Yeni Icloud hesabı

troy666

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar merhaba. İtunes hesabıma içi boş kredi kartı kayd etmiştim, kardeşim busuu diye programın yıllık 22 dolarlık premium üyeliğini almış, ve ben bunu geç fark ettim, şimdi apple beni engellemiş app store’dan ne program indire biliyorum ne de mevcut programlar güncelleniyor, parayı ödemek istemiyorum. Yeni icloud hesabı açsam sorun çözülür mü? Yeni hesap açtığım zaman telefondakı mevcut uygulamalar kalırmı? Fotoğraflarım ve müziklerim de söz konusu

---- Mesajlar birleştirildi ----

Yokmu yardım edecel kimse

Son düzenleme:
Reaksiyon puanı
78
Hiçbirsıkıntısı olmaz kalır. Tabi iCloud serverine fotoları yüklediysen geri indir. Ben herzaman google Fotoğraflara yedeklerim fotoları. Cihazında bulunmaz. Satın alım işi çok kötü. Bildiğin para tuzağı. Bende kredi kartı bile ekli değildi uygulama içi satın alım yaptı. Neyseki 2-3 TL lik di. Sonra ne olur ne olmaz diye kredi kartını yazdım ve ücreti kesti. Sonra ayarlar -> Genel -> Sınırlamalar -> uygulama ici satin alim i devre disi biraktim. AppStore dan satin alinlari engellemek istiyorsan telefona parmak izi kilidini koy. iCloud hesabini kitlesiyse telefondan hesabi kaldirmana da izin vermeyebilir.