Yeni model Cim Bom

Bu konuyu okuyanlar

cacar

Müdavim
Katılım
24 Mart 2006
Mesajlar
1,607
Reaksiyon puanı
13
Puanları
38
Ekonomik sorunlara rağmen yeni sezon öncesinde şampiyonluk için kesenin ağzını açan, tepkinin dozunu her geçen gün artıran tribünlerin gönlünü biraz olsun almak için dünyaca ünlü yıldızlarla ilgilenen Galatasaray, 2007-2008 periyoduna oldukça farklı bir yapıyla girecek. Mondragon'un ayrılmasının ardından kaleyi gençleştirmeye hazırlanan Cim Bom'da Aykut ve Fevzi, forma için kıyasıya bir rekabet içinde olacak. Libero olarak tanınmasına rağmen bu alanda da görev yapabilen Barış Özbek, şimdilik savunmanın solu için bir adım önde.

Wome ısrarı

Sol taraf için Aslan'ın rüyasını süsleyen isim ise Wome. Sağ kanat Uğur Uçar'da gibi görünürken, Kaiserslautern'in yıldızı İsmail Bouzid ile temaslar sürüyor, göbekte Servet-Tomas düşünülüyor. Orta alanda Feldkamp'ı Sabri-Hasan Şaş tercihi zorlayacak, Arda önemli kozlardan biri olacak. Linderoth ile dün resmen Aslan olan Lincoln, Galatasaray'ın beyni olacak. Forvette isimsel bazda fazla değişim görünmese de gençleri tercih edip revizyon isteyen Alman hocanın, önceliği Ümit ile Necati’ye verip Hakan’ı diğer ihtimal olarak düşünmesine kesin gözüyle bakılıyor.


Kaynak: http://www.sporx.com/futbol/superlig/68273/
 

RuNaL

Müdavim
Emektar
Katılım
11 Mart 2006
Mesajlar
6,898
Reaksiyon puanı
71
Puanları
48
Yaş
35
hayırlı ugurlu olsun :)
 

Link

Müdavim
Emektar
Katılım
26 Şubat 2007
Mesajlar
2,746
Reaksiyon puanı
16
Puanları
38
Servet ve Linderoth dışında yenilik görünmüyor , hatta İliç , Mondragon , Song , İnamoto gibi oyuncularda ayrıldı , bu kadroyla şampiyonluk zor bence.
 
Üst