Moderatör nasıl olnuyor?
Yanlış adamlar mod adayı oluyor. Yanlış bölümler veriliyor. Yanlış politika izleniyor. Sdn yanlış yönetiliyor.
Hayırlı olsun çekirge :mrgreen:
Doğru yanlışsa yanlış mı doğru oluyor? Beyin error![]()
Bunu yaklaşık 1 sene sonra anlayacaksınız. Bu foruma yaklaşık 1 önce kayıt olduğum zaman yaklaşık 10 gömlek üstün bir forumdu. Bilgisayar donanımı tavsiyesi, araç tavsiyesi vs çeşitli fikir isteğinde bulunulup fikir babında üstün kişiler cevaplıyordu. Sürekli bir saygı vardı. Editörlerimiz ne kadar da ilgili ve güzeldi. Tolgacem, Özgür Çetin gibi mükemmel editörler vardı. Ellerine ne kadar teknolojik alet geçti ise, yeni olan ne varsa incelemesi yapılıyordu ve kıyaslamalar yapılıyordu. Hatta Tolgacem'in bir incelemesi vardı S3 ve HTC One X kıyaslaması, mükkemmeldi. Şimdi nerede o incelemeler? Kafasına esen mod zıtlaştığı üyeyi banlıyor, ceza veriyor. Yaklaşık 1 sene önce bu halde idi. Şimdi forumun her kademesi ergen doldu. Ergen dediğime bakmayın, yaş önemli değil, beyin yapısı olarak ergen birçok. 2 cümle yapacaklar, onu da sesli harfleri yok ederek kuranlar, her konunun altında post kasmaya çalışanlar doldu. Özellikle yazım kuralları denen bir şey yok. Bunların hepsi 1 sene içerisinde oldu evet. Ayrıca şu andaki benim gördüğüm mevkisini hak eden [MENTION=74670]mazruf[/MENTION] , [MENTION=64474]rozabay[/MENTION] ve [MENTION=84487]basbeLası[/MENTION] . Diğer hiçbir yönetici gereğini, görevini yapmıyor, siz dahil. Aday mod olarak da [MENTION=84487]basbeLası[/MENTION] dışında görevini yapan insan yok. [MENTION=2]Troy[/MENTION] reis de Las Vegas'ta gezsin, forum ile alakalı olduğu yok. Gerçekler acıdır arkadaşlar. Kimse kusra bakmasın, içimi döktüm.Neden peki?
Bunu yaklaşık 1 sene sonra anlayacaksınız. Bu foruma yaklaşık 1 önce kayıt olduğum zaman yaklaşık 10 gömlek üstün bir forumdu. Bilgisayar donanımı tavsiyesi, araç tavsiyesi vs çeşitli fikir isteğinde bulunulup fikir babında üstün kişiler cevaplıyordu. Sürekli bir saygı vardı. Editörlerimiz ne kadar da ilgili ve güzeldi. Tolgacem, Özgür Çetin gibi mükemmel editörler vardı. Ellerine ne kadar teknolojik alet geçti ise, yeni olan ne varsa incelemesi yapılıyordu ve kıyaslamalar yapılıyordu. Hatta Tolgacem'in bir incelemesi vardı S3 ve HTC One X kıyaslaması, mükkemmeldi. Şimdi nerede o incelemeler? Kafasına esen mod zıtlaştığı üyeyi banlıyor, ceza veriyor. Yaklaşık 1 sene önce bu halde idi. Şimdi forumun her kademesi ergen doldu. Ergen dediğime bakmayın, yaş önemli değil, beyin yapısı olarak ergen birçok. 2 cümle yapacaklar, onu da sesli harfleri yok ederek kuranlar, her konunun altında post kasmaya çalışanlar doldu. Özellikle yazım kuralları denen bir şey yok. Bunların hepsi 1 sene içerisinde oldu evet. Ayrıca şu andaki benim gördüğüm mevkisini hak eden [MENTION=74670]mazruf[/MENTION] , [MENTION=64474]rozabay[/MENTION] ve [MENTION=84487]basbeLası[/MENTION] . Diğer hiçbir yönetici gereğini, görevini yapmıyor, siz dahil. Aday mod olarak da [MENTION=84487]basbeLası[/MENTION] dışında görevini yapan insan yok. [MENTION=2]Troy[/MENTION] reis de Las Vegas'ta gezsin, forum ile alakalı olduğu yok. Gerçekler acıdır arkadaşlar. Kimse kusra bakmasın, içimi döktüm.