Yeni Facebook virüsü

osmanyesen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
''bu videodaki senmisin''diye bir link var arkadaş listemde arkadaşım olmayan fake bir profil ekli ve bana böyle bir mesaj atmış bu eski msn virüsüydü bi aralar şimdide facebooka sıçramış. combofix virüs programlarıyla tanıdım sistem geri yükleme yaptım Nasıl kurtulabilirim ? Fikri olan varmı ? Teşekkürler....

Czmi

Doçent
Reaksiyon puanı
2
daha yeni sanirim. bilen eden yoktur ama en guzeli son kullanilan facebook uygulamalarini kaldirip pc icin de bir antivirus taramasi olacaktir

osmanyesen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
facebook uygulamarı derken tam anlamadım.facebookta skype ın video uygulaması hariç herhangi bir uygulama kullanmıyorum bildiğim kadarıyla. şuan birkaç antivirüs programıyla taratıyorum ama bişey bulamadılar şuana kadar.

Reaksiyon puanı
0
virüs hakkında bilgin varmı örneğin cmd kodlarıyla yazılan virüsleri anti virüs ler tanımıyor bide pthon la yapılanlarıda pek tanımıyor diyeceğim o ki ne virüsü olduğuna değil neyle yazıldığına bak bu konuda fikir edinmmeye çalış.

osmanyesen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kullandığım tüm uygulamaları teker teker kaldırdım antivirüs programlarımdan da birşey çıkmadı malesef

Czmi

Doçent
Reaksiyon puanı
2
hala devam ediyor mu sorun
tam olarak nedir resim yukler misiniz

osmanyesen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
malesef halen bir çözüm bulamadım.
[URL="http://Bu bağlantı sistem tarafından reddedildi./c25MCx"][IMG]http://c1301.hizliresim.com/15/j/j08px.jpg[/URL][/IMG]

osmanyesen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sanırım virüs bilgisayarda facebookta değil başka bir bilgisayardan girince de aynı durum devam ediyor.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Sistemim iyi Oldugu için virüs sızamıyor sızarsa kafasını uçuruyorum :) 3 tane Antivirüs programı war

osmanyesen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bunun sistemle alakası yok başkası benim pcden facebooka girince böyle bir problem yok ben girince oluyor nedense çözemedim bi türlü kafayı yiyecem kullanmadığım antivirüs trojen reklam programı kalmadı ama çözüm yok :S

osmanyesen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlarımda öyle biri yok profiline falan girilmiyor engellenemiyor malesef

Reaksiyon puanı
2,148
mesaj atıyor ama profili yok öyle mi? beğenilerine aboneliklerine falan da bak bi yerde olması lazım

osmanyesen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
malesef arama yapıp aratıyorum bu isimli sayfalar çıkıyor ne hiç birini beğenmişim ne de hiç biriyle bir bağlantım yok.

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
malesef arama yapıp aratıyorum bu isimli sayfalar çıkıyor ne hiç birini beğenmişim ne de hiç biriyle bir bağlantım yok.

Tarayıcıya eklenti olarak kendini kurmuş olabilir, kardeşim buna benzer bir sıkıntı yaşadı... Chrome kullanıyorsanız "Uzantılar" ı kontrol ederek kullanmadığınız tüm uzantıları yok edin...

Buna ek olarak CCleaner ile sistemi analiz ederek tüm kayıtları sildirin...

osmanyesen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
virüs kendiliğinden gitmiş hiçbirşey yapmadım girdim baktım ve normale dönmüş umarım bir daha olmaz :D