Artik konuyu kimlerin gördüğünü göremiyoruz galiba@by efsane
Selam,
eklentiler daha yüklenmediği için görünmemektedir. Güncelleme çalışmaları devam etmektedir.
Artik konuyu kimlerin gördüğünü göremiyoruz galiba@by efsane
şanssız olduğum her yerde karşıma çıkıyo zaten
Çok şükür Elbetteki her fırsatta şükredebilen biriyim. Ancak çok şanssızlıklarım oldu. Genede şükrediyorum.ı ıh!
Şanssız kimdir bilir misin gerçekte?
Bu yazılanları görme şansı olmayandır.
Hadi gördü diyelim, cevap için klavyeye parmağını dokunamayandır şanssız olan.
Şükret, şükredelim ki Rabbimiz bizi yapmak istediğimiz her fiili yapabilmeye muktedir kılmış.
Gerçi sen latife olsun diye yazdıydın, biliyorum ama... Yine de okuyan her kişinin dilinden bir şükür dökülsün diye yazmak istedim.
Düzelmiş sanırım.
Artık forum herkeste Türkçe, ingiliççeyi sildim.
Çok şükür Elbetteki her fırsatta şükredebilen biriyim. Ancak çok şanssızlıklarım oldu. Genede şükrediyorum.
Adminim yav adminim yavvv, yüce yarab seni adminim ol diye yaratmış
Aynen katılıyorumAdminim yav adminim yavvv, yüce yarab seni adminim ol diye yaratmış
Cok haklısınız hocam. Düşününce gerçektende öyle oldugunu anlıyor insanŞanssızlık zannettiğin şey, aslında normale dönünce şükrünü artırmak içindir.
Bilirsin meşhur bir darb-ı meseldir. "Allah insana önce eşeğini kaybettirirmiş, sonra da onu buldurup sevindirirmiş!"
Ali!?
Hoşgeldin be dayı, ismini görünce şaşırdım, yoktun zira çok uzun zamandan beri.
Yoksa bizim Furkan reyizin kancasına mı takıldıydın?
Merhaba sayın abim. Nasılsın?
Evet forumdayım artık. Ama işten güçten çok sık giremiyorum. Yavaş yavaş aktif olma durumu artacak.
Furkan nerede ben orada. @by efsane
Emeğinize sağlıkSelam arkadaşlar,
Türkçe dil desteği güncel haliyle eklenip, standart olarak ayarlanmıştır. Bilginize.