Yeni Dünya Düzeni hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mtanhu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mtanhu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
43
Merhaba,

Farkında mısınız?
Yeni bir ekonomik sistemin çanları çalıyor (Blockchain tabanlı para sistemi).

Yakın zamanda, bizim bildiğimiz bankaların alayı kapanabilir, devletler dijital para'ya geçebilir, ki bizim de öyle çalışmamız var. O zaman, kimse vergi kaçıramaz, kara para aklayamaz, para çalamaz, devlete yalan beyanda bulunamaz... harika olacak bugüne göre.

ChatGPT : Hayranıyım kendisinin, Google çok basit kalıyor bunun yanında.

Ödevlerinizi burdan yapabilirsiniz, uzun uzun metinlerin özetlerini, anafikirlerini bundan isteyebilirsiniz. Zor matematik problemlerini direkt sorarak çözümü görebilirsiniz.
Hatta, fikriniz olmayan bir konuda senaryo, fıkra, şiir yazdırabilirsiniz. Hatta, bir brief yazdırabilir, bir sunum yazdırabilirsiniz..

AI Art : Yapay Zeka sanat, çizim, grafik vb.. Bunun için normalde yıllarca eğitim gerekir.

Bu konudaki düşünlerinizi merak ediyorum.
Ne kadar hazırız buna acaba?

Son düzenleyen moderatör:

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,659
Tek bildiğim bunun olmasına daha uzun yılların olduğu.

Honor345

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
10
Merhaba,

Farkında mısınız?
Yeni bir ekonomik sistemin çanları çalıyor (Blockchain tabanlı para sistemi).

Yakın zamanda, bizim bildiğimiz bankaların alayı kapanabilir, devletler dijital para'ya geçebilir, ki bizim de öyle çalışmamız var. O zaman, kimse vergi kaçıramaz, kara para aklayamaz, para çalamaz, devlete yalan beyanda bulunamaz... harika olacak bugüne göre.

ChatGPT : Hayranıyım kendisinin, Google çok basit kalıyor bunun yanında.

Ödevlerinizi burdan yapabilirsiniz, uzun uzun metinlerin özetlerini, anafikirlerini bundan isteyebilirsiniz. Zor matematik problemlerini direkt sorarak çözümü görebilirsiniz.
Hatta, fikriniz olmayan bir konuda senaryo, fıkra, şiir yazdırabilirsiniz. Hatta, bir brief yazdırabilir, bir sunum yazdırabilirsiniz..

AI Art : Yapay Zeka sanat, çizim, grafik vb.. Bunun için normalde yıllarca eğitim gerekir.

Bu konudaki düşünlerinizi merak ediyorum.
Ne kadar hazırız buna acaba?
Valla benim görüşüm 10 yıl sonra coin falan değilde cephede ülkemizi savunacağımız.

furiii

Kowalski
Reaksiyon puanı
307
Yazınızda gelecek tabanlı teknolojiye dair pembe bir rüya gördüğünüzü düşünüyorum. İnsanlar için genelde teknolojinin hayırlı tarafı değil de şer tarafı yansır. Teknoloji daha çok şer işler için geliştiirilir ama hayrı da ister istemez dokunur. Buna engel olamazlar.

teknoloji kötülerin elinde olursa iyilere zararı olur, iyilerin elinde olabilirse kötülere bile yararı olur. Günümüzdeki o saydığın teknoloji çözümleri iyilerin elinde de var ama bu konuda daha önde olan taraf kötüler. Bu yüzden ben de ileride iyi ve kötü mücadelesinden bir savaşa doğru yol aldığımızı düşünüyorum.