Yeni hocayı Kalli seçecek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ByMetaL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ByMetaL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yeni hocayı Kalli seçecek

Gelecek yıl faal olarak Galatasaray'ın başında bulunmayacak olan Feldkamp, veliahtını kendi seçecek. İşte Cimbom'in gündemindeki 4 hoca adayı...
27 Mart 2008 05:33

Ve beklenen açıklama geldi.. Galatasaray Teknik Direktörü Feldkamp, Sarı-Kırmızılı takımda gelecek sezon faal olarak görev yapmayacağını söyledi. Feldkamp, takımının dün yaptığı antrenman sırasında düzenlediği basın toplantısında, yeni başkan Adnan Polat ile önceki gün görüştüğünü ifade ederek,

“Uzun bir konuşma yaptık. Başkanlığından dolayı kendisini tebrik ettim. G.Saray’ın geleceği ile ilgili çok önemli konuşmalarımız oldu. 2007-2008 sezonu sorumluluğu bende ve bu sezonun iyi geçmesi için yapacaklarımı görüştük. Başkanımız, 2008-2009 sezonunun oluşumu, takım içindeki değişim sorumluluğunu da bana verdi. Bu yıl için kadronun oluşumu ve teknik direktör seçimi ile ilgili bana açık görevler verildi” dedi.

SAHA KAPATMAYA TEPKİ

GELECEK sezon faal olarak takımda görev almayacağını kaydeden Alman teknik adam, teknik direktör seçimi konusunda ise “Teknik direktör seçimi görevi de bana verildi. Adaylar var. Ama şu an en önemli şey bundan sonraki adaylar üzerinde konuşulması değil. Şu an Galatasaray’ın burada bulunmasının sebebi, sadece Feldkamp’ın burada olmasından değildi. Teknik kadronun burada olmasıdır.

Teknik kadromuzu da düşünerek adaylarımızı seçeceğiz. 11-12 Mayıs’ta bütün yapabileceklerimle burada hazır olacağım. O zaman görevimizi göreceğiz” diye konuştu. Feldkamp, sahalarının kapatılmasına da tepki göstererek, şunları kaydetti: “Ama Ankara’da birileri bağırdı diye böyle bir ceza verilmesi karşısında şok oldum. Böyle bir cezaların niye verildiğini, böyle kararların nasıl alındığını anlayamıyorum.”

“Federasyondan herkese eşit davranmasını istiyoruz” diyen Alman teknik adam, sözlerini şöyle sürdürdü: “O zaman ben de 100 kişiyi Sivas’a gönderirim, onlar da bağırır ve rakibimiz ceza alır. Ama ben bunu ‘terbiyesizlik’ olarak değerlendiririm. Yani takımların kendi sahalarında oynadıkları maçlarda bu tür olaylarda ceza verilebilir ama deplasmanda oynadıkları maçlarda her türlü manipülasyonlar yapılabilir.”

NONDA YANLIŞ YAPTI

FELDKAMP, Nonda’nın, Denizlispor maçından sonra yaptıkları açıklamalarla ilgili düşüncelerinin sorulması üzerine de şunları kaydetti: “Nonda’nın, böyle bir şey söylediyse, bunları basına değil, söz konusu olan kimse o kişilere söylemesi, takım içinde karşı karşıya gelip onunla konuşması ya da bana gelip konuşması lazım.”

İşte hoca adayları

Feldkamp’ın yeni sezonda teknik direktör olarak Galatasaray’da görev almayacağını açıklamasının ardından gözler “veliaht”a çevrildi. Kulislerde 4 teknik direktörün ismi ön plana çıktı.

Mustafa Denizli: Şu anda boşta. Takım çalıştırmıyor. Kalli grip olunca başkan Adnan Polat ile daha önce teknik direktörlük için konuştular. Ancak sezon ortası olduğu için bu teklifi kabul etmedi.

Abdullah Avcı: Daha önce Galatasaray alt yapısında görev yapmıştı. İstanbul Büyükşehir Belediyespor’da yardımcılığını da eski Galatasaraylı oyuncu Arif Erdem yapıyor. Teklif gelmesi halinde seve seve kabul edeceğini yakınlarına söyledi. En güçlü aday olduğu konuşuluyor.

Cristoph Daum: Alman 2. lig takımlarından Köln’ün teknik Direktörü. Türkiye ligi ve Türk futbolcularını yakından tanıyor. Ancak kulübüyle yaptığı sözleşme gereği ağır bir tazminat söz konusu.

Falko Götz: Galatasaray’ın eski futbolcularından. En son Hertha Berlin’de antrenörlük yapan ve Beşiktaş ile oynanan lig maçına Kalli’nin davetlisi olarak gelen Falko Götz, Alman teknik adamın gözdesi..

Akşam
http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=308974