Yeni iPhone Bu mu Olacak?

murat.saglam

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Yeni iPhone Bu mu Olacak?

Hakkında dedikodular tükenmeyen iPhone 5 için ortaya yeni bir iddia daha atıldı. Eğer iddialar doğruysa, iPhone 5'in ete kemiğe bürünmüş halinin ilk görselleri bunlar olabilir.

ahmetfx

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Bence görüntüler çok hoş duruyor.

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Bu nasıl bir çekim açısıdır..
Ne olursa olsun zaten Apple çizgisini sürdürecektir, tasarımda radikal bir değişiklik beklemek doğru değil geçmiş modellere baktığımızda. Ekran 4'' olacaktır o kadar.

Norrick

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arka kapağa nedense ısınamadım bir türlü umarım apple bizi çok güzel bir modelle şaşırtır..

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
4 ve 4s'in ekranının büyütülmiş hali. tasarım aynı. tabi gerçekse eğer.

erhandenizz

Doçent
Reaksiyon puanı
2
fena değil be. ilgi çekici, tahrik edici ve çok sexy. daha ne olsun :)

bayadres

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Her zaman söylerim bence apple ,iphone tasarımı için nokia n78 modelini örnek aldı,en başından beri.
Bu fotolara göre ; süper görünüyor. :)

sercankd

Asistan
Reaksiyon puanı
2
4 ve 4S in siyah ve hafif büyük versiyonu, üzerine 1000 kağıt ekler satarlar millete bakın yeni iphone diye :) (donanıma yorum yapmıyorum)

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
iyi de adamlar ne yapsın yuvarlak telefon mu bekliyorsunuz anlamadım ki

Öyle de S3 ilk görüntüleri çıktığı zaman millet yaygarayı koparmıştı. "Bu nasıl bir tasarım" gibisinden. Aynı cevabı ben de vermiştim :D

ahmetfx

Doçent
Reaksiyon puanı
18
iPhone 5'in çıkmasının en kötü yanı elimizdeki 4S'lerin değerini yitirecek olması :)

grezimonk

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
277
kurtlu elmayı fazla abartıyorsunuz... kurtlu elma beş para etmez tekno tuğlalarını yine fahiş fiyattan kaktıracak...

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
kurtlu elmayı fazla abartıyorsunuz... kurtlu elma beş para etmez tekno tuğlalarını yine fahiş fiyattan kaktıracak...

Güldüm yoruma, eleştirilecek yönleri kesinlikle var ama suçlu sadece Apple değil. Hem de ne fahiş fiyat, daha da kötüsü bu trende diğer telefon üreticileri de uyuyor artık. Ortalama 2000tl gidiyoruz, maşallah! Telefonların fiyatlarına bak araba alıyoruz sanki, ülkemizdeki artı vergiler de cabası.

grezimonk

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
277
Hayır bir şey de biliyor olsa neyse. Ağzının payını verince de konu değişiyor birden...

Apple fanboy detect ... daha BLUETHOOT ile dosya paylaşımı yapamıyor mp3 yüklemek için itunes şart telefonu modem olarak kullanamıyorsun... fazla kırılgan telefon yere düşer hemde en az 4G gücünde darbelere maruz kalır Apple Iphone kırılgan... mp3 paylaş hemen tüm mp3lerin uçar...

Reaksiyon puanı
189
Apple fanboy detect ... daha BLUETHOOT ile dosya paylaşımı yapamıyor mp3 yüklemek için itunes şart telefonu modem olarak kullanamıyorsun... fazla kırılgan telefon yere düşer hemde en az 4G gücünde darbelere maruz kalır Apple Iphone kırılgan... mp3 paylaş hemen tüm mp3lerin uçar...

Bunların açıklamalarını bir çok defa yaptım :) O yapılamaz dediğin her şey yapılabiliyor :) Biraz yazdıklarımı oku da millete b*k atmadan önce feyz al :)

grezimonk

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
277
jailbrack yapmadan yapamıyorsun millet niye kırmak için cebelleşsin ki?

Reaksiyon puanı
189
jailbrack yapmadan yapamıyorsun millet niye kırmak için cebelleşsin ki?

Olayı Android-iOS muhabbetine dönüştürmeyelim. Bir çok ek özellik için de Android'i rootlamak gerekiyor. Kaldı ki JailBreak dediğin kabloyu bağlayıp 1-2 tuşa tıklamaktan ibaret. Hiç anlamayan insan bile çok rahat yapabiliyor...

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Konuyu Android vs. IOS formatına dönüştürmeye gerek yok :)
Onun yerine Android, WinPhone, IOS formatına dönüştürelim :P, hangisinin mangalı daha iyi oluyor tartışma ancak bu kadar mantıklı.. :D
[video=youtube;Gm0AkFUYpLQ]https://www.youtube.com/watch?v=Gm0AkFUYpLQ&feature=player_embedded[/video]

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
-ben en son ortaokulda baskasından bluetoothla dosya almıştım şimdi üniversitedeyim düşün kaç yıl olmuş
-itunes zaten olmazsa olmaz birşeydir apple kullanıcısı için bu yüzden itunes yükleyip kullanmak apple kullanıcısı için bir "zahmet" ya da "zorluk" değil aksine kolaylıktır.
-telefonu telefon gibi kullan yere düşürme bir zahmet
-modem olarak kullanılmıyor mu? çamur atacaksan yapabilip yapamadığı şeyleri İYİ bil de ona göre çamur at bari.

ve son olarak ben jailbreak kullanmıyorum. gayet de mutluyum iphone ile.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Arkadaşlar sizden ricam [MENTION=268864]nevrotikstar[/MENTION] ı kaale almayın. Kendisi apple laf atıcığına iflasın eşliğindeki nokia'yı düşünsün. Ondan sonrada bi konuda bilip bilmeden atıp tutmamayı öğrensin. Çok mu şey istedik? Mavi ekran verebilir diye susuyorum

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar sizden ricam @nevrotikstar ı kaale almayın. Kendisi apple laf atıcığına iflasın eşliğindeki nokia'yı düşünsün. Ondan sonrada bi konuda bilip bilmeden atıp tutmamayı öğrensin. Çok mu şey istedik? Mavi ekran verebilir diye susuyorum
ama cevap vermediğimiz takdirde bu forumu gezen diğer kullanıcılar yanlış şeyler öğreniyor sonra bu arkadaş gibi insanlar türüyor başımıza yeniden

Reaksiyon puanı
189
ama cevap vermediğimiz takdirde bu forumu gezen diğer kullanıcılar yanlış şeyler öğreniyor sonra bu arkadaş gibi insanlar türüyor başımıza yeniden

Hay yaşa ben de bunu diyecektim tam. Bunun gibi üyeler yüzünden millet yanlış bilgilenip saçma sapan ön yargılarla geliyor karşımıza. Ondan sonra anlat laf anlatabilirsen...

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
ben her apple konusunda apple'a laf çakıp kaçan birilerini görmekten sıkıldım. her konuda bir androidci geziyor