• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Yeni logoyu nasıl buldunuz ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan nyoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SDN'nin yeni logosunu beğendiniz mi ?

• Başarılı

Kullanılan: 49 25.7%
  • Daha İyi Olabilirdi

Kullanılan: 133 69.6%
  • Fikrim Yok

Kullanılan: 9 4.7%

• Kullanılan toplam oy
    191
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nükleer Sızıntı var gibi bi logo

yada nükleerr reaksiyon odası onay için C sınıfı izin gerekior gibi bi simge

Dünyanın en başarısız işi olabiir. Kim yaptı çok merak ediyorum.

bu logonun aynısını biyerde daha görmüştüm orjinal bişi değil

SDN'deki bu değişimin hiç 1 artı yanı yok !!!

Eski halinden Daha memnudum....

Bir alternatif,
mtuxdh.jpg

Kendi sitem için logo yaparken gözüme çarptı forumda paylaşayım dedim herhangi art niyet veya altında başka bir şey yoktur problem çıkartmayın :glare:

sdn.jpg

Niye problem çıkartacağız ki? Synergy den esinlenilmiş diyorsun. Esinlenmek son zamanların modası, ne var ki bunda. :)

Beni suçlamayın valla kötü niyetim yok suçlama niyetim yok. Bir de suçlayıp küfür ederseniz size 10 mislini ederim demek istiyor arkadaş :D

Ama ilginç bir benzerlik :)

Daha önce ttnet in logusunu buldugumda çok eleştirmişlerdi de o yüzden öyle not düşeyim dedim :D

Daha önce ttnet in logusunu buldugumda çok eleştirmişlerdi de o yüzden öyle not düşeyim dedim :D
ttnet logosunu merak ettim doğrusu ancak bu logo biraz anımsatsada pek benzerlik yok sdn logoda yıldız kullansa benzerlik olurdu ama yıldız yok

konular birleştirildi
konu açmadan önce arama yapalım lütfen

daha iyi olabilirdi bence timeshift logosuna benzemiş:

Time%20Shift.jpg

Daha iyi olabilirdi :) Çok çakma durmuş ok kaliteli bi teknoloji sitesine daha iyi Corel Draw , Illustrator ve Photoshop Harmanlanmalı sanki photoshopa çökülmüş gibi bi durum var

4 sene olmuş logo değişeli ve hatta yeni çalışmalar yapıldı logoyla ilgili. Konu güncelliğini yitirdiği için kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...