Yeni iPod Serisi Burada

Bu konuyu okuyanlar

Berkin Bozdoğan

Müdavim
Katılım
18 Mayıs 2005
Mesajlar
4,926
Reaksiyon puanı
38
Puanları
0
Apple dün yeni iPod ürünlerini tanıttı. Tamamen yenilenmiş ve görünümü değişmiş olan yeni müzikçalar serisi hakkındaki detaylı bilgiler için okumaya devam edin.

Apple yeni iPod müzikçalarlarıyla ortalığı birbirine katacak gibi görünüyor. Hem 160 GB disk alanına saihp bir modelin gelmesi hem de iPhone benzeri bir iPod Touch adlı, dokunma deneyimi temeline kurulmuş bir ürünü raflarda görmek ilginç olacak. Ayrıca eski iPod için yeni bir isim ve iPod Nano için de yepyeni bir görünümden bahsedebiliriz. Detaylar burada.

iPod Touch, iPhone Benzeri

ipod_touch_01.jpg

Her ne kadar kendisi hakkında iPhone'un yandan yemişi, gibi kaba ve amiyane bir tabir kullanmak istesek de *sunucu burada kameramanla şakalaşır* bunu yapmamak için kendimizi zor tutuyoruz. Ehi ehi. Ne?! Yayında mıyız? Ehm, sayın okurlar, Apple'ın en yeni ürünlerinden iPod Touch huzurlarınızda.

Kendisi iPhone ile benzer bir teknolojiyi kullanıyor ve bütün hareketlerinize, dokunduğunuz sürece, cevap veriyor. İnanmazsınız; fakat gelin görün ki, Apple bu ürüne bir kablosuz ağ bağlantısı eklemiş. Bu şekilde içindeki Safari internet tarayıcısını da kullanabiliyorsunuz. Ekranda oluşacak sanal klavyeden bahsetmiyoruz bile. Kalınlık mı? 8 mm. Bu da inandırıcı gelmedi tabii. Birkaç defa okuduk, doğru.

Ürünün 8 GB'lık olanı 299 dolar, 16 GB'lık sürümü ise 399 dolar. Tabii bu fiyatlar Birleşik Devletler'de geçerli olan fiyatlar olduğu için çok fazla heyecan yaratmaya gerek yok.


iPod Nano Kareleşmiş

ipod_nano_01.jpg

Bu kareyi ölümsüzleştirmek için içine müzik yükleyebiliyorsunuz; tabii iTunes'a sabredebiliyorsanız. Tamam, tam bir kare olmamış belki; ama video oynatmak gibi yeni yetenekler kazanan iPod Nano 320x240 piksellik ekranıyla artık daha fazla işe yarıyor. Bu üründe 4 ve 8 GB sığaya sahip iki model ve birçok renk seçeneği var. 4 GB sığaya sahip olan modelin önerilen satış fiyatı, yine Birleşik Devletler'de 149 dolar ve 8 GB depolama alanına sahip olanın diyatı ise 199 dolar.


Efsane Şekil Değiştirdi: iPod Classic

ipod_classic_01.jpg

Esas iPod ise tamamen yenilenmiş olsa da özünde klasik değişmeyen iPod: iPod Classic. En önemli fark ise şüphesiz iPod'un sahip olduğu sığa. İki yeni model 80 GB ve 160 GB depolama alanı sunuyor. Ürünlerin fiyatları ise sırasıyla 249 dolar ve 349 dolar.

Yeni ürünler bu şekilde; yalnız ülkemize ne zaman ve hangi fiyatlarla gelecekleri konusunda bir yorum yapmak istemiyoruz. Zira bu yorumlara canınız sıkılabilir.

Bilgi İçin: Apple
SDN - http://shiftdelete.net
 

semiramis

Öğrenci
Katılım
8 Ağustos 2007
Mesajlar
58
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
bravo adamlara yıktılar yine ortalığı diğer markalarında bunlara dur deyesi yok herhal
 

emelden

Müdavim
Katılım
30 Ocak 2007
Mesajlar
5,260
Reaksiyon puanı
8
Puanları
0
Bir iPod'um bile yok anlıyor musun? Hadi gülümse... :)
Ne alaka bende bilmiyorum o kadar şık ve kullanışlı görünüyor ki alasım geldi. Apple iyi şeyler ortaya çıkarıyor. Macleri görünce benim pc'yi kaldırıp atasım geliyor. Bu da öyle oluyor şimdi, bu iPod'ları görünce eskileri atasın geliyor. :)
 
Üst