Yeni Moderatör Adayımız 25 PARS 1907

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eSa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Haklısın valla. [emoji122] Bende uzun süredir bu forumdayım ve farkettiğim oldu. Birde görevini başarı ile yapan kişilerde [MENTION=380082]Vikings[/MENTION] 'i atladığını düşünüyorum. O da çok iyi bir moderator adayı. [emoji52]
Hayır, atlamadım. [MENTION=380082]Vikings[/MENTION] LG bölümün modu ama yaptığı ne? G2 ile ilgili insanlara yardım etmek. LG bölümünün modu ne yapmalı? LG ile ilgili son dönem haberleri paylaşmalı. Yeni tasarlanan TV'leri, yenilikleri paylaşmalı. Hani nerede? Bütün LG bölümü G2 ile ilgili mi sanıyorsunuz?

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Bence [MENTION=350013]memogoren[/MENTION] mod olmalı. :P

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Bunu yaklaşık 1 sene sonra anlayacaksınız. Bu foruma yaklaşık 1 önce kayıt olduğum zaman yaklaşık 10 gömlek üstün bir forumdu. Bilgisayar donanımı tavsiyesi, araç tavsiyesi vs çeşitli fikir isteğinde bulunulup fikir babında üstün kişiler cevaplıyordu. Sürekli bir saygı vardı. Editörlerimiz ne kadar da ilgili ve güzeldi. Tolgacem, Özgür Çetin gibi mükemmel editörler vardı. Ellerine ne kadar teknolojik alet geçti ise, yeni olan ne varsa incelemesi yapılıyordu ve kıyaslamalar yapılıyordu. Hatta Tolgacem'in bir incelemesi vardı S3 ve HTC One X kıyaslaması, mükkemmeldi. Şimdi nerede o incelemeler? Kafasına esen mod zıtlaştığı üyeyi banlıyor, ceza veriyor. Yaklaşık 1 sene önce bu halde idi. Şimdi forumun her kademesi ergen doldu. Ergen dediğime bakmayın, yaş önemli değil, beyin yapısı olarak ergen birçok. 2 cümle yapacaklar, onu da sesli harfleri yok ederek kuranlar, her konunun altında post kasmaya çalışanlar doldu. Özellikle yazım kuralları denen bir şey yok. Bunların hepsi 1 sene içerisinde oldu evet. Ayrıca şu andaki benim gördüğüm mevkisini hak eden @mazruf , @rozabay ve @basbeLası . Diğer hiçbir yönetici gereğini, görevini yapmıyor, siz dahil. Aday mod olarak da @basbeLası dışında görevini yapan insan yok. @Troy reis de Las Vegas'ta gezsin, forum ile alakalı olduğu yok. Gerçekler acıdır arkadaşlar. Kimse kusra bakmasın, içimi döktüm.
Adam haklı beyler dağılın

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Hayır, atlamadım. @Vikings LG bölümün modu ama yaptığı ne? G2 ile ilgili insanlara yardım etmek. LG bölümünün modu ne yapmalı? LG ile ilgili son dönem haberleri paylaşmalı. Yeni tasarlanan TV'leri, yenilikleri paylaşmalı. Hani nerede? Bütün LG bölümü G2 ile ilgili mi sanıyorsunuz?

Mod veya Adayı olmak demek o bölüm ile ilgili her şeyi yapmak demek değildir yanlışınız var.

Mobil dünyada yetkisi olan modaratör ve adayların o zaman tüm bölümlerde her gelişme ile ilgili konu açması gerekiyor haksızmıyım?

Bu işin birde arka tarafı var, sorunlu konular rapor ediliyor yetkili arkadaşlar başlıkları konu içeriklerini düzeltiyorlar, tartışan üyelerin mesajları siliniyor uyarı/ceza uygulanıyor vs.

Mod veya Aday olmak sadece konu açmak değildir mesaj ile üyelerede destek vermektir.

Fikrini dikkate alırım elimden geldiğince konu açmaya çalışırım fakat LG bölümünün yarısını G2 kaplamakta.

LG'nin bir çok telefonunu kullandığım için ve lg dünyasında olduğum için az çok hepsi bir birine benziyor ve hiç bir şey yabancı gelmediği için elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Günlük rahat 8 saat kesintisiniz LG ve Telefon Tavsiyesi bölümünde zaman geçirmekteyim bu bile aday olmaya yeterli bir sebeptir, her üyeye saniyesinde hızlı cevap verip yardım etmek forumun kalitesini arttırır.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Hayır, atlamadım. [MENTION=380082]Vikings[/MENTION] LG bölümün modu ama yaptığı ne? G2 ile ilgili insanlara yardım etmek. LG bölümünün modu ne yapmalı? LG ile ilgili son dönem haberleri paylaşmalı. Yeni tasarlanan TV'leri, yenilikleri paylaşmalı. Hani nerede? Bütün LG bölümü G2 ile ilgili mi sanıyorsunuz?
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] mobil dünyadaki Lg bölümünün sorumlusu dolayisiyla telefon tablet vs konusu. Ek olarak mobil dünya konusunda kaynak sıkıntısı var Türkçe teknoloji siteleri kaynak kabul edilmiyor, ancak yabanci kaynaklar ve kendi çabalarimizla bir şeyler yapmaya calisiyoruz. Bunun da yanında [MENTION=38650]neet[/MENTION] vs gibi bir çok çalışkan mod ve mod adayı var olaya dar baktığın icin kendi açından görüyorsun her şeyi .

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Neyse konu dagilmasin yeni arkadaşımız [MENTION=200254]25 PARS 1907[/MENTION] ye tekrardan hayırlı olsun :)

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Hayırlı olsun 25 PARS 1907, memogoren (başı @`li nasıl yapılıyor bilmiyorum) arkadaş oldukça haklı ergen sadece yaş olarak değil beyinle alakalı mesela benim yaşım yaşım 13 ben ergence yazılar yazıyor muyum ? Örneğin ''slm'' ''nbr'' ve özellikle k harfini q yapanlara gıcık oluyorum. Hayır alfabede harf mi kalmadı ? Söyleyin kaç para bir k harfi kaç para sesli harf ? Bak yine benim ergenliğimi ortaya çıkardınız :D Neyse kandiliniz mübarek olsun, iyi sahurlar :)

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Bi de mesaj düzenleyenler var ya ona gıcık oluyorum overclock'u o.c diye kısaltmışım karşıdaki çocuk da biliyor bunu gitmiş kafasına göre düzenliyor senin başka işin yok mu mod diye bağırasım gelmiyor değil

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
söylenenler doğru ama yeri yanlış.. yeni moderatör adayı arkadaşımızın neler yapacağını henüz bilmediğimiz için ona saygısızlık yapmış oluyoruz. başka bir konu açın moderatörlerle ilgili, sabaha kadar tartışalım.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Söylenenler daha öncede söylendi ve tek bişey dışında katılıyorum. Yeni aday arkadaş bence ilgili bölümle en alakalı ve olabilecek en ıyı seçim.
Ha forumda sitede kalite yerlerde ama onun sebebi apayrı konuyla alakası yok.
Sitenin tepesindeki adminlerden birisi bıle yazdıklarıyla gereksızlık abidesi bı ınsanken sitenin bulunduğu yer gayet normal.