Yeni Macbook Proyu beklemeli miyim

mylegend

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Macbook Pro almayı düşünüyorum şu modeller arasında kararsız kaldım. Web Tasarım işi için kullanacağım, çok yoğun grafik kullanmayacağım çoğu zaman programla için kullanılacak.

http://www.escmarket.com/Urun/Apple...2GB-Flash-Disk-Q-Turkce-ME665TU-A-pmu448.html
http://www.escmarket.com/Urun/Macbo...-256GB-flash-HDG-GT650M-ME664TU-A-pmu447.html

Hangisini tavsiye edersiniz ve Yani Macbook Air modelleri piyasaya çıktı ama Pro'lar hala çıkmadı sizce yeni modeli beklemeli miyim?

FATAL1TY`

Asistan
Reaksiyon puanı
6
İlk makina mükemmel birşey zaten ama gerek var mı tabi ki orası tartışılır.Bence Haswell`li Yeni MacBook Pro`ları bekleyin.İçerisinde bulunduğumuz Eylül ayında tanıtılacağından söz ediliyordu.Yeni i7 işlemci (Intel Core i7-4700M + Intel HD 5000 Graphics) ve GT750M ekran kartlı modeller.Madem bu kadar para vereceksiniz almışken son çıkanı almakta fayda var... :)

mylegend

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yeni modellerdede GT650 olacağını düşünüyordum, neyse artık yeni model alırım. Her yönden yeni modeli beklemek daha avantajlı, umarım yeni macbook pro'nun fiyatıda bunlar ile aynı olur.

FATAL1TY`

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Sitelerde yansıtılan bilgilere göre öyle bence GT650M`li gelmez yeni modeller.

mesgulbiri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben de 2. linkteki bilgisayarı istiyodum. Ama iPhone 5s etkinliğinde tanıtılmasını beklediğim Macbook ile arasında kararsızdım. Apple Mart-Nisan a kadar daha tanıtım yapmaz düşüncesindeyim.. iPad kullanıyorum şuan sadece bilgisayarsızlık canıma tak ederse 2. linkteki Pro yu 8 Gb Ram upgrade edip alıcam.

Şunu belirtmekte fayda var Macbook Pro dediğimiz bilgisayarı 7-8 yıl kullananı gördüm. Düşündüğüm Pronun da beni 4-5 yıl götürebileceğini düşünüyorum. Fiyatının bu denli yüksek olmasının nedeni & piyasadaki bilgisayarlardan ayırt edici özelliği de bu zaten..

mylegend

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben de 2. linkteki bilgisayarı istiyodum. Ama iPhone 5s etkinliğinde tanıtılmasını beklediğim Macbook ile arasında kararsızdım. Apple Mart-Nisan a kadar daha tanıtım yapmaz düşüncesindeyim.. iPad kullanıyorum şuan sadece bilgisayarsızlık canıma tak ederse 2. linkteki Pro yu 8 Gb Ram upgrade edip alıcam.

Şunu belirtmekte fayda var Macbook Pro dediğimiz bilgisayarı 7-8 yıl kullananı gördüm. Düşündüğüm Pronun da beni 4-5 yıl götürebileceğini düşünüyorum. Fiyatının bu denli yüksek olmasının nedeni & piyasadaki bilgisayarlardan ayırt edici özelliği de bu zaten..

Macbook alıp 5-6 yıl kadar kullanmayı düşünüyorum, windows bilgisayar için bunu söylemek pek mümkün olmuyor. Biraz pahalıda olsa diğerlerine göre uzun süreli kullanımda avantajlı oluyor.