• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Yeni kart için yardım!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TBM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
amd ekran kartlarında yeni bir teknoloji yapmış gddr5'ten daha iyi kartın boyutunu da küçülten bişey ona bak amd'ye fransız kaldık...

Türkiye' den alacak isen R7 370 al keyfine bak yada gtx760 karar senin !!!! Amazon gibi sitelerden getirteceğim diyor isen R9 370 / 380 alabilirsin !!!

Türkiye' den alacak isen R7 370 al keyfine bak yada gtx760 karar senin !!!! Amazon gibi sitelerden getirteceğim diyor isen R9 370 / 380 alabilirsin !!!

Vallahi amazonda bf'yi beklemekteyim,aşırı bir fiyat politikası olmaz ise oradan evga gtx 960 4 gb ya da r9 380 4gb alacağım, r9'u fiyata göre marka bakacağım hangisi ucuz olursa :)

evga Tr'de garantisi geçmekte imiş, sapphire garanti var mı bilmiyorum,artık şansa kaldı.

dolar 14 aralıktan önce düşermi sizce?

Hayır, ocaktan sonra düşer o da uzun vadede.

@BadBoy8154 @Mustafa.Demiral

Eğer bu kartlara param yetmezse ne alayım bs'nin kaldıracağı sıkıntı yaratmayacağı en düşük kart olarak ? Kısa vadede bs'mi yenileyemem zaten, sadece kart takviyesi olacak. Marka ve model, Tr ve yurt dışı fark etmez fiyata göre bakacağım.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hani şöyle diyeyim, alacağım kart bu saatten sonra hala alınabilir bir kart olmalı,eski sıfatı olmamalı yani parana yazık olmuş denmemeli.

Biri yazsın artık üstte sorduklarımı.

Hayır, ocaktan sonra düşer o da uzun vadede.

@BadBoy8154 @Mustafa.Demiral

Eğer bu kartlara param yetmezse ne alayım bs'nin kaldıracağı sıkıntı yaratmayacağı en düşük kart olarak ? Kısa vadede bs'mi yenileyemem zaten, sadece kart takviyesi olacak. Marka ve model, Tr ve yurt dışı fark etmez fiyata göre bakacağım.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hani şöyle diyeyim, alacağım kart bu saatten sonra hala alınabilir bir kart olmalı,eski sıfatı olmamalı yani parana yazık olmuş denmemeli.

R7 370'te olur. Bir düşüğü r7 360. Veya GTX 750ti de olabilir. Bunlardan birini alsanda paran boşa gitmiş olmaz. :)

750 Ti'in işlemcisi 4 GB grafik verisini aynı zamanda işleyebilecek güçte değil yorumları var bir çok kişiden.

MSI R7 370 Gaming 4GB nasıl ? 2.el buldum.

@BadBoy8154 Sevkiyat gideri olan bir kağıt var,garanti belgesi yok, yeni alındı falan yazıyor. BF'yi bekliyorum duruma göre bakacağım.