Yeni laptop aldım bi kaç sorunum var

daRbe14

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba 2 hafta önce samsung atıv book 4 aldım ama pek memnun değilim pc aldğım günden beri kasıyor gelelim özelliklere işlemci 2.60 ghz 4 çekirdek turbo ile 3.20 ram 8 gb ekran kartı ise dahili intelin ne kadarlık bilmiyorm harici amd 2 gb hard disk 1 tb win 8 gelelim sorunuma " kasma sorunum var internetten bşi izlerken kasıyor oyun oynarken kasıyor hatta biraz işlem yapmaya çalışırken bile kasıyor (birşeyler yükleme kopyalama vsvs.) nedenini bilmiyorm yurtta kalıyorum tek sorun bnm pc de var yardım edermisiniz ???:unsure::(

Netkolix

Asistan
Reaksiyon puanı
10
merhaba 2 hafta önce samsung atıv book 4 aldım ama pek memnun değilim pc aldğım günden beri kasıyor gelelim özelliklere işlemci 2.60 ghz 4 çekirdek turbo ile 3.20 ram 8 gb ekran kartı ise dahili intelin ne kadarlık bilmiyorm harici amd 2 gb hard disk 1 tb win 8 gelelim sorunuma " kasma sorunum var internetten bşi izlerken kasıyor oyun oynarken kasıyor hatta biraz işlem yapmaya çalışırken bile kasıyor (birşeyler yükleme kopyalama vsvs.) nedenini bilmiyorm yurtta kalıyorum tek sorun bnm pc de var yardım edermisiniz ???:unsure::(

Win8 kullaniyorsan sana tavsiyem sistem ayarlarini geri yukle bunu yaperken sana icerdeki dosyalari koyiyimmi diyece soracak sistem hepsini kaldir diyebilirsin o zaman hersey sifirlanir. ben yeni alinan pc lerin bir kere bunu yapmasini öneririm belki senden önce stand yada benzeri bir sekilde acilip kullanilmis olabilir pc. yapmakda fayda var

bu özellikelrde bir cihazin kasmasi imkansiz diyebilirim(: birde Internet explorer in son surumunu yukle eski surum tarayici bu sorunu yapiyor. kolay gelsin:thumbup1:

daRbe14

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
öncelikle teşekkür ediyorum pc nin içini doldurdum ama söylediğinizi yapmaya çalişacağim kasma sorunum dahili ekran kartinin paylaşimli olmasi ve disk kullaniminin %100 ü bulmasiyla olduğunu düşünüyorum. Disk kullanimi %100 den aşaği inmiyor. Peki bunun çözümü ne olur?

daRbe14

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yardımda bulunduğunuz için teşekkürler ama pc düzelmedi ve sonunda çökmeyle birlikte pc ne format atılır nede açılır oldu müşteri hizmetleriyle konuştum servise gitmesi gerektiğini söylediler pc yi gönderdim harddisk değişmiş şuan kasma oranı bayağı düştü tekrardan teşekkrler.