Yeni Kasa

xserserix98

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Yeni bir oyun kasası almak istiyorum. 4gb ram 2 gb ekran kartı yeterlidir diye düşünüyorum oyun için almak istiyorum pek fazlada bi bilgim yok kasalar hakkında bunlar için fazla para gerekir diyosanız 1gb ram 252 mb ekran kartlı 32bit pc var bunamı ram ekran kartı ekliyim sizce hangisi daha masrafsız gelir arkadaşlar güzel bir bilgasayar kasası almak istiyorum

ByTheEfsane

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Araştır beğendiğin parçaların fiyatlarını.Ucuzu varsa al.Bide 8 gb ram'lik bi pc topla.4 gb'den bi cacık olmaz :D
Watch Dog gibi yeni oyunları kaldıramazsın...

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Dolar kuru da dikkate alındığında 2000TL civarında bir para ayırmadan güncel oyunlar için ideal kasayı yapamazsın

xserserix98

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar wolfteam gibi basit oyunlardan bahsediyorum ne yaptınız 2000 TL filan :) yavaş lütfen :D

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Arkadaşlar wolfteam gibi basit oyunlardan bahsediyorum ne yaptınız 2000 TL filan :) yavaş lütfen :D

Sadece kasa mı alacaksınız? Yoksa mevcut sisteminize takviye mi yapacaksınız. Yeni kasa alacaksanız bütçenizi yazın, Sisteme takviye yapacaksınız, Mevcut sisteminizile birlikte bütçeyi de yazın ona göre öneri de bulunalım.

xserserix98

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bi saniye o zaman yeni kasadan vazgeçiyorum bütçe olarak biraz sorunum var çünkü sistem özelliklerim bunlar :
sistem için:

Ekran kartı:

xserserix98

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yok yok 4 yeter bana 5 filan aşar Beni onlar için yaz tatilinde 1 ayar çekmeyi planlıyorum :)

xserserix98

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ayar derken yaz tatilinde çalışmayı planlıyorum şu anda okul olduğu için bütçe biraz sıkıntılı ben arkadaşlarımda 4 gb ram ve 2 gb ekran kartlı bilgisayarlar görüyorum çok rahat oynuyorlar (Gta4 değil) :) bana böyle bir pc yeter işlemciden pek anlamıyorum demin 4gb ram 2gm ekran kartı fiyatlarına baktım yaklaşık 250 Liralık bir para çıktı bunları bu sisteme eklesem güzel olurmu (Not= işlemci değişmeyecek)

ByTheEfsane

Asistan
Reaksiyon puanı
2
ayar derken yaz tatilinde çalışmayı planlıyorum şu anda okul olduğu için bütçe biraz sıkıntılı ben arkadaşlarımda 4 gb ram ve 2 gb ekran kartlı bilgisayarlar görüyorum çok rahat oynuyorlar (Gta4 değil) :) bana böyle bir pc yeter işlemciden pek anlamıyorum demin 4gb ram 2gm ekran kartı fiyatlarına baktım yaklaşık 250 Liralık bir para çıktı bunları bu sisteme eklesem güzel olurmu (Not= işlemci değişmeyecek)
8gb ram ve 2gb ekran kartı falan iyi olur

- - - Mesaj Güncellendi - - -

8gb ram ve 2gb ekran kartı falan iyi olur

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Bu nasıl kardeşim : http://www.vatanbilgisayar.com/8gb-2x4gb-hyperx-genesis-xmp-ddr3-1600mhz-cl9-ram.html

ekran kartı içinde böyle bi şey düşünüyorum:http://www.vatanbilgisayar.com/gt63...b-128bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti.html

birde bu ramlerin patlama durumu varmış yanıyomuş galiba bu nedir?

:) Siz o bilgisayara 8 GB ram takamazsınız, DDR3 tipinde ram hiç takılmaz..

O bilgisayara takabileceğiniz maksimum ram 4 GB'dir.. Her 4 GB ram de takılmaz, 800 mhz frekans hızında DDR2 tipinde ram takabilirsiniz.

Forum da defalarca söyledik, O ekran kartını almayın. Onun yerine HD7730-HD7750-HD7770 kartlarını tercih edin.

Şu an kullandığınız o işlemciye farklı bir ekran kartı tavsiyesi yapılmaz. Her kart o işlemciyle darboğaz yapacaktır istediğiniz performansı alamayacaksınız..

Kısaca o sisteme masraf yapmaya değmez..

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Yeni kasa alacaksan fiyat yaz ona göre yardımcı oluruz

xserserix98

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya btçem en fazla 400 TL bu parayada pek fazla bişey olabileceğini sanmıyorum öyle değilmi ?

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Ya btçem en fazla 400 TL bu parayada pek fazla bişey olabileceğini sanmıyorum öyle değilmi ?

Yukarıda da söyledim, O sisteme masraf yapmaya değmez. 400 Liraya yeni bir kasa da alınmaz. Yazın paranızı toplar yeni bir sistem alırsınız.

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
400 Tlye alsan b sistemden farkı olmaz zaten :D Sen en iyisi en az 750 yap

xserserix98

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki arkadaşları bana düzgün işlemcili 8 gb ram 2 gb ekran kartlı kasalar önerirmisiniz bütçe sınırı çok olmamak şartıyla öyle çok büyük oyunlarda istemiyorum oyun kasası olsun yeter ama fazla uçmaya gerek yok ya 8 gb ram yada 4 gb ram olur ekran kartı 2 gb olsa yeter şimdiki bilgisayarım hesap makinesi gibi bunlar çok fazla bir şey olmuyor :)