Yeni iPhone Bu mu Olacak?

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
[MENTION=268864]nevrotikstar[/MENTION] Arkadaş an itibariyle mavi ekran vermiştir. Sesi soluğu kesildi, elindeki nokia mı patladı acaba? :D

grezimonk

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
277
ama cevap vermediğimiz takdirde bu forumu gezen diğer kullanıcılar yanlış şeyler öğreniyor sonra bu arkadaş gibi insanlar türüyor başımıza yeniden

tabi tabi Apple Iphone denen tekno tuğla ile hiç bbir istediğini yapamayanlarda senin kulaklarını çınlatır artık... hala NOKIA iflas edecek diye masal anlatıyorlar NOKIA iflas etmez... asıl Apple düşünsün... çok yakında yaptırdıkları tekno tuğlalar gözden düşecek... EDGE hızı ile internete girde gör... hemen cevap yazamamış olmamın sebebi EDGE...

Reaksiyon puanı
189
tabi tabi Apple Iphone denen tekno tuğla ile hiç bbir istediğini yapamayanlarda senin kulaklarını çınlatır artık... hala NOKIA iflas edecek diye masal anlatıyorlar NOKIA iflas etmez... asıl Apple düşünsün... çok yakında yaptırdıkları tekno tuğlalar gözden düşecek...

Çok merak ediyorum, bu bilgileri nereden duyuyorsun da bize yetiştiriyorsun?

grezimonk

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
277
kullanırken çıldırıp hastanelik olanlardan nereden olacak?

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
@nevrotikstar bende android kullanıyorum htc memnunum ama 1) nokia batıcak hatta benim gözümde battı bile 2) apple laf söylemek çok yanlış bu teknolojide öncülüğü taşıyor apple gibi güçlü kuvvetli bir marka yok ve ürettiği iphone çok çok iyi emin ol kullanmadan bilemezsin o tadı alamazsın

grezimonk

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
277
kronik Apple fanoyluğu salgını olmuş burası derhal karantina altına alınmalı... Apple gibi bir markanın kilitli ve kısıtlı imkanları olan cihazlarına niye taparcasına bağlanıyorsunuz? siz modern putperestlersiniz... bu gerçeği kabul edin...

Reaksiyon puanı
189
kronik Apple fanoyluğu salgını olmuş burası derhal karantina altına alınmalı... Apple gibi bir markanın kilitli ve kısıtlı imkanları olan cihazlarına niye taparcasına bağlanıyorsunuz? siz modern putperestlersiniz... bu gerçeği kabul edin...

Biz öyleysek senin ne olduğunu yazarsam banlanırım :)

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
laflarına dikkat et ne saçmalıyorsun sen?

grezimonk

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
277
gerçekler acıdır... hala durumunuzu kabullenemiyorsunuz...

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36

yavaş !!

hadi sen 3310 kullanmaya devam et :D

birde madem teknoloji ile aran yok ne diye burdasın ?

grezimonk

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
277
bu mesajı nasıl yazıyorum sanıyorsun? modem NOKIA 6125 ve TURKCELL çünkü avea ile forum açılmıyor...

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Foruma üye olurken IQ kontrolü yapılmalı bence...

bence de biz adama misilleme yapıyoruz adam telefonun markasını ve kullandığı hattı yazıyor yazık arkadaş eskiden buraları böyle değildi

tartışmalar seviyeli , zevkli tadında oluyordu

Reaksiyon puanı
189
bence de biz adama misilleme yapıyoruz adam telefonun markasını ve kullandığı hattı yazıyor yazık arkadaş eskiden buraları böyle değildi

Adam olana, mantıklı argümanlarla gelene, 2-3 mesaj önce saçmalayıp cevabını alınca konuyu değiştirmeyene, "dediğimden de vazgeçmeyeyim ama saçma bahaneler bulayım" diye saçmalamayana misilleme yapmayız...

grezimonk

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
277

asıl size yapılmalı NOKIA 3310 modelinde ne wap var nede modem var... iyiki en çok satan model oldu... hemen o modeli ezberlemişsiniz... 3330 yazında bir şeye benzesin... cahil fanboylar...

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
asıl size yapılmalı NOKIA 3310 modelinde ne wap var nede modem var... iyiki en çok satan model oldu... hemen o modeli ezberlemişsiniz... 3330 yazında bir şeye benzesin... cahil fanboylar...

bilader bak terbiyeni koru senin yüzünden 2006 dan beri üye olduğum forumdan banlanmak istemiyorum. sen ne içtin bilmiyorum ama adam gibi yazıcaksan yaz yazmıcaksan sus otur

grezimonk

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
277
Apple daha mac dışında bir ürün üretmiş değil... artık onuda ürettiriyor hala üretici diye övüyorsunuz... fason üreticiler olmasa Apple hiçti... benim için ürünü kendisi üretmeyen değersizdir...

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Apple daha mac dışında bir ürün üretmiş değil... artık onuda ürettiriyor hala üretici diye övüyorsunuz... fason üreticiler olmasa Apple hiçti... benim için ürünü kendisi üretmeyen değersizdir...
üretmeyi fabrika üretimi olarak gören bir insansan sana göre ford,renault da türk malı

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36

1) bilader herşeyi yanlış biliyorsun iyice bir araştır ondan sonra konuş

2) burdaki insanların fikirlerine saygı duymak zorundasın duymuyorsan bile yok siz cahilsiniz yok pudperestsiniz diyemezsin!

3) bir şeyleri tartışıcaksan öğrende öyle tartış ayrıca seviyeli tartış !!

grezimonk

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
277
üretmek demek sadece tasarlayıp birilerine yaptırmak değil... Foxconn işçilerini modern köle olarak kullanan bir marka için fazla abarttınız... intihar edenler niye intihar etti? patlamada yaralanan ve ölenler olmuştu...

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Bu fotoğraflar büyük ihtimalle sahte. Apple ürünü bu kadar kolay yakalatmaz. Hadi yakalandı hemde iki cihaz birden, böyle saçma çekim mi yapılır?

Her zaman söylerim bence apple ,iphone tasarımı için nokia n78 modelini örnek aldı,en başından beri.
Bu fotolara göre ; süper görünüyor. :)

LG Prada modelinden esinlendiği gerekçesiyle dava açmıştı. Apple ve LG anlaşınca da LG davayı çekmişti. Hatta ilk kapasitif ekranlı telefondur LG Prada.

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bu fotoğraflar büyük ihtimalle sahte. Apple ürünü bu kadar kolay yakalatmaz. Hadi yakalandı hemde iki cihaz birden, böyle saçma çekim mi yapılır?

LG Prada modelinden esinlendiği gerekçesiyle dava açmıştı. Apple ve LG anlaşınca da LG davayı çekmişti. Hatta ilk kapasitif ekranlı telefondur LG Prada.
Barda unutulmuştur belki ;) :D (!)

balcis

Doçent
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar kimse kusura bakmasın da sizin tüm internet aleminde bildiğiniz tek site bu mu?

bu bir tasarımcının ortaya çıktığı iddia edilen arka kapak üzerine yaptığı 3d mockup dediğimiz tasarım çaılşmaları, bunlar gerçek mi, fotoğraf açısı kötü falan diyenler var, gülüyorum yahu. bunlar 3b tasarım; ve bulunduğu iddia edilen arka kapak üzerine yapılmış, ayrıca son zamanlarda ön panel de bulundu ve onlarla da uyumlu bu 3b çizimler.

yorumları 2011'den kalmış sandım bir an görünce..