• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Yeni Ekran Kartım

®Shift®

Profesör
İkinci El aldım ve az önce geldi adam 15 gün kullanmış ekran kartı bu Rx 6800 xt şimdi taktım artık sistemim
İ7 10700f sapphıre rx 6800 xt 16 gb ram darboğaz ne kadar hemen şimdi driverleri yükleyim call of duty de bakcam size haber vericem
1615136325014.png

Darboğaz olmaz. Sistem normalse fps sıkıntısı varsa ya arka plan işlemleri çoğaldı, Yada Oyun optimizasyonu kötü.

şu an youtube dan bakıyorum 100 de 9 luk bir darboğaz var oyun kurulunca kendim bakacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

cyberpunkda ulrada kaç fps verir 1080p
Mesaj otomatik birleştirildi:

merak ettim bu arada babam bana o kadar pahalı oyunu aldırtmaz ama bu kadar pahalı parça alıyor allaha şükür

Harika bir sistem olmuş. Uzun süre kullanabilirsin. Benim ki hemen önemsiz olmaya başladı bile diyebiliriz. Çünkü yeni oyunlar daha iyi ekran kartları falan istiyor.

Hayırlı olsun, çok iyi olmuş sistem.

İkinci El aldım ve az önce geldi adam 15 gün kullanmış ekran kartı bu Rx 6800 xt şimdi taktım artık sistemim
İ7 10700f sapphıre rx 6800 xt 16 gb ram darboğaz ne kadar hemen şimdi driverleri yükleyim call of duty de bakcam size haber vericem
Ekli dosyayı görüntüle 142503
Şu koca forumda sistem aldım iyi mi?

Diye sorup iyi sistem alan 2. Kişisin.

Tebrik ederim.

Herkese teşekkürler