Yeni laptopumda wifi driver i yok

Canakarcay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Merhaba daha dün satın aldığım freedos laptop uma windows u kurduktan sonra farkettim ki wi-fi ibaresi yok aygıt yöneticisine girip baktığımda ise wi-fi driver ının olmadığını yada gözükmediğini gördüm sıfır bir bilgisayarda bu nasıl mümkün olabiliyor pc hp pavilion 15

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551
Link atabilirseniz daha iyi olur. hp ve casper tuzak bilgisayar markalarıdır, pişmanlık verir. Eğer yoksa iade edin bunu gerekçe göstermeniz bile fazla fazla yeter...

The Commander

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Aslında laptop FreeDos olduğu için gayet normal sanırım. Ben Monster kullanıyorum, FreeDos olarak satın almıştım ben de. Bilgisayara Windows kurduktan sonra Monster'ın gönderdiği belleğin içinde olan driverları kurmuştum. Tabii onların hepsi güncel olmuyor o ayrı konu ama içinde Wifi bağlantısı için driver kurduğumu ve daha sonra Wifi bağlanabildiğimi hatırlıyorum. Çok abartılacak bir konu değil açıkçası zaten, sitelerinden kurarsınız her türlü en kötü ihtimalle. Driverı kurduktan sonra hala Wifi aktif olmuyorsa tabii ki o halde haklısınız.

Canakarcay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Link atabilirseniz daha iyi olur. hp ve casper tuzak bilgisayar markalarıdır, pişmanlık verir. Eğer yoksa iade edin bunu gerekçe göstermeniz bile fazla fazla yeter...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aslında laptop FreeDos olduğu için gayet normal sanırım. Ben Monster kullanıyorum, FreeDos olarak satın almıştım ben de. Bilgisayara Windows kurduktan sonra Monster'ın gönderdiği belleğin içinde olan driverları kurmuştum. Tabii onların hepsi güncel olmuyor o ayrı konu ama içinde Wifi bağlantısı için driver kurduğumu ve daha sonra Wifi bağlanabildiğimi hatırlıyorum. Çok abartılacak bir konu değil açıkçası zaten, sitelerinden kurarsınız her türlü en kötü ihtimalle. Driverı kurduktan sonra hala Wifi aktif olmuyorsa tabii ki o halde haklısınız.
Laptop u ethernet le bağlayıp driverlerı yuklersem bir sorun olmayacagini soyluyorsunuz dogru anlamis miyim

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551
1587603337958.png

Wifi var diyor hocam, sürücüleri eksik büyük ihtimal, aynen ethernet yoluyla bağlayıp yüklenebilir ya da başka bir kaynakla aktarılabilir.

Mehmet Aldemir

Profesör
Reaksiyon puanı
709
Bende 7 ay önce hp pavilion 15 aldım gamimg olmayanını ben öyle bir sorunla karşılaşmadım gerçi benimki freedos değil fabrika çıkışı windows 10 home seninki freedos olduğu için belki driver yüklü olmayabilir bence

"Melih"

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,915
Kutudan USB CD çıkmadımi.

"Melih"

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,915
Casper aldım kutudan CD çıktı.