruma mod olabilmiş gerçekten ilk duyduğumda dumura uğradım ki ben üye olmadığım takip ettiğim süre içerisinde biliyorumki PC MERAKLISI günde 40-50 konu açıyordu ama hepside copy-paste chip.com.tr'den vs. ki bunlar daha sonradan bunlar yasaklandı telif hakkı vs.(PC MERAKLISI bu konular sayesinde mod olabildi) ve geçenlerde romantic'e verdiği ceza yüzünden açılan konuda o kadar yoruma karşı çıkıp tek kelime edemedi en azından ufak bi özür mesajı vs. tek kelime bi cevap bile veremdi peki neden çünki yaşı daha ufak ve tam olarak nasıl cevap verebileceğini kendisini bi konuda nasıl savunabileceğini bilmiyor ağzı daha laf yapamıyor o yaştaki bir kişi aklı ve mantığıyla değil duygularıyla hareket eder daha doğrusu karşılıklı bi konuyu tartışamaz sadece kendini haklı görür ve kendisine yapılan bi eliştiride bi yorum yapmasa bile o eleştiriyi yapan kişiye kin güder sakın yanlış anlaşılmasın bu dediklerim kendisi ile bi alıp veremediğim yok ama bi foruma mod olacak bir kişi ki sadece bu forum değil en aşağı 20 yaşlarında olsunki her konuda ağırlığını koyabilsin kendisine yapılan eleştiriler olsun vs. olsun en uygun cevabı kırmadan ve çekinmeden verebilsin başkasının korumasına onu savunması gerek olmadan işini yapabilsin ben mod olmasına şaşırırken nasıl süper mod olmuş çok şşaırdım yani baktım kaldım

napalım artık hayırlısı neyse o olsun demek düşer bize :D

Kurduğun ve hoşnutsuzluğunu betimlemeye çalıştığın imla ve kural hatalarının yüklü olduğu cümlen ilk başta dikkatimi çekti.

Bu cümleye istinayen bende fikirlerimi burada beyan etmek istiyorum. Çoçuk yaşta gördüğün PC MERAKLISI 18 yaşındadır.

Bu ne demek?

Türkiye Cumhuriyetinin Anayasa Mahkesine göre reşit bir insanı ifade etmektedir.

Reşit olan bir insana burada çoçuk sıfatı ile bakman bana göre senin bu duruma herhangi bir vukudan kuyruk acısı çektiğini gösterir, o yasaklanan üye arkaşındı sanırım ama şunu unutma elma veren ağaç taşlanır.

Şuraya yazdığın ifadeler ve kurduğun cümle bana göre asıl senin çoçuk olduğunu betimlemiştir.

Türkçemize sahip çıkalım, çıkmayanları bu şekilde işaretleyerek kınayalım.

globy7

Asistan
Reaksiyon puanı
0
:D eleştirileriniz için teşekkür ederim şöyle bi konu varki ben özür dilemesini bilen bi insanım :D hatalıysam kırdıysam özür dilerim :wink:

sivaspor

Profesör
Reaksiyon puanı
2
:D eleştirileriniz için teşekkür ederim şöyle bi konu varki ben özür dilemesini bilen bi insanım :D hatalıysam kırdıysam özür dilerim :wink:

Insan ozur dilemesini bildikce insandir, tebrik ederim.:yes:
Onceki mesaj gereksizlestigi icin haliyle saniyorum silinecektir...

:w00t:/|sDn|
/▌
/ \

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9
" gökte bize hazineler vardır " o zamana kadar kanatlanıp uçmamak en iyisi herkese iyi günler :D

ryu

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Özür dilemek bir insanı ufaltmaz olgunlaştırır.

İlgi ve anlayışından dolayı teşekkür ederiz.

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Şimdi bana uyarı cezası veren kardeşşş 18 yaşında mıyıdı? Neyse 15'liğide varmış deyip halimize şükredelim. :D

Sanırım seçim yaparken aktifliğine ve yazdıkları yorumlara bakıyorlardır. Ben bu iki arkadaşı ortalığı karıştırırken pek görmedim. Nerede duracaklarını biliyorlar. Küçükler ama iyi uyum sağlıyorlar. Hee yaşları daha büyük olsaydı daha güzel olurdu. Bizlerde abilik yapacağız bu süreçte onlara destek olacağız. Bu arada siz bot bağlayana kadar bana cezaları Emu keserse sevinirim ;) Onu da yersek tabi... Etliye sütlüye karışmıyorum artık..

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
En baştan beri yazmak istemedim.

Yaşımla alakalı mesaj yazmayın küçük değilim. Bu işi yapabilecek kadar bilgi ve tecrübe sahibiyim.

Önceden bazı hatalarım olmuş olabilir. Özül dilemesi tabiki bizde biliriz. Bu kadar büyütmeye gerek yok

Rato

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Ne 18'i ya adam kocaman 18 yş altında diyorlar :D hayırlı olsun müdür

globy7

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yorum yanlış anladığımdan dolayı...daha doğrusu yanlış bi bilgimden dolayı oldu mod arkadaştan özür dilerim benm asıl eleştirmek istediğim biraz daha aktif yorumlar yapması ben kendisine ilettim özelden :) şuan başka sorunu olan yoksa konu kapayalım :blush:

ŞaLeN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tebrikler, başarılarınızın devamını dilerim:)

intricate

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Mod olan arkadaşlara başarılar dilerim. Hayırlı olsun.

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Sağolun arkadaşlar darısı sizlerin başına..:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...